Čas přezouvání přichází – pneuservisy zažijí opět nápor klientů

Prezentace klienta
Je vaše autodílna dobře připravena na nápor zákazníků? Kvalitní pneu utahovák je v tomto období tím nejdůležitějším nářadím každého pneuservisu. Udělejte si inventuru ve svém nářadí a včas doplňte chybějící.

ALFAVARIA Group, profesionální dodavatel pro dílny a servisy, prodává celou škálu nářadí, bez kterého se výměna kol neobejde. Kvalitní pneu utahovák je základ. Ve svém sortimentu má firma levnější řešení od 4000 Kč, až po dražší, ale mimořádně výkonné pneumatické utahováky s dvoupříklepovým mechanismem. Jde o pneumatické nářadí, ke kterému je nutný rovněž kvalitní kompresor.

Pneu utahováky pro profesionály

Pro profesionální dotahování a povolování šroubů nabízí Alfavaria několik produktů. Zajímavou aktuální nabídkou je akční set ¾‘‘ pneu utahováku NAVAHO MM3750, který se nyní dodává v sadě s bruskou NAVAHO MM138. Jde o výborný rázový utahovák určený pro pneuservisy a autoservisy. Osvědčil se při údržbě a servisu dodávkových a nákladních automobilů, ale i zemědělské techniky. Má dvoukladívkový příklep, zvýšenou odolnost při zátěži, i řadu dalších zajímavých vlastností. Je přizpůsoben častému používání, a to zejména díky intuitivnímu a ergonomickému ovládání. Práci ve ztížených klimatických podmínkách, především v chladu, je přizpůsobeno tělo utahováku, potažené termoizolačním návlekem.

V setu dodávaná bruska NAVAHO MM138 s hlavou 45 stupňů má sníženou hlučnost a umožňuje velice snadno regulovat otáčky. Je vysokorychlostní a je určena k broušení a leštění.

Když se pracuje ve stísněném prostoru

Někdy se při práci v autodílně nevyhneme práci na různě schovaných spojích, ke kterým se téměř nejde dostat. Alfavaria proto nabízí řešení v podobě extra krátkého kompaktního utahováku NAVAHO MM2751. Je lehký, určen pro práci ve stísněných prostorách, a má výkon, jenž obstojí i v profi dílnách. Utahovací moment je nastavovací a dosahuje až 1044 Nm. Pro komfortní práci je zařízení vybaveno rukojetí izolovanou proti chladu a tlumičem pro odvod vzduchu rukojetí, což výrazně zvyšuje komfort při práci s utahovákem.

Když levný znamená nejlepší řešení

Nejlevnější rázový utahovák pro profesionální autodílny a pneuservisy lze pořídit už za zhruba čtyř tisíce korun. Jde o německý výrobek ½‘‘ HAZET 9012SPC. Díky své ceně a vysoké kvalitě je právě tento pneumatický utahovák nejprodávanějším výrobkem ve své kategorii produktů. Za velmi slušnou cenou nepokulhává výkon ani kvalita utahováku. Při nákupu většího množství pneu utahováků je tento typ ideálním řešením pro autodílny.

Rázový utahovák pro náročné

Top modelem v sortimentu určeným pro údržbu nákladních vozů je pneumatický utahovák ¾‘‘ RODAC RC3750. Má výkonný twin hammer a krouticí moment až 1900 Nm. Pracuje s pracovním tlakem 6,3 baru.

Kované ořechy pro rázové utahováky

Zatímco výkonný kompresor s dostatečnou nádobou je pro provoz pneu utahováku základ, zapomínat bychom neměli ani na hlavice, s nimiž se šrouby na kolech povolují. Jedná se o speciální kované ořechy, které vydrží rázy i extrémní namáhání v tahu. Dodávají se jak v krátkém provedení, tak prodlouženém pro montáž hluboko uložených spojů. Pro autodílny jsou určené hlavice s ochranným plastovým potahem, které jsou šetrné vůči hliníkovým diskům. Tyto kované hlavice se dají koupit samostatně po jednotlivých velikostech, nebo uceleně v sadách. Běžné hlavice z ruční goly na pneumatické utahováky rozhodně nepatří.

O ALFAVARIA Group

Firma ALFAVARIA Group již přes 20 let vybavuje zákazníky kvalitním dílenským nářadím. E-shop Alfavaria.com je tady pro profesionální dílny, řemeslníky, montážní firmy, ale i pro nadstandardně náročné domácí kutily, kterým nestačí nabídky hobby marketů. V sortimentu firmy nechybí celá škála ručního nářadí, elektrického nářadí, auto nářadí, ale i dílenské vybavení, úklidová technika a další příslušenství. ALFAVARIA Group je skvělým dodavatelem pro autoservisy a pneuservisy všech velikostí – od one man firem, až po obří servisy s celou řadou zaměstnanců.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly