Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce: Vladimir 518 zůstává věrný jediné značce. Nestyděl by se však ani za Favorit

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
V sobotu ve 20:00 vystoupil na náplavce rapper Vladimir 518. Jako každou z přítomných hvězd jsme jej vyzpovídali a zajímali se o to, jaký je jeho vztah k autům.

Video se připravuje ...

Rapper Vladimir 518, vlastním jménem Vladimír Brož, působí na české hip hopové scéně už od devadesátých let minulého století. Mnozí z vás jej mohou znát jako člena skupiny PSH (Peneři strýčka Homeboye), angažoval se však také na graffiti scéně, jako ilustrátor či komiksový výtvarník. Spolupracoval například s Monkey Business, J.A.R., Rytmusem nebo Jiřím Kornem, je držitelem cen Anděl. Zkrátka jde o člověka, kterého si má nejenom česká hudební scéna za co vážit.

Jaký je ale Vladimir 518 jako řidič? A jaký je jeho vztah k autům? Popravdě byste možná v Česku jenom těžko hledali člověka s tak velkým zápalem pro jedinou značku. Vladimír Brož si zamiloval vozy BMW, hned po dokončení autoškoly naskočil do vlajkové lodi 7, a přestože říká, že dobrá auta k jeho hudebnímu stylu patří, nestyděl by se prý ani za Škodu Favorit. Auto vnímá jako umění a slouží mu také jako výborný nástroj k poslechu hudby. Více si už ale v přiloženém videu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)