Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Xsara už zná tvář svého nástupce - C4 je tady!

Ladislav Čermák
Diskuze (34)
Jako první v ČR Vám přinášíme podobu nového Citroenu C4 a Loebovy zbraně ve WRC! (Doplněno 18.února 2004)

Podařilo se nám získat exkluzivní podobenku Citroenu C4, následníka populární Xsary. Jak se stává u Citroenu novodobou tradicí, jako první se představí závodní verze, o kterou se s Vámi jako první v ČR tímto dělíme. Tváří v tvář potenciálnímu novému vládci WRC staneme už na ženevském autosalonu!

Původní zprávu z 12. února 2004 doplňujeme oficiálním prohlášením automobilky.

O novém sportovním konceptu Citroën Sport se píše v tiskové zprávě následujícící: “Tento koncept není striktně podřízen všem sportovním pravidlům a omezením, nicméně představuje stylistický vývoj a vizi do budoucna, jakým směrem by se nástupce Xsary WRC mohl ubírat.”

Jak jsme viděli u cé-dvojky, ze sportovního konceptu se zanedlouho vyklubalo “mini” se sportovním image. Jak tomu bude u právě představeného vozu se dozvíme asi na podzim, kdy se francouzské automobilky budou v Paříži chtít před domácím publikem ukázat.

Tisková zpráva dále naznačuje sportovnější zaměření budoucích modelů značky, když sděluje, že: “S novým sportovním konceptem Citroën Sport značka pokračuje ve své strategii nové tvorby, ve stylu typickém pro Citroën a ještě více tak zdůrazňuje zaměření na dynamiku a sportovní charakter.”

Ladislav Čermák
Diskuze (34)