Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zajímavost: mobil od Siemensu pro fanoušky VW GTI

Libor Zezulka
Diskuze (116)
Pro všechny fanoušky Volkswagenu Golf GTI připravil Siemens speciální edici mobilního telefonu Siemens S 65 GTI. Mobil vypadá i zvoní jako GTI.

Volkswagen Golf GTI zatím úspěšně prochází všemi zatěžkávacími zkouškami a nechává tak zapomenout na rozporuplně hodnocenou minulou generaci. Německý výrobce mobilních telefonů Siemens se rozhodl kult GTI podpořit a připravil speciální edici mobilního telefonu Siemens S65 GTI. Manažerský telefon se oblékne do svůdného kabátu s texturou včelí plástve a logem GTI, "interiér" telefonu a například vyzvánění se ponese rovněž v duchu GTI, to znamená ikony v menu atd. Speciální edice bude omezena na 3000 kusů. Podrobnosti a fotografie naleznete na www.frogu.cz.

Libor Zezulka
Diskuze (116)
17. 5. 2005 20:23
Re: SHRNUJI +++SHRNUJI +++ SHRNUJI
Jak svůj? Já za ním stojím. Osobně ho nechci. Píši, že v téhle třídě je to opět jednička. Byla jí CMax. A už není. Ty palce si vykloubíš Počkej půl roku - nejprodávanější bude - plusík.
16. 5. 2005 19:01
SHRNUJI +++SHRNUJI +++ SHRNUJI
Stačí jen slova v nadpisu a k nim dopsat - plus. Jo, plus. Plus něco. Co? GOLF. Ono jde ještě ke Golfu něco přidat? Jo. Plus. Ale musí to mít pod pantoflem VW. Já ho znásilnil na Černém mostě před kinem. Jo, kino jsem propás. Tak mě to vzalo. Významně v této třídě povedené. Široké rozkročení, nová tvář - senzace. Pohled absolutně vyrovnaný. Působí utaženě. Má šmrnc a lehkej nadhled. Jako bych ho znal. Neokázalý. Zezadu bezkonkurenční. Jen bych možná vykroužil jinak zpětná zrcátka. Chceš sporťák? Jak, že to v tomhle segmentu nejde. Jde - GOLF PLUS. V tmavé.
15. 5. 2005 22:09
Re: NITRÁK
15. 5. 2005 17:52
NITRÁK
Jo, tohle geteíčko, to se zas něco povedlo. To je nitrák pro srdcaře. 200 koní v tom správném bomberu. Žádná snaha o nekompromisnost, žádná snaha být nápadný. Taková normálka. Dvěstěkoňová normálka. A o tom to je. A ten telefon? Jo, jistě, jak jinak. Nutné. Takhle se tvoří legendy, takhle se tvoří vztahy, co vydržej roky. Kolikpak je takovejch, co jsou věrný od sedumdesátejch let? Vidím jen 911, Golf, Pink Floyd a Bullitův případ. Tak bravo GTI.
13. 5. 2005 22:45
Re: Cadillac, One Piece At A Time - díl I.
Já už se lekl.