Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Živě z Brna

Ladislav Čermák
Diskuze (63)
Již dnes se otevírají brány brněnského AUTOSALONu pro širokou veřejnost. My jsme pro vás ovšem již včera začali chystat sérii podrobných článků přímo z Brna doplněnou o více než 650 fotografií!

Ačkoliv chyběly světové premiéry, středoevropský motorista dostal necelého čtvrt roku po skončení jarního svátku v Ženevě daleko dostupnější a také komornější možnost, osahat si většinu významných novinek pro příští modelový rok. Nabízíme souhrn aktualizovaných reportáží přímo z výstaviště:

Hned dvě americké značky (Cadillac a Corvette), oficiálně vstoupivší na náš trh, plus českou premiéru nové generace Jeepu Grand Cherokee, jsme zastihli pohromadě.

Reportáž od dvou velkosériových německých producentů - Ford a Opel - je tentokrát společná.

Národní týmy Francie (Citroen, Peugeot, Renault), Japonska (Nissan, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Honda) a Koreje (Hyundai, Kia, Chevrolet), doplňují rodinné portréty koncernů PAG (Volvo, Land Rover) a VW (Škoda, Volkswagen, Seat).

Naopak samostatné články si zasloužila Alfa Romeo, Dacia a kreativní uskupení Fenomenon.

A podobné ambice zase spojily značky Mini a Smart, či prémiovou německou trojku (Audi, BMW a Mercedes-Benz). Zapomenou nesmíme ani na tradiční fotogalerii Úsměvů hostesek!

Přejeme příjemné počtení a pokoukání na fotografie.

Ladislav Čermák
Diskuze (63)
5. 6. 2005 22:32
Re: Postrehy z Brna
Pěkně napsané. Ani tam nemusím jezdit I když, ty modelky...
5. 6. 2005 20:33
Re: pro GTI
Moc Vám děkuji. Takhle to má v životě být. Ten, kdo dělá nepravosti, má být zřetelně veřejně označen. Děkuju. Děkuju. Děkuju. Tak "ismo" - znám. A nejen já, všichni, co tu rádi a často píšeme.
5. 6. 2005 19:06
Re: HAPPY EMISSARY???
Kradeš NICK.
5. 6. 2005 19:05
Re: HAPPY EMISSARY???
Kradeš NICK.
5. 6. 2005 18:30
Re: HAPPY EMISSARY???
Kradeš NICK.