Novinky
kozakm
3
Počítám, že se změní hw, takže majitelé současných aut nic z novinek nedostanou
eLzyx
7
@kozakm je škoda, že VW není moc na retrofity. Ale asi se dá předpokládat, že stará auta mají smůlu ve všem, resp. budou rády, když tam půjde retrofitovat aspoň ten frunk.
kozakm
0
@eLzyx kvůli 20 litrům snad ani nestojí za to kapotu zvedat (snad tam aspoň dají plynové vzpěry)
kozakm
0
@kozakm tak vzpery budou
dodo24
0
@kozakm no ked máš plný kufor vecí a potrebuješ nabíjací AC kábel, tak je frunk na nezaplatenie
Každý rok alespoň nějaké malé vylepšení..., úplná Škoda 742... 😃
Jinak frunk a V2L je fajn, ale ocenil bych i V2H... (a koneckonců proč ne i V2G, byť to je zatím asi technické i ekonomické scifi... 😊)
Jinak frunk a V2L je fajn, ale ocenil bych i V2H... (a koneckonců proč ne i V2G, byť to je zatím asi technické i ekonomické scifi... 😊)
@Barry Lyndon tohle je náhodou fajn. Sice to trošku nabourává tu důvěru, kdy si člověk koupil novou Škodovku a 4-5 let měl vlastně současný model, ale konkurence nespí. Ještě dát kotoučové brzdy dozadu, zvednout užitečné zatížení, nebo i povolenou hmotnost přívěsů a bude to velmi zajímavé pro mnohé.
@eLzyx Já to taky nemyslel jako kritiku, ale když už tu měl p. Vaculík ten pořad o bambilionu postupných vylepšování "stodvacítek", tak jsem si na to nějak vzpomněl.... Jinak proč vadí ty bubnový brzdy? Nejsou nereznoucí zadní kotouče spíš plus? 😊
@Barry Lyndon právě kvůli té užitečné tažné síle. Teoreticky by mohli odbrzdit větší kila. Což je to, co chce spousta lidí. Tahat obytné přívěsy, koně, auta ... takto je to s velmi omezeným použitím, legálně tam neodvezu ani veterána, natož něco modernějšího.
Pravda, tenhle upgrade bych nejraději viděl u ID.Buzze. Mít možnost tahat třeba 2,3t a hned je to adept na pořízení po Tesle.
Pravda, tenhle upgrade bych nejraději viděl u ID.Buzze. Mít možnost tahat třeba 2,3t a hned je to adept na pořízení po Tesle.
@eLzyx Aha, tak to jsem netušil, že je to kvůli zadním bubnům... čekal bych, že ty bubny nějak normálně brzdí a u EV díky rekuperaci přehřátí až tak nehrozí... 😊
Na co by mi u spalováku byl frunk, když nepotřebuji žádné dobíjecí kabely?!? 😄 😄 😄
1pedálové řízení je katastrofa, kterou bych ocenil jedině při zdravotním handicapu.
A V2L opravdu využije minimum lidí. Kdo potřebuje externí powerbanku jako zdroj, tak není problém si ji pořídit, že.
1pedálové řízení je katastrofa, kterou bych ocenil jedině při zdravotním handicapu.
A V2L opravdu využije minimum lidí. Kdo potřebuje externí powerbanku jako zdroj, tak není problém si ji pořídit, že.
@rohYpnol opět skvělý nadpis. Nevím k čemu by ty zmíněné věci spalovaku byli? 🤔
@ericn Namiesto tých kravín by pomohlo, keby sa to dokázalo nabiť za 15 minút a do ďalšieho nabíjania zvládlo bez zaváhania 500 km.
A co ze to maji spalovaci auta zavidet? 😉
@Spk_tv
Počkejte, on Vám to Mončičák vysvětli 😁.
Počkejte, on Vám to Mončičák vysvětli 😁.
Václav Hanzelín
Příspěvek podléhá schvalování.
@Spk_tv daj tomu tak mesiac a prídeš na to aj sám. PS: najprv na to príde tvoje peňaženka
@dodo24 Proc penezenka? Pred 20 lety jsem po prepoctu na svou vyplatu (vzdy kolem republikoveho prumeru) tankoval za 69 Kc za litr a prislo mne to normalni, takze ted z toho zatim vedu nedelam. A s ohledem na cenu BEV a moji nutnost tankovat/nabijet na verejnych nabijeckach bych i pri dnesnich cenach pouze tratil.
