Novinky
Ceníkovky pořád vysoké ale na netu je spousta skladovek zmíněných konkurenčních aut za nižší ceny, takže dobrý kus asi najít půjde....
rohypnoIe,
Dovol mi jednu drobnou, leč upřímně zvědavou otázku, která se mi neodbytně vrací pokaždé, když s obdivuhodnou vytrvalostí zaplavuješ prostor svými komentáři, poznámkami a slovními proudy, jež se valí bez ustání, jako by jim udával rytmus sám čas.
Řekni mi prosím, jak vlastně funguje odměňování ve tvé zřejmě velmi štědré PR agentuře. Jsi honorován za každý jednotlivý příspěvek, který vypustíš do digitálního světa CNC, nebo snad za počet písmen, jež s téměř nadlidskou oddaností skládáš od rána do večera, den za dnem, bez náznaku únavy, v tempu, které by i ty nejodolnější jedince přivedlo k tichému zoufalství.
Člověk by skoro nabyl dojmu, že nejde o práci, nýbrž o životní poslání. Jakési moderní literární perpetuum mobile, jehož jediným smyslem je nikdy nepřestat psát, nikdy nepolevit, nikdy neumlknout.
Nuže, ať už je tvůj systém odměňování jakýkoli, nelze než vyjádřit jistý obdiv. Taková oddanost se totiž jen tak nevidí, ani v románech, ani ve skutečnosti 👍
Dovol mi jednu drobnou, leč upřímně zvědavou otázku, která se mi neodbytně vrací pokaždé, když s obdivuhodnou vytrvalostí zaplavuješ prostor svými komentáři, poznámkami a slovními proudy, jež se valí bez ustání, jako by jim udával rytmus sám čas.
Řekni mi prosím, jak vlastně funguje odměňování ve tvé zřejmě velmi štědré PR agentuře. Jsi honorován za každý jednotlivý příspěvek, který vypustíš do digitálního světa CNC, nebo snad za počet písmen, jež s téměř nadlidskou oddaností skládáš od rána do večera, den za dnem, bez náznaku únavy, v tempu, které by i ty nejodolnější jedince přivedlo k tichému zoufalství.
Člověk by skoro nabyl dojmu, že nejde o práci, nýbrž o životní poslání. Jakési moderní literární perpetuum mobile, jehož jediným smyslem je nikdy nepřestat psát, nikdy nepolevit, nikdy neumlknout.
Nuže, ať už je tvůj systém odměňování jakýkoli, nelze než vyjádřit jistý obdiv. Taková oddanost se totiž jen tak nevidí, ani v románech, ani ve skutečnosti 👍
@Horký Rom
Chybí ti tam božena a Passat B5 2,0 tdi. Tj. neodpovídám.
Chybí ti tam božena a Passat B5 2,0 tdi. Tj. neodpovídám.
@rohYpnol
Nic mi nechybí, všechno mám.
Nic mi nechybí, všechno mám.
@Horký Rom
Ano, máš tam všechno jako obvykle. Což v tvém případě znamená "nic" 😁 V tvém případě totiž je jedno, kolik slov, kolik vět napíšeš. Protože slova a věty v tvém podání nemají obsah. Protože ty jsi diskusní prázdnota sama.
Není zač, rád jsem poradil.
Ano, máš tam všechno jako obvykle. Což v tvém případě znamená "nic" 😁 V tvém případě totiž je jedno, kolik slov, kolik vět napíšeš. Protože slova a věty v tvém podání nemají obsah. Protože ty jsi diskusní prázdnota sama.
Není zač, rád jsem poradil.
@rohYpnol
„Diskusní prázdnota“? Děkuji za projekci - je překvapivě přesná 👍
„Diskusní prázdnota“? Děkuji za projekci - je překvapivě přesná 👍
@Horký Rom
Chtělo by se říct, že přání je u tebe otcem myšlenky. Jenže ta myšlenka se v tobě nakonec nikdy nezrodí 😁
Chtělo by se říct, že přání je u tebe otcem myšlenky. Jenže ta myšlenka se v tobě nakonec nikdy nezrodí 😁
@Horký Rom
To, jak o tom tady neustále píšeš, vypadá, že máš obavy, že dostává víc než ty. 😀
To, jak o tom tady neustále píšeš, vypadá, že máš obavy, že dostává víc než ty. 😀
@Horký Rom Ne, rohYpnol není nikým odměňován. On žije z pocitu, že přesvědčil všechny o své pravdě a proto nepotřebuje ani pít ani jíst ani pracovat. Vlastně tím dosáhl dokonalosti lidského bytí....
