Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW M3 Coupé s novým sportovním paketem

Libor Zezulka
Diskuze (3)
BMW M3 Coupé vybavené novým sportovním paketem se přiblíží ostrému modelu M3 CSL.

Od prosince bude BMW nabízet paket Competition určený pro BMW M3, jenž bude možné získat pouze s novým vozem. Paket obsahuje prvky, jež mají učinit trojku ještě sportovnější, to znamená např. 19ti palcová kola s podobným designem jako M3 CSL s pneumatikami pro vysoké rychlosti o rozměrech 225/40 R 19 vpředu a 255/35 R 19 na discích 9.5x19 vzadu. Jízdní dynamiku vozu zlepšuje upravený podvozek a nepatrně pozměněný převod řízení 14.5:1 místo 15.4:1.

Na řidiče čeká systém M Track mode použitý již v modelu M3 CSL. Ten umožňuje rychlejší a razantnější styl jízdy, aniž by musel zasahovat systém dynamické kontroly DSC. Volant, páka ruční brzdy a v případě přítomnosti sekvenční převodovky M i koncovka řadící páky jsou potaženy materiálem Alcantara. Brzdový systém M3 s výbavou Competition pochází rovněž z M3 CSL. Díky tomu se průměr předního brzdového kotouče zvětšil o 20 mm na 345 mm.

Výbava Competition obsahuje také upravený hliníkový interiér a možnost výběru nové barvy pro BMW M3 s názvem Interlagos - jedná se o modrou metalízu.





reklamní sdělení:

… více o automobilech BMW se dozvíte na www.renocar.cz. Konkrétní ceny, technické specifikace, doplňkovou výbavu a zajímavou nabídku skladových vozů najdete na stránkách smluvního partnera BMW AG fa. RENOCAR BMW.

Libor Zezulka
Diskuze (3)