Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva 2006: velká příloha serveru Auto.cz

Libor Zezulka
Diskuze (93)
Po třech dnech prakticky nepřetržitého psaní textů, stříhání videí, třídění a upravování fotografií vám s hrdostí představujeme další rozsáhlou přílohu z ženevského autosalonu.

Po třech dnech prakticky nepřetržitého psaní textů, stříhání videí, třídění a upravování fotografií vám s hrdostí představujeme další rozsáhlou přílohu z ženevského autosalonu. Rekord v počtu zveřejněných fotografií a sledovaných značek sice nepadl, i tak ovšem příloha Ženeva 2006 těžko hledá na internetu (a to nejen v České republice) i v tištěných magazínech konkurenta.

Nejlépe bude asi nechat promluvit čísla. V příloze najdete detailní popis novinek 70 značek a 2500 fotografií. V speciální sekci modelky na vás čekají nejkrásnější tváře autosalonu (nebojte, ty redakční mezi nimi tentokrát schází), na videu si zatím můžete prohlédnout například novou Škodu Roomster, studii Dacia Logan Steppe, koncept Hondy Civic Type-R nebo třeba modelky.

U pěti videí samozřejmě neskončíme. Do Ženevy s námi poprvé cestoval náš „televizní“ tým, který vyzbrojen profesionální technikou a potřebnými zkušenostmi věnoval novinkám takovou pozornost, že natočil hodiny a hodiny materiálu. Jeho profesionální úprava chvíli potrvá, proto budeme další videa, kterých bude celkem cca 25, přidávat postupně každý den.

Nyní už dost řečí. Virtuální ženevský autosalon po roce znovu otevírá na Auto.cz své brány, jež vám budou narozdíl od autosalonu skutečného otevřeny 24 hodin denně, 365 dní v roce. Stačí kliknout v levém menu na záložku Autosalony (nebo přímo sem) a vstoupit do světa plného krásných automobilů a ještě krásnějších žen. Buďte u nás vítáni.

Libor Zezulka
Diskuze (93)