Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zakladatel skupiny bazarů AAA Auto odchází z funkce

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Zakladatel skupiny autobazarů AAA Auto Anthony Denny rezignoval na funkci předsedy představenstva. Společnost to oznámila v tiskové zprávě. Denny se už loni vzdal postu generálního ředitele firmy, který po něm převzala Karolína Topolová.

"Top management společnosti se za posledních 15 let naprosto stabilizoval a je nyní schopen samostatně vést společnost velmi dobře i bez mé přímé účasti na operativní či rozhodovací úrovni. To mi poskytuje prostor zaměřit se na rozčlenění mých zájmů. Právě zahajuji nové podnikatelské aktivity. V oblasti automobilového sektoru se zaměřením na zahraniční obchod, softwarové systémy a média," uvedl Denny.

Kromě postu předsedy představenstva AAA Auto a.s. se Denny vzdal také funkce v představenstvu AAA Auto Group N. V., která českou skupinu autobazarů vlastní.

AAA Auto Denny založil v roce 1992. Skupina loni prodala 51.364 ojetých automobilů, což je meziroční nárůst o 14,6 %. Provozuje 30 poboček v ČR, na Slovensku a v Rusku. V příštích třech letech se chce vrátit do Maďarska a Polska a vstoupit na Ukrajinu.

ČTK

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
22. 8. 2013 17:48
odchod
Áčka mají očividně dobře našlápnuto, když prodej jejich vozidel roste a Áčka rozšiřují pobočky nejen u nás, ale také v zahraničí.
20. 8. 2013 08:06
Firma
Musím uznat že áčka jsou čím dál lepší, pracují na sobě a respekt zakladateli že v tom nechal kus své práce. Jsem zvědav do čeho dalšího se pustí.