Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva 2008 - Speciální příloha Auto.cz

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Sedmá příloha ze ženevského autosalonu, kterou redakce Auto.cz připravila, potvrdila důležitost této automobilové přehlídky i v dnešním elektronickém světě. Na 119 tisících čtverečních metrů se v Ženevě představilo 125 světových a evropských premiér.

Téměř vše nové jsme viděli na obrázku ještě před naším příjezdem, zejména díky internetu, ale účast na této akci bude i v budoucnu patřit k příjemným jarním povinnostem motoristického novináře.

Odborníci, žurnalisté, ale i řadoví návštěvníci jezdí do Ženevy za auty aby si udělali komplexní přehled o tom, co se nabízí, aby porovnali novinky se zavedenými konkurenty a získali ty nejnovější informace přímo od relevantních zdrojů. Auto.cz už to dělá desátým rokem.

Letošní příloze předskakovaly nejen aktuálně zařazované novinky v sekci news.auto.cz, ale také 13 reportážních vstupů přímo z autosalonu. Pokusili jsme se vám v nich očima redaktorů Auto.cz přiblížit nejdůležitější novinky, které se ve Švýcarsku představily světu.

Nyní je tady tradiční příloha. Místo stovek fotografií, které byly v první, je v ní fotografií několik tisíc. Podrobně se věnujeme novinkám sedmi desítek výrobců a nechybí ani rekapitulace důležitých novinek z oblasti automobilového designu.

Přejeme příjemné čtení, brouzdání a prohlížení.

Ondřej Láník
Diskuze (0)