Kdyz tedy budou osazena bateriemi s nizsim naklady - znamena to, ze se tato BEV konecne priblizi cenou treba Karoqu, nebo to bude znamenat jen vyssi zisk WV group?
@Spk_tv Co znamená přiblížit se cenou? Nezkoumal jsem to, ale tipuju, že Karoq s automatem bude stát hodně podobně , jako Elroq.
@Emil Holub Karoq vsus Elroq cca 810000,- vsus 950000,- (podobne uzitne vlastnosti a vybava). A to beru s tou malou baterii 60. Pro me potreby by byla potreba nejvetsi baterie 85, ale to se jiz bavime o cene kolem 1,1 M
@Spk_tv S čím to porovnáváš? Já vidím😒br />
Elroq Essence 60
63 kWh
Elektro
150 kW
1° převodovka
RWD
882 000 Kč
Karoq Classic
1,5 TSI
Benzín
110 kW
7° automatická DSG
FWD
793 000 Kč
Pořád je to pravda rozdíl 90 tisíc, takže bychom museli začít polemizovat o výbavě, výkonu a nákladech na elektriku.
Elroq Essence 60
63 kWh
Elektro
150 kW
1° převodovka
RWD
882 000 Kč
Karoq Classic
1,5 TSI
Benzín
110 kW
7° automatická DSG
FWD
793 000 Kč
Pořád je to pravda rozdíl 90 tisíc, takže bychom museli začít polemizovat o výbavě, výkonu a nákladech na elektriku.
@Emil Holub Nesrovnavam vozidla "cena od", ale vozidla, ktera se bezne kupuji.
@Spk_tv A jakej Karoq se běžně kupuje? Netrollím, zajímá mě to.
@Emil Holub Kazdy muze mit jine potreby, ale obvykle ve strednim vybavovem stupni Selection. Kdo by dnes nechtel vyhrivane celni okno, volant, sedadla..... Co me se tyce, tak ja bych prestoze panelacnik bez vlastniho nabijeni sel do Elroqu, ale baterie 60 je v mem pripade hodne nedostatecna. Presto si myslim, ze kdyby se Elroq dostal cenou ke Karoqu v jednotkach tisic, tak by to rozhodovani hodne ulehcilo. Proto ta moje puvodni myslenka o zvyseni zisku WV a nikoliv usetreni zakaznika.
@Emil Holub Tak ono by chtělo vědět, za kolik se ta vozidla reálně vyrobí - cenová politika je něco úplně jiného, klidně lze prodávat EV i levněji a dotovat to z zisku realizovaného na spalovacích vozidlech. Ostatně ne náhodou šla v zásadě stejná spalovací vozidla v posledních letech cenově značně nahoru.
Na jednu stranu s tím zákazník nic nenadělá, prostě se rozhodne pode svých preferencí a aktuální ceny, ale na druhou stranu je z hlediska zákazníka k naštvání, že by spalováky mohly být citelně levnější než jsou.
Na jednu stranu s tím zákazník nic nenadělá, prostě se rozhodne pode svých preferencí a aktuální ceny, ale na druhou stranu je z hlediska zákazníka k naštvání, že by spalováky mohly být citelně levnější než jsou.
Děsnej je na tom ten propad hodnoty...kupte si Enyaqa (nebo klidně Model Y), když víte, že za 2 roky vyjde takový update, že budete muset jít s cenou hodně dolů, abyste to mohl vyměnit....
@Dini Tesly jsou, pokud jde o SW, updatovane kontinualne
přední frunk, ovládání jedním pedálem, napájení externích zařízení nebo možnost odemykat auto mobilem......?
Nic z toho mi vůbec nechybí.
Nic z toho mi vůbec nechybí.
Tak a doplnili to, co ma Hyundai Kona prvej, respektive, ked sa jedna o napajanie vonkajsieho zdroja, tak az druhej generacie. Cize vybava v autch 3 az 6 rokov starych. Super.