Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen začne vyrábět Golf VII v srpnu

David Bureš
Diskuze (116)
Nová generace Volkswagenu Golf bude oficiálně představena na podzimním autosalonu v Paříži.

Výroba sedmé generace Volkswagenu Golf bude zahájena na počátku letošního srpna, probíhat bude ve dvou německých závodech – ve městech Wolfsburg a Zwickau.

Obě továrny využijí třítýdenních letních prázdnin k převedení výrobních procesů na zavedení stavby aut s novou modulární platformou MQB.

Golf VII bude druhým koncernovým sériovým vozem, který tuto platformu použije. První bylo Audi A3 třetí generace, krátce po Golfu bude následovat i nová Škoda Octavia. Ta se má dle plánů mladoboleslavské automobilky začít vyrábět v listopadu.

V polovině září Volkswagen zahájí k novému Golfu školení pro prodejce a servisy. V Evropě se tento automobil začne prodávat v listopadu.

Volkswagen Golf VII bude světu oficiálně představen na pařížském autosalonu, který bude probíhat na přelomu září a října.

David Bureš
Diskuze (116)
Avatar - white label
10. 8. 2012 18:15
Re: nic nového...
Hlavně se z toho ortodoxní antipříznivci VW můžou pos.rat, viz tvé zoufaké výlevy na adresu koncernu..., kdo má koncern opravdu na háku, nemá potřebu jej podobně řešit a logicky píše naopak o tom, co jej opravdu zajímá... a co zajímá tebe je jasné jak facka... :*) >:D
10. 8. 2012 18:09
Fleet a ine ...
Chcel by som vediet, kolko ludi si vlastne v CR a SVK kupilo nove auto od VW Group formou cash: "prachy na drevo"? Mylim sa, ked napisem, ze VW-Skoda-biznis je hlavne vo fleete a leasingu?
10. 8. 2012 17:58
Re: nic nového...
Mas boziu pravdu. Novy Passat je blamaz. Predne sklo ma velkost "Skoda Felicia". K tomu tie plastove, ze ako "aluminiove" fejky na strednom paneli, tak to je drzost. Bohuzial, ortodoxni zruti VW Group im to zase zozrali.
10. 8. 2012 17:34
Re: Nech žije "kartelová dohoda" !!!
Povinne ich vsak zo stola zasili do sejfu a kod-Euro ma VW Group. Je to vlastne pan-svetova blamaz nemeckych medii. Konecne sme na vlastne oci pochopili, aky je nemecky format objektivnosti.
Avatar - white label
10. 8. 2012 12:22
Re: Nech žije "kartelová dohoda" !!!
Zrovna pouze tyhle dvě redakce už mají prezentační fotky G7 na stole a jen čekají na placené povolení VW k jejich zveřejnění... >:D