Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor Gallery přiblíží historii i současnost výrobce traktorů v Brně

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Do finále se blíží přípravy nové víceúčelové haly Zetor Gallery, v nímž hodlá tradiční výrobce traktorů přiblížit svou minulost i aktuální výrobní program veřejnosti.

Společnost Zetor Tractor a.s. dokončuje přímo ve svém areálu v Brně novou víceúčelovou halu pojmenovanou Zetor Gallery. Dvoupodlažní budova nabídne více 1200 m2 plochy, z nichž větší část je určena veřejnosti, zatímco ta menší poslouží například jako školicí centrum skupiny Zetor.

Veřejně přístupná část areálu má návštěvníkům nabídnout řadu nevšedních zážitků. Tradiční výrobce zemědělské technicky zde totiž představí nejen pohled do bohaté historie traktorů Zetor, ale především přehlídku své moderní techniky, kterou chce přiblížit atraktivní formou.

Součástí expozice má být řada audiovizuálních prvků, multidotykové displeje a samozřejmě i kompletní traktory z minulosti i současnosti.

Poprvé se bude moci veřejnost do Zetor Gallery podívat ve čtvrtek 13. června 2013 od 16 hodin v rámci oslavy jejího dokončení. Na toto odpoledne a večer je připravován kulturní program, jehož hlavní hvězdou se stane rapper Rytmus.

Následně bude Zetor Galllery přístupná veřejnosti od pondělí 17. června každý všední den od 10.00 do 18.00 hodin a vstup bude stejně jako na oslavu jejího dokončení zdarma.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - vabis
5. 6. 2013 23:21
zetor jede
ať se Zetoru daří :yes: :yes: :yes:

PS: hlavní hvězdou rapper Rytmus? 8-s to nechci vidět ty cílové zákazníky >:-[]