Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Polo: Malý sedan dostává facelift

Michal Fokt
Diskuze (28)
Německá automobilka vizuálně omladila svůj subkompaktní sedan Polo pro Rusko, technika však zůstává beze změny.

Volkswagen představil podobu sedanu Polo modelového roku 2016 pro ruský trh, jenž přijde do prodeje ve druhé polovině června. Vůz dostal modifikovanou masku chladiče a nové světlomety s denním LED svícením, které mohou mít za příplatek i bixenonovou techniku. Jiný je také přední nárazník a designy litých kol, zatímco úpravy zadního nárazníku jsou vyloženě kosmetické a zadní svítilny zůstaly původní.

Drobné změny byste našli také na středové konzole a omlazené Polo dostalo též nový volant se zploštěním ve spodní části. Vůz se bude nabízet ve třech stupních výbavy Trendline, Comfortline a Highline, standardem je mimo jiné klimatizace, elektrické stahování všech bočních oken, centrální zamykání, palubní počítač nebo ABS.

Po technické stránce zůstává vše při starém, jedinou motorizací je benzinová atmosférická šestnáctistovka s výkony 63 nebo 77 kW, kromě pětistupňového manuálu je k dispozici i šestistupňový automat. Vyrábět se bude opět v továrně Volkswagen Kaluga.

Michal Fokt
Diskuze (28)
Avatar - miromen
24. 5. 2015 14:45
Re: Jak by nám bylo bez ekologických nesmyslů
Smat se slovu spolehlivost je minimalně trapne. :no:
Avatar - miromen
24. 5. 2015 14:34
Re: Jak by nám bylo bez ekologických nesmyslů
A teď něco k vlastnostem samotneho motoru. Teorii stranou.
Avatar - Ji/Ri
24. 5. 2015 12:32
Re: No toto!!!
:yes:
24. 5. 2015 12:31
Re: Jak by nám bylo bez ekologických nesmyslů
Mas pravdu vo vsetkom, ale vsetko to prebija celkovo nizsia spotreba toho TSIcka a to minimalne o liter v priemere. Tak isto ked kupujes nove auto tak ta vydrz motora nezaujima. Ak kupujes auto na 150 000km tak na benzine usetris cez 50 000kč, co do servisu nemas sancu dat navyse oproti atmosfere. Nehovoriac o prijemnejsom prejave toho maleho turbomotora. Za mna urcite TSI
24. 5. 2015 10:21
Re: Jak by nám bylo bez ekologických nesmyslů
Spolehlivost, životnost, jednoduchá údržba a víceméně stabilní spotřeba (teda aspoň u našeho ročníku 2009).