Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW Polo s tříválcem 1.0 MPI/55 kW bude stát 289.900 Kč

Diskuze (97)
Na českém trhu bude standardem pro modernizované Polo pětidveřová karoserie a bohatá výbava.

Modernizovaný Volkswagen Polo dorazí na český trh se startovací cenou 289.900 Kč. Relativně vyšší částku vynahrazuje složení základní výbavy Comfortline, která je na poměry segmentu malých vozů bohatá. Zahrnuje totiž klimatizaci, rádio s barevným dotykovým displejem a přehrávačem CD, palubní počítač, kožený volant nastavitelný ve dvou osách, loketní opěrku, výškově nastavitelná přední sedadla a elektrické stahování předních i zadních oken.

Bezpečnostní výbavu ve standardu zastupuje čtyři airbagy, ESP, multikolizní brzda, asistent pro rozjezd do kopce a kontrola tlaku v pneumatikách. Základní provedení má patnáctipalcová ocelová kola a lepící sadu na opravu pneumatik.

Dosud Volkswagen nabízel pětidveřové Polo Comfortline s tříválcem 1,2 l/51 kW za 282.900 Kč. Základní výbava předfaceliftového provedení pro český trh ovšem není tak rozsáhlá – například autorádio s barevným displejem, kožený volant, loketní opěrku nebo kontrolu tlaku v pneumatikách získáte až v dražší verzi Comfort Edition.

Kompletní ceník modernizovaného Pola bude zveřejněn tento týden.

Diskuze (97)
8. 2. 2014 13:23
Re: PŘEPAL VÝROBNÍ NÁKLADY TAK 150 ZBYTEK JDE NA PLATY

VÍC ROBOTŮ, MÍŇ VOTROKŮ !!

[odkaz] [odkaz]

[odkaz] [odkaz] [odkaz]

>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Avatar - white label
5. 2. 2014 15:08
Re: Za ty peníze
Jo, UP! mě taky příjemně překvapil, zejména prostorností a (relativně) velmi slušnou agilitou.
Akorát jako vyloženě městskému vozu mu chybí sofistikovanější automat, než je ASG. Ideálem by v tomto ohledu byl elektro UP!, jenže ta jeho (nedotovaná) cenovka...
Avatar - Dinar
5. 2. 2014 07:36
Malé velké auto,
ano, klišé, ale na polo perfektně sedí. Tohle je prostě zmenšenina golfu, dospělý design, žádná hra na roztomilost, dámskou kabelku nebo vostrou motokáru (stále mluvím o designu), uvnitř prostor i pro chlapa, všechno účelné a kvalitní. Navrch ovladatelnost, výborné jízdní vlastnosti, moderní motory. Decentnost faceliftu jen podtrhla kvalitu původního designu... kdo umí, umí. Polo jede! ;-) :yes:
Avatar - Dinar
5. 2. 2014 07:21
Re: Skvělá nabídka...
Já tě fakt rád čtu, vždycky mě rozesměje, jak do každého příspěvku mezi řádky cpeš informaci o tom, že Renault je vlastně něco jako luxusní zboží..., je to boží. >:D :yes:
4. 2. 2014 20:17
Re: Za ty peníze
Tak já to beru obecně. Tato třída aut je cílována na nějakou skupinu lidí. Ty co ( vyvolené ) zmiňuje xawier určitě jsou, ale není to zdaleka majorita. Já naopak polo beru jako podařené auto. Například UP! a Polo jsou auta ze kterých jsem byl celkem překvapený ( hlavně ten UP! si dobře dovedu představit jako druhé auto do rodiny ) v pozitivním slova smyslu.