Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia Lodgy nafilmována při testování (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (15)
Pohotovému řidiči Dacie se podařilo natočit dvě krátká videa, na nichž jsou rovnou čtyři nová MPV Dacia Lodgy v běžném provozu.

Rumunské Dacii se většinou daří uchránit své nové modely před neoficiálními úniky fotografií na internet. Jen o málo horší je to se zvědavými fotografy a kameramany v okolí testování nových modelů.

Například v případě Dusteru automobilce neunikla jediná oficiální fotka, ale několik měsíců před premiérou se podařilo nafotit toto SUV v maskování i bez něj. Podobná situace se nyní opakuje v případě nového MPV, když čtveřici vozů natočil jeden pohotový řidič, který se o svůj úlovek rychle podělil na youtube.

Na dvojici krátkých snímku jsou nové Dacie Lodgy zcela bez maskování v běžném provozu. Videa tak umožňují vytvořit si představu o tom, jak novinka vypadá v reálném prostředí, protože automobilka prozatím uvolnila pouze dvě studiové fotografie.

Světová premiéra nového MPV z Rumunska se odehraje na březnovém autosalonu v Ženevě. Lodgy bude vyznávat filozofii Dacie, tedy hodně auta za nízkou cenu. Na rozdíl od dodávkoidního jezevčíka Logan MCV se ale jedná o klasické velkoprostorový vůz střední velikosti s délkou 4,5 m a pěti nebo sedmi sedadly.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (15)
19. 1. 2012 15:41
Re: pekne auto
ako si na to prisiel? zaklad Orlanda je 378 000 bez zjednavania
19. 1. 2012 12:32
Re: jak je to starý?
Už jsi viděl Tourana? >:D
Avatar - Ronault.
18. 1. 2012 20:12
Re: pekne auto
základ Orlanda je přes 400t, to je totéž co třeba Scénic, takže ještě pár tisícovek chybí. A tohle zrovna vypadá jako pořádně velké auto, z toho videa to vypadá větší než Grand Scénic.
18. 1. 2012 20:03
Re: pekne auto
no neviem ci za slusne prachy? niekde som cital, ze sa ma vyrabat v maroku a ma stat od 11 do 18 000 eciek. Pre maleho podnikatela za 11 000 za vykradnute auto - pohoda, ale pre rodinu potrebujes vybavu (klima, esp, metla - pomoze pri predaji, laktovka, radio atd) a ktomu 7 sedadiel, budes atakovat 15 000 a to je teritorium Orlanda. Takze fajn auto, ale bacha na cenu!
Avatar - Ronault.
18. 1. 2012 18:57
Re: jak je to starý?
Říkám, že by to mělo dostat snad?