Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chevrolet na českém internetu hledejte na chevroletcz.com

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Získat na českém internetu aktuální informace o modelech značky Daewoo nebyl v posledních měsících lehký úkol. S novým severoamerickým image by se to mělo změnit. Chevrolet na českém internetu překvapivě startuje s doménou .com.

Národní prezentace středoevropských a východoevropských zastoupení Chevroletu (Německo, Maďarsko, Polsko) jsou umístěny na intuitivní doméně chevrolet.de (.hu resp. .pl), u nás a na Slovensku to mají uživatelé a zájemci o informace o málo složitější. Informace českého zastoupení je třeba hledat na stránkách www.chevroletcz.com. Doménu Chevrolet.cz vlastnil donedávna český Chevrolet Club, ale vzhledem k zářiové změně vlastníka lze předpokládat přechod k jednoduššímu tvaru v krátké době.

Na stránkách českého Chevroletu je přehledně představena přejmenovaná modelová paleta, kterou nyní tvoří Chevrolety Matiz (od 204.900,-Kč), Kalos (zatím jen 4 a 5dveřový za 277.900,- Kč resp. 259.900,-Kč), Lacetti (v karosářských verzích hatchback od 333.333,-Kč, sedan od 355.555,-Kč a SW od 388.888,-Kč), mini MPV Tacuma (prodává se od 464.900,-Kč) a větší limuzína Evanda (za 559.900,-Kč).

U každého z modelů jsou na stránkách podrobně popsány verze výbav a po chvíli hledání nejdeme také technická data a rozměry (jejich zařazení do položky menu – Stylistická úprava – je zvláštní).

Nejen s novou řadou Chevrolet Lacetti se můžete podrobně seznámit také na vlastní kůži u dealerů Chevroletu na dnech otevřených dveří (od 11. do 17. října 2004).

Ondřej Láník
Diskuze (2)