Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen T-Roc v oficiálním videu. Premiéra funky SUV se už blíží!

Jan Mička
Diskuze (4)
Volkswagen dokončuje nové SUV T-Roc, které nabídne v podstatě totéž co Audi Q2. Vůz se nyní představuje v prvním oficiálním videu!

Premiéra nového SUV automobilky Volkswagen je naplánována na druhou polovinu tohoto roku, a jak jsme již nedávno uvedli, půjde v podstatě o takové Audi Q2 ve wolfsburském podání. Vůz s délkou okolo 4,35 metru a rozvorem 2,59 metru stojí na modulární platformě MQB, paleta motorů zahrne klasickou sestavu se základem v litrovém tříválci TSI, chybět nebude nová patnáctistovka Evo a samozřejmě ani obligátní dvoulitrové turbodiesely. Základem se stane pohon předních kol, čtyřkolka bude za příplatek, stejně jako převodovka DSG.

Předpokládaná doba uvedení vozu napovídá jeho premiéře na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem, a jestliže vám dosud vozy Volkswagen připadly příliš seriózní a možná i nudné, tohle je pravý opak. T-Roc bude útočit na mladší klientelu. Chybět nebude vícebarevné provedení karoserie a veselé odstíny v interiéru, stejně jako u Audi Q2. Dost toho ostatně napověděl už koncept T-Roc představený před třemi lety na ženevském autosalonu. Je jenom škoda, že sériové provedení nenabídne otevřenou karoserii…

Jan Mička
Diskuze (4)
Avatar - Hannu
28. 4. 2017 07:28
Re: Aby bylo jasno, mám rád VW
Nemám nic k tématu, jen mě pobavil překlep Fumkyů >:D Nebo jsi chtěl napsat "Fakjů"? ;-)
Avatar - Hannu
28. 4. 2017 07:27
Re: Hitlerwagen
Ježkovy zraky ty seš jabko...
28. 4. 2017 04:26
Hitlerwagen
Nesnáším VW a český idioty co vlastní tuhle predrazenou šunku.