Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vzpomínka na Paula Walkera: Zesnulá hvězda Rychle a zběsile se brzy vrátí v dokumentu

Stanislav Kolman
Diskuze (7)
Ústřední postava filmů Rychle a zběsile zahynula před pěti lety při tragické nehodě. V srpnu si příběh amerického herce budeme moci připomenout chystaným dokumentem.

Filmová série Rychle a zběsile patří mezi nejúspěšnější automobilové snímky historie. Pravda, v posledních dílech se z aut přeorientovala spíše na akční honičky a souboje, nic ze své popularity však neztratila. Ústřední postavou byl až do sedmého dílu herec Paul Walker, který ovšem v roce 2013 zahynul při tragické dopravní nehodě.

Již několik scén sedmého dílu tak musel dotočit jeho bratr s pomocí počítačových efektů, od té doby se postava Briana O'Connera v sérii neobjevila. Tvůrci však tuto možnost nikdy zcela nevyloučili. Smrt Paula Walkera tehdy zdržela vydání nového snímku o více než rok.

Nyní se však Paul Walker na plátna kin vrátí, stane se tak prostřednictvím vzpomínkového dokumentu „I am Paul Walker“, na kterém společně pracují Network Entertainment a Paramount Network. CNN informuje, že film spatří světlo světa brzy, konkrétně 9. srpna.

„Jsme nadšeni, že můžeme společně pracovat na tomto projektu, jenž je vzpomínkou na skvělého a talentovaného herce Paula Walkera,“ uvedl za tvůrce Paul Gertz, výkonný producent.

Dokumentární snímek přinese nejen rozhovory s přáteli a kolegy o úspěšné filmové kariéře, ale připomene i lásku Paula Walkera k mořskému životu a jeho filantropické aktivity po ničivém zemětřesení na Haiti. K tomu všemu se ve snímku dočkáme i starších rodinných záběrů, které jistě budou skvělým doplňkem nedávno uveřejněného zákulisního videa z příprav prvního dílu Rychle a zběsile.

Byť fandové automobilismu znali Paula Walkera hlavně coby agenta Briana O'Connera, na svém kontě měl mnoho dalších rolí. Vždyť za čtyřicet let života se stal součástí 42 filmových snímků. Film o Walkerovi, který byl mimochodem vášnivým sběratelem aut, režíroval Adrian Buitenhuisi, mezi jehož díla patří třeba i dokumentární snímky o jménech jako John Fitzgerald Kennedy, Muhammad Ali či Bruce Lee.

Stanislav Kolman
Diskuze (7)
Avatar - euro89
20. 7. 2018 17:20
Re: Celá série těch filmů
Dekujeme za sdeleni. Do ted jsem nevedel, ze je i v lecebnach volny pristup k internetu. >:-[]
Avatar - 3_diamanty
20. 7. 2018 16:35
Re: Celá série těch filmů
tiez tento zaner nemusim .... u mna je to typ filmu s nulovou hodnotou .... ono ta prva seria sa snad este aj pozriet dala aspon s jednym prizmurenym okom .. ale tie dalsie casti to je ozaj uz scifi a u mna totalne braky ... pri ktorych aj deti sa uz musia smiat ... ale niekto sa na tom proste bavi a vyhovuje mu tento zaner... ved kazdy mame radi ine filmy a iny typ zanru ... takze zase nemusime nadavat ze jo :-) .. pritom nie som ozaj narocny divak a vystacim si kludne aj s nejakym starsim filmom s funesom alebo belmondom ;-) .. len nech to je proste nieco "normalne" >:D
20. 7. 2018 13:20
Re: Celá série těch filmů
do ktorej chranenej dielne zaviedli internet? je krasne ze sa aj clovek skryvajuci za nickom fostek dokaze integrovat do spolocnosti ale cudujem sa, ze moderatori toleruju aj taketo prispevky...
20. 7. 2018 12:20
Re: Celá série těch filmů
Promin