Novinky
žiadne BZ4X nemá dlžku 4890mm. bežný model má 4690mm a Touring 4830mm
Otazka na Mareka,
aky je prenos vykonu na vozovku pri FWD verzii. Je prokluz kolies utlmeny, alebo s nim auto bojuje?
Dakujem,
aky je prenos vykonu na vozovku pri FWD verzii. Je prokluz kolies utlmeny, alebo s nim auto bojuje?
Dakujem,
@spaspa Psal jsem to ve větším článku o prvním svezení - přenos výkonu je nečekaně dobrý. Zkusil jsem s jedním kolem na štěrku pro rozjezd do kopce přidat víc plynu a čekal jsem, že kolo na štěrku bude hrabat jak divé, ale nestalo se tak, elektronika na to rychle zareagovala a vůz se působivě rozjel. Bylo to na suchu na silničních letních pneumatikách (na mokru jsem neměl příležitost trakci vyzkoušet).
Nová RAV4 má nový systém kde ide vraj ľahko vypnúť otravných asistentov. Ako je na tom CH-R+? Je to po starom a komplikované alebo už po novom a jednoduché?
Nic z toho jsem se nedozvedel.
To jsem chtel od Marka (ktery vymysli sve hodnoty dojezdu) moc.
Dojezd se udava u spalovaku i u EV 100% - 0%.
Je jen na uzivateli, zda tankuje uplne plnou nebo zda jezdi do posledni kapky v nadrzi...
PS To ze Marek vykouzlil i na mezinarodni prezentaci jednu z nejvyssich spotreb neprekvapuje.
Holt u EV ma Marek za cil rozsypavani hracek, namisto relevantnich spotreb jako u spalovaku (se kterym meri spotrebu zasadne s lehkou nohou).
Asi tak, chce to lehkou nohu, zapařený okna od vypnutyho topeni ideálně v tesnem závěsu za kamionem. Co delat, kdyz ti ujede?
Nechas se předjet dalsim. Kdyz vypnes radio, mas sanci se na WLTP dostat.
To je proste elektromobilita 21. Stoleti. Otazka je kdo to chce.