Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volvo Group pokračuje v přebírání servisů Renault Trucks

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Volvo Group Czech Republic se dohodla na převzetí aktivit značky Renault Trucks s firmou Lancar spol. s r.o. v rámci regionu jižní Moravy.

Dohoda o převzetí aktivit byla uzavřena mezi Volvo Group a Lancarem na jaře letošního roku a týká se servisní činnosti značky Renault Trucks v pobočce společnosti Lancar v Popůvkách u Brna. Na základě této dohody zaštiťuje Volvo Group počínaje 1. květnem servisní činnost pro značku Renault Trucks v jihomoravském kraji.

Servisní aktivity Renault Trucks budou nadále provozovány ve stávajících prostorách společnosti Lancar nicméně pod hlavičkou Volvo Group Česká Republika. Společně s převzetím servisní činnosti přechází pod Volvo Group i zkušení a zaškolení zaměstnanci společnosti Lancar.

Robert Grozdanovski, generální ředitel Volvo Group Czech Republic, s.r.o., v souvislosti s převzetím aktivit značky Renault Trucks uvedl, že společnost Lancar působí na trhu více než dvacet let a po celou dobu se stará o rozvoj a dobré jméno své značky. Zároveň je také jedním z pilířů dealerské sítě Renault Trucks v České republice.

Převzetím servisních aktivit Renault Trucks v Popůvkách u Brna dokončilo Volvo Group integraci své servisní sítě v České republice, zahájenou na počátku loňského roku.

Během rekordně krátké doby se Volvo Group podařilo otevřít celkem devět duálních truck center společných pro obě značky Renault Trucks a Volvo Trucks napříč celou republikou, které tak zákazníkům poskytují široké portfolio služeb z jediného prodejního místa.

Mimo společných truck center pak Volvo Group provozuje 3 Renault Trucks centra v Praze, Popůvkách u Brna a Ostravě a 3 Volvo Truck centra v Praze, Brně a Havířově.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)