Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2015: Fotogalerie modelek

redakce AUTO.CZ
Diskuze (35)
Ženevský autosalon se hemžil stovkami krásných hostesek. Připravili jsme pro vás galerii těch nejpřitažlivějších.

Hostesky přinášejí na oltář výstavních stánků obrovskou oběť. Jednak se musejí kolem naleštěných čtyřkolových novinek pohybovat velmi opatrně, aby za nimi každou chvíli nestál „zřízenec“ s prachovkou a lešticím přípravkem, ale také se musejí neustále usmívat. A to i na návštěvníky, kteří slušnými mravy zrovna neoplývají.

Snad nikdo ale nebude proti tvrzení, že ženská krása k automobilům zkrátka patří. Ačkoliv jsme coby redaktoři měli dost práce se sháněním aktuálních materiálů pro první statické dojmy, po očku jsme koukali, kdo se na nás zpoza naleštěných skvostů usmívá.

Podle očekávání byly nejvášnivější modelky u italských automobilek, byť například u Lancie (měla vystaveny dva exempláře modelu Ypsilon) skoro neměly kolem čeho chodit. Tradičně se vytáhla Škodovka, u které se však dal úspěch očekávat. Ne tak ale u některých méně neznámých značek či tuningových úpravců, kde na vás mnohdy doslova vyskočily ženské „přednosti“, až jsme div neztratili přehled o času a místě. Ostatně – podívejte se sami do naší obsáhlé fotogalerie.

Nezapomeňte si pustit také přiložené video. Uvidíte, že některé slečny uměly hodit vážnost za hlavu a hezky se odvázat!

Na našem profilu na facebooku aktuálně probíhá anketa o nejkrásnější autosalonovou hostesku. Najdete ji pod tímto odkazem. Vyberte si dívku, která se vám nejvíc líbí, a dejte jí svůj hlas.

Video se připravuje ...

Foto: Vít Hlaváček


Video: Josef Dvořák

redakce AUTO.CZ
Diskuze (35)
Avatar - white label
7. 3. 2015 22:45
Re: Video <b class="smile14"><b>:yes:</b></b>
Jo, chtěl bych i vypadat jako tvůj aktuální avatar. ;-)
Tady máš pro srovnání podobně zaměřené video konkurence. Už samotné podbarvení hudbou je jinde a nejen to. Snad kromě toho úvodu je to docela slabé.
[odkaz]
Avatar - praděda7
7. 3. 2015 22:01
Re: blond
Nic moc, už má holka pěkných pár vrásek a tenké rty..... ;-)
Avatar - Ozzman
7. 3. 2015 19:13
Re: ok
Ano, když někam jdeme, tak si je nechá udělat... co je na tom divného? >:D
Avatar - Ozzman
7. 3. 2015 18:12
Re: ok
Nejím konzervy, ano mam oběd i večeři a div se, vždy k tomu nepotřebuju ženskou, ale i ta má vaří a umí i vypadat velmi dobře :-)
Avatar - peter_ko
7. 3. 2015 17:27
domina
Tej cice na titulke chýba už len bič do ruky >:D