Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Automobil revue 10/2005

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Ve velkém stylu se představil nový Fiat Punto, který také dostal přívlastek Grande, tedy velký. Velká byla už show při slavnostní premiéře v turínské sportovní hale Palavela...

Vyšlo nové číslo časopisu Automobil revue 10/2005

Ve velkém stylu se představil nový Fiat Punto, který také dostal přívlastek Grande, tedy velký. Velká byla už show při slavnostní premiéře v turínské sportovní hale Palavela... Více se dozvíte v novém čísle časopisu Automobil revue 10/2005, které je právě v prodeji.

Svezli jsme se - BMW 3 (E91)

V létě pátou generaci BMW řady 3 doplnilo kombi, tradičně označené Touring. Se dvěma typy, jak se zážehovým šestiválcem (325i), tak se vnětovým čtyřválcem (320d), jsme se seznámili na silnicích v okolí Mnichova.

Představujeme - Lexus RX 400h

Dnešní doba volá po vyřešení zásadní otázky, týkající se pohonu automobilů pro blízkou budoucnost. Bude to takřka k dokonalosti vyšlechtěný motor vznětový, či se prosadí hybrid, jehož vlastnosti se rychlým vývojem až neuvěřitelně zdokonalují?

Náš test - Opel Vectra 1,9 CDTI

Opel doplnil třetí generaci řady Vectra nejnovějším typem, prostorným kombi Caravan. Představili jsme jej v AR 8/04; nyní jsme podrobili redakčnímu testu typ se zcela novým motorem 1,9 CDTI.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)