Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volvo: výbava zdarma a levné předváděcí vozy

Libor Zezulka
Diskuze (10)
Volvo S40 a V50 lze pořídit s výbavou za 60 000 Kč zdarma, pro modely V70 a XC70 Volvo nabízí výbavu za 80 000 Kč zdarma.

Výbava navíc pro Volvo S40 a V50 - U těchto modelů zakoupených do konce června můžete využít speciální nabídku a vybrat si zdarma výbavu v hodnotě 60 000Kč včetně DPH.

Výbava pro Volvo V70 a XC70 v hodnotě 80 000,-Kč zdarma - Na oba modely zakoupené do konce letošního června si můžete vybrat libovolnou výbavu v hodnotě 80 000 Kč včetně DPH zdarma.

Snížení cen předváděcích a služebních vozů - Předváděcí a služební vozy Volvo si můžete pořídit se všemi standardními podmínkami jako při koupi nového vozu, avšak za výrazně nižší cenu. Na webových stránkách www.dovolsivolvo.cz naleznete aktuální nabídku.

Libor Zezulka
Diskuze (10)
23. 4. 2006 22:37
KUP AUTO
Píšem tu stále dokola. Jo, je mnoho aut... ale máš to vlastně jednoduchý. V daném segmentu je jedno, jestli jezdíš Francii, Česko nebo Itálii... když zavřeš oči, nepoznáš, co řídíš. Jinou dimenzi pocitů můžeš zažít až u premiovek. V cenově dostupné kategorii můžeš volit německou trojku, pak SAAB, Jaguar a VOLVO. Je potřeba zažít, například rozdíl mezi etalonem ve střední třídě a etalonem střední třídy v prémiovkách. Nebe... a dudy. Je to ovšem logické. Za premiovku samozřejmě musíš zaplatit... cca o 250tyček víc. Jestli seš sluchař, požitkář, miluješ preciznost a dotaženost... jdi do premiovek... je to dokonalé. A jestli chceš zažít pocity, sedět navíc na nejkvalitnějších sedadlech... bereš SAAB či VOLVO. VOLVO má ještě jeden klad, má nejčistší vzduch v interiéru. Vizualita premiovek bere dech. Možná, že jen Saab potřebuje nabrat dech, ale - upřímně - podívej se na 9-3... to je sportovní sedan, jakej skoro nenajdeš... A o kombi od VOLVO by se mohly psát romány... Jo, a mrkni do interieru VOLVO 40/50... to je chrám umění... (konfrontuj s Focusem úplně jiné pojetí), stejně tak v modelech 60/70... si připadáš jak v jiném, dokonalém světě... střední panel nové 80ky doufám registruješ... P.S. nahoře ti Volvo naděluje pár desítek tisíc... na co čekáš? BRAVOLVO :yes: