Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volvo XC60: designové detaily obrazem (video)

Ondřej Láník
Diskuze (18)
Základní informace jsme zveřejnili minulý týden, dnes je tu video, které názorně ukáže několik zajímavých detailů.

Nové Volvo XC60 se představí za několik dnů na detroitském autosalonu.

Základní informace jsme zveřejnili minulý týden, dnes je tu video, které názorně ukáže několik zajímavých detailů, vysvětlí co přináší studie nového a zdůvodní složitou, ale praktickou konstrukci zadního výklopného víka.

Průvodcem je šéfdesignér Volva Steve Martin.

Ondřej Láník
Diskuze (18)
21. 12. 2006 23:37
Koncept a realita
BRAVO Volvo!! Tato znacka je jedna z mych nejmilejsich uz mnoho let. Prakticky vzdy se v me garazi jedno najde. Automobilky vytvori vetsinou krasne (zajimave) koncepty z kterych se urcite procento dostane do vyroby. Vetsinou, bohuzel, se z konceptu vytrati znacna cast toho zajimaveho co dany koncept delalo osobitym (Roomster, take uvidime co se stane s Tiguanem). Pred nekolika mesici se ale stalo neco, co jsme mockrat jeste nevideli a to, ze z linky sjizdi vuz velice podobny, ne-li stejny jako koncept jemu predchazejici (Dodge). Jeden z nich je prave Volvo C30. Doufejme, ze Volvo zachova latku nasazenou takto vysoko a konecna verze XC60 bude vypadat a fungovat aspon tak hezky jako jeho koncept.
21. 12. 2006 19:30
Volviosis
Ja myslim, ze je v tom designove moc citit Ford :-| Fakt nevim, jestli bych chtel tohle do garaze (smajlik krcici rameny) ;-)
21. 12. 2006 13:19
Re: A nyní vážně
:yes:
21. 12. 2006 13:18
Re: Copařuv sen, aneb soumrak japonských automobilek
>:D :yes: :yes:
Avatar - donPedro
21. 12. 2006 11:36
A nyní vážně
Tento koncept patří k tomu nejlepšímu co ve 21. století v automobilovém průmyslu vzniklo. Celek, detaily, exterier, interier, vše jest dokonale zpracováno a propracováno a také perfektně harmonicky vyváženo. Velká poklona S.Martinovy a jeho týmu :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: