Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Změny u Nissanu: Českou pobočku povede Marek Šafarčík

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Novým Country managerem společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe v České republice se od 17. srpna stane Marek Šafarčík. Nahradí tak Zdeňka Fořta, který ze společnosti odchází.

Již 17. srpna nastoupí na pozici Country managera pro Českou republiku ve společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe Marek Šafarčík, přičemž nahradí Zdeňka Fořta, který tuto úlohu vykonával 4,5 roku a nyní se rozhodl z firmy odejít. Šafarčík pracoval v Nissanu již mezi lety 1996 a 2000, znovu se do firmy vrátil před dvěma lety. V nové funkci bude zodpovědný za řízení veškerých aktivit společnosti Nissan SCEE na českém trhu.

„Mým hlavním úkolem bude pokračovat v rozšiřování dealerské sítě a zkvalitňování služeb, které jako distributor dealerské síti a zákazníkům značky Nissan poskytujeme. Věřím, že v České republice budeme nadále pokračovat v růstu prodejů a tržního podílu naší značky," uvedl Šafarčík.

Změny se odehrály i na pozici generálního ředitele celé společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe, této funkce se od září tohoto roku ujme Antoine Barthes. „S radostí přijímám tuto příležitost dál se podílet na úspěchu společnosti Nissan ve střední a východní Evropě," prohlásil Barthes. „Nissan je nyní ve všech čtyřech zemích dobře zavedenou značkou se silným postavením. Nabízí prvotřídní produkty, jejichž cílem je uspokojit poptávku zákazníků, kteří kladou nekompromisní požadavky na kvalitu," říká devětatřicetiletý Francouz, který bude sídlit v Budapešti.

Barthesův předchůdce ve funkci Andrey Akifiev se stává generálním ředitelem aktivit v Rusku. Bude tam řídit klíčové funkce - prodej, marketing, rozvoj dealerské sítě a poprodejní služby.

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Avatar - pelikoš
12. 8. 2015 21:20
přeji
ať se vše podaří..nissan to má velmi dobře rozjeté. chtělo by to, aby i u nás měl zastoupení jako jinde v eu (myšleno tržní podíl), u nás je poměrně nedoceněný ikdyž se to pomalu zlepšuje. přijdou další novinky- nástupce navary a micry a chtělo by to pulsar kombi (oktávka by byla rázem třetí ve velikosti kufru >:D )...