Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Z louže do bláta aneb off-road den Hondy a Yamahy

Tomáš Votruba
Diskuze (0)
Chcete se vyřádit na motokrosové trati v sedle nových off-roadových modelů Hondy či Yamahy? Tak si nenechte ujít jednu z těchto akcí.

Chcete se vyřádit na motokrosové trati v sedle nových off-roadových modelů Hondy či Yamahy? Tak si nenechte ujít jednu z těchto akcí.

Dva největší domácí importéři pořádají speciální den, kde chtějí široké veřejnosti představit nové motokrosové modely. Jde o nový druh akce, která navazuje na jarní "okruhové" dny, kde jsou zákazníkům předváděny převážně silniční modely.

1. Yamaha Bláto Den 2004

Nejprve k Yamaze, která pořádá svůj první Yamaha Bláto Den, a to ve dnech 22. a 23. října na motokrosové trati v Jiníně nedaleko strakonic směrem na České Budějovice. Při této příležitosti se může široká veřejnost povozit na motokrosové trati na vlastních motocyklech Yamaha nebo si zapůjčit čtyřkolky a další enduro motorky. Podrobné informace naleznete na stránkách Yamahy.

Honda Off-Road Den

Honda Česká republika zve k otestování nových motokrosových modelů 2005 o pár dnů později, konkrétně 28. října na motokrosové trati v Kramolíně (u Nepomuku). Oproti Yamaze zde neexistuje možnost vjezdu na trať na vlastním motocyklu, Honda se tedy zaměřila čistě na prezentaci nové modelové řady. Podrobnosti hledejte na webu Hondy.

Pokud patříte k off-road šilencům a máte v garáži pořádné enduro nebo motokrosový speciál, určitě si tuto akci nesmíte nechat ujít. Příležitost povozit se volně na nových modelech těchto značek nepřichází každý den.

Tomáš Votruba
Diskuze (0)