@johny555
Opět omyl. Já nepotřebuji nikoho přesvědčovat o mé pravdě. Mě stačí jen vyčkat, a běh dějin moji pravdu potvrzuje každý den.
Opět omyl. Já nepotřebuji nikoho přesvědčovat o mé pravdě. Mě stačí jen vyčkat, a běh dějin moji pravdu potvrzuje každý den.
Tu hrůzu BEV
jsme viděli včera u Astry, BEV nejdražší, dokonce dražší než Plug in.
Tady by jsem si vybral tu 2, výbavu s 61kWh baterkou, ale je to za 805 000.
jsme viděli včera u Astry, BEV nejdražší, dokonce dražší než Plug in.
Tady by jsem si vybral tu 2, výbavu s 61kWh baterkou, ale je to za 805 000.
''cena od'' cca rovnaka s nemeckou... inak interier je paradny, nieco take by som cakal v ''premii'' volve ex30 napriklad...
Za komárů bylo dobře - netáhlo mělo jistotu, že ho nikdo moc nepředběhne, nemusel tolik závidět, nebylo co😊
Zajímavé auto do města, ale za skoro milión či holátko za 700 tisic? 🤣
Každopádně poslední EV Kia design mi nepadl do oka. Hnusné krabice.
Každopádně poslední EV Kia design mi nepadl do oka. Hnusné krabice.
@Pepa_007
Ach ano, klasický odborník na automobilový design - typ „viděl jsem to na parkovišti u Lidlu a mám jasno“.
Za „holátko za 700 tisíc“ dnes nekoupíš ani slušně vybavený spalovák. Ale chápu, pro někoho, kdo mentálně zůstal v roce 2005, je každá inovace automaticky „předražená krabice“.
A co se týče designu… říkat o moderních EV, že jsou „hnusné krabice“, je asi tak sofistikovaný názor, jako tvrdit, že kubismus je jen „křivě namalovaný barák“. Klidně si ale zůstaň u svých estetických jistot, třeba u Fabie v základu a plastových poklic. Tam se žádné přemýšlení nevyžaduje.
Ach ano, klasický odborník na automobilový design - typ „viděl jsem to na parkovišti u Lidlu a mám jasno“.
Za „holátko za 700 tisíc“ dnes nekoupíš ani slušně vybavený spalovák. Ale chápu, pro někoho, kdo mentálně zůstal v roce 2005, je každá inovace automaticky „předražená krabice“.
A co se týče designu… říkat o moderních EV, že jsou „hnusné krabice“, je asi tak sofistikovaný názor, jako tvrdit, že kubismus je jen „křivě namalovaný barák“. Klidně si ale zůstaň u svých estetických jistot, třeba u Fabie v základu a plastových poklic. Tam se žádné přemýšlení nevyžaduje.
Koukám do ceníku Kamiqu😒br />
1,0 TSI/85 kW DSG od 555 tisíc
1,5 TSI/110 kW DSG od 635 tisíc
Dynamicky EV2 v základu odpovídá 1,5 TSI/110 kW DSG, cena prakticky stejná. Výbavy jsem neporovnával, ale pochybuji, že bude dramatický rozdíl.
Vzhledem k tomu, že tato auta slouží hlavně pro 2-3 lidi max na jezdění do práce, rozvážku dětí, nákupy, doktory, resp. tak EV2 pro tyto požadavky vše splňuje. Navíc v tomto poskakovacím režimu TSI motory s DSG převodovkou šíleně trpí a tipuji, že po 100k km pomalu začínají ty vyhlášené problémy spjaté s přímovstřikovými motory a dvouspojkami.
A manuál? Koho to dnes zajímá. Jakože maminka rozvážející děti je šťástná, když 100x za den šlápne spojku a začne zmateně šaškovat se šaltpákou a občas ji to chcípne na křižovatce?
Kdepak, ať si manžel klidně túruje svoji Oktávku v dehtu, žena bude s tímto 100x šťastnější.
1,5 TSI/110 kW DSG od 635 tisíc
Dynamicky EV2 v základu odpovídá 1,5 TSI/110 kW DSG, cena prakticky stejná. Výbavy jsem neporovnával, ale pochybuji, že bude dramatický rozdíl.
