Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2006: velká příloha už v pondělí na Auto.cz

Libor Zezulka
Diskuze (16)
V době, kdy ženevský autosalon otevíral své brány veřejnosti, spěchal tým Auto.cz domů, aby připravil možná nejrozsáhlejší přílohu z autosalonu v celé historii serveru. Chcete vědět více?

V době, kdy ženevský autosalon otevíral své brány veřejnosti, spěchal tým Auto.cz domů, aby připravil možná nejrozsáhlejší přílohu z autosalonu v celé historii serveru. Během dvou dnů jsme na výstavišti Palexpo posbírali desítky kilogramů tiskových materiálů, pořídili přes 3000 fotografií krásných vozů i modelek, natočili více než pět hodin videa a nasáli dojmy ze všech významných novinek.

Nyní se na tři dny zavřeme společně s několika kilogramy kávy a desítkami litrů kolových nápojů v redakci a budeme ve dne i v noci upravovat fotografie, stříhat video a psát texty. Výsledek naší týmové práce vám předvedeme v pondělí, kdy zveřejníme přílohu Ženeva 2006. Tu můžete chápat jako podrobného průvodce (chytáte-li se do Ženevy), nebo virtuální podobu významného automobilového svátku.

Držte nám palce, ať třídenní maratón ve zdraví přežijeme a těšte se s námi na zveřejnění velké ženevské přílohy. Už v pondělí 6. března 2006 na Auto.cz. Čekání na aktuální přílohu si můžete zkrátit prohlížením starších příloh, například z Frankfurtu nebo Ženevy 2005, či Paříže nebo Ženevy 2004.

Libor Zezulka
Diskuze (16)
3. 3. 2006 17:34
Re: ŽENEVA AUTO.CZ
:-) jo.jo, modelky moc hezké... ;-)
3. 3. 2006 16:55
ŽENEVA AUTO.CZ
Sedím tejden s nohama na stole a očima jsem v Ženevě... bravo redakce, bravo fotografové, bravo všichni, co na tom makáte... :yes: