Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Passat Variant: první fototografie

Libor Zezulka
Diskuze (124)
Už příští měsíc převezmou první čeští zákazníci nový Volkswagen Passat v provedení sedan. Chcete vědět, jak bude vypadat kombi? Podívejte se na jeho neoficiální fotografii.

Premiéra nového Volkswagenu Passat proběhla na 75. mezinárodním autosalonu v Ženevě. To je notoricky známá skutečnost. Českým zákazníkům se dostane novinka v omezeném počtu do rukou v dubnu. První testy našich zahraničních kolegů ukazují, že passat nejen sportovněji vypadá, ale také se tak chová. Za volant nového passatu už brzy usedneme také, abychom vám přinesli první dojmy a následně podrobný test. Ještě před tím se můžete podívat, jak bude pravděpodobně vypadat passat v provedení kombi. Jedná se sice o neoficiální (neposvěcenou tiskovým oddělením VW), ale věrohodnou fotografii.

Libor Zezulka
Diskuze (124)
28. 3. 2005 20:21
Re: PRO REDAKCI
Jo, Radio.
28. 3. 2005 17:23
Re: PRO REDAKCI
Za lubem mám permanentně něco. Jak to uzraje, půjde to ven. Poslouchám zrovna Špinarovou - Stůj. Tak tohle se jí teda povedlo.
28. 3. 2005 09:24
Re: PRO REDAKCI
Jo, díky.
27. 3. 2005 21:59
GTI ŽIJE GTI ŽIJE GTI ŽIJE
Parťáci, jsem zas tady a čekám na vaše příspěvky. Vše je ok, redakci jsem kontaktoval, tímto směrem to dopadlo dobře, dokonce, nezdráhám se říci v-ý-b-o-r-n-ě. Musíme ještě chvilku počkat a pak... no, to jste opravdu neviděli...teda nečetli.
27. 3. 2005 21:45
Re: PRO REDAKCI
Prosím tě, řeším jinej problém. Co ty a Mates? Jak to je? Teda nemám na mysli 4%. Už dlouho tak nějak cítím, že se znáte nejen z těchle stránek. Co se týká Passata, tak jo. V tomhle to vidím jak ty.