Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Daihatsu A-Concept: Indonéský minivůz

Aleš Jungmann
Diskuze (6)
Indonéská divize Daihatsu, P.T. Astra Daihatsu Motor (ADM), představila na mezinárodní výstavě v Jakartě koncept minivozu nazvaný A-Concept.

Vůz navržený v ADM má ztělesňovat radost z jízdy ekologickým vozem, koncept prý poslouží jako základ novému modelu Daihatsu Mira (v Evropě známé jako Charade) osmé generace určenému na asijské trhy.

Indonéští inženýři vytvořili A-Concept tak, aby byl pro cílového zákazníka co nejpřitažlivější – při svých kompaktních rozměrech (přesná data zatím nebyla zveřejněna) by měl posádce nabídnout dostatečný vnitřní prostor i velký zavazadelník, spotřeba paliva se přitom má pohybovat na velmi nízké úrovni.

Aleš Jungmann
Diskuze (6)
Avatar - PeterLuk
27. 7. 2011 14:17
Pekne
Kombininacia dizajnu VW Scirocco a karoserie Hyundai Ix20...
>:D

...ale inak pekne auticko
;-) :yes:
26. 7. 2011 21:59
pekne ale bez napadu
predne svetla venga, grill skor chevy ,jo ta palubovka je fajn,ale čo z nej ostane v seriovej verzii??nič či hadam silueta uvidime...a tie zadne svetla su tiež neni originalne hm len teraz neviem kde som to už videl sakra
Avatar - Guttalax
26. 7. 2011 17:57
hezké
;-) Hezké,praktické.Tak má vypadat minivůz :-!
Avatar - shamal
26. 7. 2011 15:06
Re: Bravo!
V Evropě by se mu určitě nedařilo, Daihatsu se od roku 2012 zcela ztahuje z Evropských trhů. A ten předek z VW Scirocco vypadá vážně hezky...
Avatar - Pekelná Micinka
26. 7. 2011 14:57
Bravo!
Až na tu palubku, vypadá velmi dobře, to použití chromové lišty a boční profil je ukázkové a co se týká té černé střechy a dojmu z celku, tak se odvažuji tvrdit, kam se hrabe Lancia. Dovmnívám se, že v Evropě by se mu dařilo, pokud by se podpořil rozsáhlou reklamou, protože Daihatsu je poměrně neviditelná značka, což je při tomhle koncptu škoda. A-Concept :yes: :yes: