Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženevské video: Ferrari 599 GTB Fiorano

Libor Zezulka
Diskuze (4)
Přidáváme další video z ženevského autosalonu. Tentokrát se podíváme na stánek Ferrari a konkrétně model Ferrari 599 GTB Fiorano.

Plníme slib a přidáváme další video (v pořadí zatím šesté) z ženevského autosalonu. Tentokrát se podíváme na stánek Ferrari, kde budil největší pozornost nový model Ferrari 599 GTB Fiorano, jenž nahrazuje řadu 575M Maranello a jejího předchůdce 550 Maranello představného v roce 1996. Nový supersport s dvanáctiválcem jsme obkroužili ze všech stran. Další videa, fotografie a popis ženevských novinek naleznete v naší příloze.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Libor Zezulka
Diskuze (4)
7. 3. 2006 20:52
AUTO PRO BOHA
Je to všechno na draka, dneska, pokud chceš držet kus pořádný ženský ve svejch chlapskejch prackách... musíš si zahrát nějakej jazzovej cajdák na basu... jo, basa... to ještě stále JE ženská... anebo si osedláš princeznu 599 rozkoší... má neskonalé tvary... jsi chlap... tak cejtíš poblíž dravce... před očima ti letí film se žralokem, co trhá svou oběť na cucky... jo, tohle všechno tam je. A je tam i nekonečnej klid tvarů, bezbřehá harmonie... tetiva dokonalosti, co tě vystřelí vstříc celému vesmíru. Já klečím ne levém koleni... širák třímám v dlani a se sklopeným zrakem a v pokoře, přitom zoufalý, že je mi odhalen princip nekonečna... šeptám... tohle auto... snad ani není dáno člověku, tohle auto je auto pro boha... BRAVO FERRARI :yes: