Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: jakou barvu auta?

Tomáš Votruba
Diskuze (130)
Jaká barva auta je podle vás nejvíc "in"? Je to stříbrná, černá nebo třeba červená? Podle čeho si vybíráte barvu vašeho vozu? Podléháte módě, nebo vybíráte čistě prakticky?

Jaká barva auta je podle vás nejvíc "in"? Je to stříbrná, černá nebo třeba červená? Podle čeho si vybíráte barvu vašeho vozu? Podléháte módě, nebo vybíráte čistě prakticky? Napište do diskuse, jakou barvu má vaše auto a jak jste s ní spokojení. Spousta z nás má doma ojetý vůz, takže jsme si nemohli moc vybírat. Jakou ale jinak upřednostňujete? Samozřejmě, že paleta možných barev se zásadně liší u Fiatu Punto a BMW 7, ale i tak bychom rádi znali váš názor.

Tomáš Votruba
Diskuze (130)
15. 10. 2005 21:22
Re: Barvy Ameriky
>:D Jo, to se ti povedlo, také tě chválím ;-) P.S. Viděl jsem tu jednoho v rudým Hummeru. Dokonalej vrah :-) :yes:
15. 10. 2005 19:47
Re: Vysokolestene aluminum!
Išlo :-)
15. 10. 2005 19:44
Re: Micek maluje.......
Díky ;-) :yes:
15. 10. 2005 19:10
Re: Micek maluje.......
>:D :yes: klasa. P.S. prosím, nedávej mě dohromady se zlodějem nicku ismem, alias dCI. Má možnost se za kradení mého nicku v květnu omluvit a pak můžem zase komunikovat. Nedávno to tady za svůj přístup ke komunikaci dost schytal... provozovatel ho dokonce odstřihl na několik měsíců od možnosti psát. Změnil si nick z ismo na dCI. Myslím, že mimo něj jsme tu všichni slušný lidi, pěkně diskutujeme, tak bych byl nerad, abych byl jakkoli spojován s tímhle člověkem. Praktiky bezcharakterních ismů může člověk težko tolerovat.
15. 10. 2005 18:57
TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ
na autě nejsou ani motor ani brzdy. Nejdůležitější je barva. Barva ti poví vše. Seš pod pantoflem? Blazeovanej rádoby elegán? Jdi do hnědý. S těma se tu v poslední době roztrh´pytel. Tmavou hnědou jezděj lehce retardovaný důchodci a světlou hodně retardovaný elegáni. Bílá je dobrá na sanitky. Tam sedí. Jinak máš-li rád bílou, pozor na tebe. Bílá je barva sterility, bezpáteřnosti, nevypočitatelnosti, je studená jak rampouch, tak bacha na ni. Navíc u většiny aut je barvou smrtelnou - zabíjí potenci auta. Výjimka? Volha. Aspoň něco bez krvavejch skvrn z říše zla. Červená? Tu můžeš jen nad 350koní. Jinak jsi na silnici za teplýho bráchu, a to snad bejt nechceš... (manželce ji ovšem kup). Modrá? Také téma. Kdo neví, co koupit, koupí dnes metalízu do modra. Taková polozákladní barva. Takže tohle omlouvá jen barvoslepýho. Žlutá je dobrá pro pekařský vozy. Tak to uvaž. Zelená (pomíjím ostrovní tradici) má svá léta dávno za sebou... Kredenc máš doma, ne, tak co by ses chtěl na tu barvu dívat ještě za jízdy. Takže co ti zbejvá? Věčnej evergreen - stříbrná. Perla tvého života. A pokud máš dost peněz na myčku, pak jedině antracit. Neboť barva má bejt "težká". Nebo snad chceš budit zdání muší váhy? Já vím, brácho, je to fuška vybrat barvu, ale nelam si s tím hlavu, někdo ti ten tvůj sen stejně sjede klíčema vod sklepa, takže ze svý káry budeš pak akorát vnímat tu vlnovku v laku a vidět buděš jen rudě. Hlavně brácho - pokud teda nemáš MINI - nekombinuj barvy, cirkus Berousek už tu dávno byl... P.S. Je jedno, jakou jezdíš, stejně si koupíš takovou jakej jsi... třeba tu světle hnědou... ale ať máš jakou máš, jezdi vždy čistej. Tvoje nohy nikdo nevidí, kastle o tobě poví těm kolem víc, než bys byl ochotnej po třetím pivu připustit. :yes: