Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AutoMobil LG F3000: mobil v designu sportovního auta

Libor Zezulka
Diskuze (13)
LG uvádí na trh nový mobil F3000 v designu sportovního vozu. Při otevření či zavření telefonu se ozývá zvuk motoru a dynamickou tapetu na displeji tvoří obrázky špičkových sportovních vozů.

LG v Česku nedávno představilo nový mobil LG F3000 s designem luxusního sportovního vozu. Tento dokonalý AutoMobil od LG je zajímavý tím, že vypadá jako sportovní auto. Reproduktory připomínají světla automobilu a externí LCD displej je usazen podobně jako kokpit závodního vozu.

Nejen design vás vezme za srdce, ale také veškerá podpora uvnitř telefonu a mnoho funkcí. Při otevření či zavření telefonu se ozývá zvuk motoru a dynamickou tapetu na displeji tvoří obrázky špičkových sportovních vozů. Dokonce i upozornění na příchozí zprávu a tón kláves lze místo klasického pípnutí či melodie nastavit jako klakson auta.

Telefon LG F3000 je dále vybaven fotoaparátem s bleskem a rozlišením 1,3 megapixelu, bezdrátovou technologií Bluetooth, ve výbavě najdeme i WAP, MMS a klient elektronické pošty. Nechybí ani MP3 přehrávač s duálním stereo zvukem. Podrobnosti o novém mobilu LG F3000 najdete na portálu Frogu.cz.

Libor Zezulka
Diskuze (13)