Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Passat: Co vás zajímá?

Ondřej Láník
Diskuze (128)
Po delší době přicházíme s nabídkou položit dotaz k novému modelu přímo lidem z automobilky.

Mezinárodní novinářské prezentace sice nedovolují vyzkoušet představovaná auta v reálných podmínkách a na českých silnicích, ale nabízí i řadu příležitostí. Jednu z nich bychom rádi s vaším přispěním využili naplno.

V pondělí 25.října 2010 se chystáme na první kilometry za volantem nového Passatu. Místem konání je jedna z velmi oblíbených destinací pro podobné akce - španělská Barcelona. K dispozici zde bude ke kratším projížďkám většina prodávaných motorizací, ale taky skupina lidí přímo z automobilky, která se obvykle jinak nesejde.

Sami už máme několik oblastí, na které se chceme ptát, ale čtenářům Auto.cz nabízíme opět tuto možnost také.

Jestliže existuje nějaké téma, prvek výbavy, konstrukční skupina, technické řešení nebo jiná oblast týkající se Volkswagenu Passat, která vás zajímá konkrétněji, máte možnost se na ni ptát prostřednictvím diskuze pod článkem.

Uzávěrka otázek je v neděli ve 20:00 h.

Ondřej Láník
Diskuze (128)
25. 10. 2010 21:53
uz nemôzem
ako kazda komunita, tak aj tato ma svojho blazna, s prezyvkou gti.."si to, co mas v garazi" jeho oblubeny vyrok, neustale dookola v rôznych obmenach opakujuci sa do nekonecna. kedy uz prestane, pytam sa..kedy mu dôjde, ze financne ohodnotenie v trhovom mechanizme nezalezi od teoretickych a praktickych schopnosti toho, ktoreho jedinca, ale skôr od konkretnej oblasti v ktorej ich pouzije. su ucitelia, napr. matematiky, cudzich jazykov, alebo zdravotne sestry lowendaci? a naopak, patria burzovi makleri, majitelia barov a restauracii medzi vychytenu smotanku, medzi maistream az supermainstream? kazdy sudny a zdravy clovek by mal poznat odpoved, opakujem mal by..
Avatar - Andromeda
25. 10. 2010 13:31
Re: OTÁVWKA
Naprosto nezpochybňuji tu spoustu lidiček,co poctivě šetřili (někdy doopravdy krvavě) a znovu na rovinu - pokud jsem si chtěl přilepšit v ZŠ,nebo na výlet do šantánu na střední,tak šupky dupky si vydělat.S tím Moskalem za práskání jsi začal ty a co já vím,tak se to dotyčným vracelo spíše právě "jinými výhodami" - o lidi takto si přilepšující jsem nezavadil(včetně nejbližších),nebo jsem nebyl díky bohu i díky věku zajímavý.
Ten můj plecháč - moje nahrávka na smeč,nestydím se za ni a tak spíš pro úplnost - nemám rád JPP.Jezdí v pohodě,vypadá na svoje roky k světu a vše ostatní je pouze průsečík chtěného a možného.
Na tézi,že jsi než...mám skutečně trochu rozdílný názor,minimálně přílišná paušalizace(ať už podsuneš jakýkoli motiv),podepřený vlastní zkušeností,odpozorováním.
Michal je jeden z mála,kdo nejen na to auto skutečně "MÁ" nemyslím ve smyslu finančním -> a že jich je poskrovnu.
Budu citovat někoho mnohem moudřejšího:"Je těžké naučit se žít s penězi ...".Že to není jednoduché myslím dennodenně demonstruje tolik nešťastníků ;-) velmi často právě v prémii,či za její pomoci ...
Ona už tvoje definice "prémiový,etc..."lidé se míjí s tím,jak tuto otázku vnímám já.POmohu si částí textu:"Nejlepší věci bývají zadarmo..." -> tím myšleno,třeba ono smíření se nejen s penězi,především smíření sám se sebou,moudrost a nadhled,velkorysost,velký srdce,bystrost,charakter a vůbec spousta vlastností,jež si za peníze nekoupíš,jež jsou "darem od pánaboha do kolíbky" a jež tvoří tu správnou auru,to podstatný a jedinečný,to co vlastně je hodno obdivu -> prachy si sebou do kremáku nevezmeš(jedno jestli jsi pro vsyp či pro rozptyl) a to jediný co snad přežije jsou dobrý správný skutky a jméno jejich nositele ...jestli mi rozumíš ;-) ...
25. 10. 2010 09:08
Re: OTÁVWKA
Co máš proti Hondě? ;-)
Avatar - T613
25. 10. 2010 07:35
Re: Apoštol
a tak je to i z Passatem.. když ti dají na výběr, který Passat je hezčí, je to vždy ten předchozí >:D >:D
Avatar - skejpa
25. 10. 2010 01:20
Re: OTÁVWKA
Nemusím narozdíl od tebe chodit do garáže abych zjistil jaký jsem já nebo moji přátelé ;-) V tom bude mezi námi asi ten rozdíl...