Vzhledem k tomu, že tato auta slouží hlavně pro 2-3 lidi max na jezdění do práce, rozvážku dětí, nákupy, doktory, resp. tak EV2 pro tyto požadavky vše splňuje. Navíc v tomto poskakovacím režimu TSI motory s DSG převodovkou šíleně trpí a tipuji, že po 100k km pomalu začínají ty vyhlášené problémy spjaté s přímovstřikovými motory a dvouspojkami.
A manuál? Koho to dnes zajímá. Jakože maminka rozvážející děti je šťástná, když 100x za den šlápne spojku a začne zmateně šaškovat se šaltpákou a občas ji to chcípne na křižovatce?
Kdepak, ať si manžel klidně túruje svoji Oktávku v dehtu, žena bude s tímto 100x šťastnější.
@johny555
Jasně, matky jsou dnes retardované a umí už jen točit volantem, co... ach jo... to jsou zas názory...
Jasně, matky jsou dnes retardované a umí už jen točit volantem, co... ach jo... to jsou zas názory...
@rohYpnol To není o retardaci, ale o tom, že ženy chtějí, aby jim auto sloužilo a ne, aby jim ony sloužily. Zkus vystoupit ze své bubliny a zeptej se pár řidiček, jestli by chtěly raději automat nebo manuál. A nejenom řidiček. 30 let jsem trávil život se šaltpákou a před dvěma roky jsem se ji zbavil a zjistil jsem, že něco takového mi fakt nechybí.
@johny555
Jenže ta otázka tak vůbec nestojí.
Ta otázka stojí - jsi ochotný a chceš připlácet např. 60t. za automat (a vyšší servisní náklady)??? Takhle to vesměs stojí, případně je příplatek ještě vyšší, protože automat je spojený jen s vyšší výbavou, silnější motorizací atp.
Jenže ta otázka tak vůbec nestojí.
Ta otázka stojí - jsi ochotný a chceš připlácet např. 60t. za automat (a vyšší servisní náklady)??? Takhle to vesměs stojí, případně je příplatek ještě vyšší, protože automat je spojený jen s vyšší výbavou, silnější motorizací atp.
@rohYpnol Ano, ano, servisní náklady na vyskákané DSG jsou fakt velké. A přesto se tak dobře ta auta prodávají. Proč? Protože lidem za ten komfort stojí. A když dostanou místo DSG s*ačky něco fakt jednoduchého a spolehlivého, tak není o čem...
@johny555 nikdo normální už dneska nekoupí ženské s automatem. a žádná ženská po něm ani netouží. a když jí dám vybrat, jestli nové auto s manuálem nebo roční s automatem, bude mít jasno hned.
@Man Ký Ano, ano, mají jasno, většina chce automat. A proto prodeje automatů stále stoupají. Statistika je neúprosná. Jak se říká, kdo jednou zkusí, jinak nechce....
@johny555
Ne. Prodeje automatů stoupají mimo jiné, protože automobilky v některých verzích manuál již nenabízí (protože pro automobilku je lepší nabízet automat - CO2 sankce, vyšší ziskovost...).
Mě automat nechybí, protože obojí má své kouzlo a obojí má své klady a zápory. Třeba do offroadu bych manuál opravdu nechtěl. Ale do kabria bych naopak raději manuál. Stejně tak do malého vozu bych automat nechtěl. Protože vesměs tyhle malé levné automaty nestojí za nic.
Ne. Prodeje automatů stoupají mimo jiné, protože automobilky v některých verzích manuál již nenabízí (protože pro automobilku je lepší nabízet automat - CO2 sankce, vyšší ziskovost...).
Mě automat nechybí, protože obojí má své kouzlo a obojí má své klady a zápory. Třeba do offroadu bych manuál opravdu nechtěl. Ale do kabria bych naopak raději manuál. Stejně tak do malého vozu bych automat nechtěl. Protože vesměs tyhle malé levné automaty nestojí za nic.
@johny555
mno vidíš, já tenhle motor mám a zásadně s manuálem, zejména kvůli tomu že automat je už výhradně v kombinaci s elektrikou. A mám ten motor dost rád na to, abych se nemusel koukat jak to automat věčně podtáčí a 100x za hodinu ten motor vypne a zapne, tohle mi do baráku dokud to půjde nesmí, a pak holt přpadně rovnou plnohodnotná elektrika.
mno vidíš, já tenhle motor mám a zásadně s manuálem, zejména kvůli tomu že automat je už výhradně v kombinaci s elektrikou. A mám ten motor dost rád na to, abych se nemusel koukat jak to automat věčně podtáčí a 100x za hodinu ten motor vypne a zapne, tohle mi do baráku dokud to půjde nesmí, a pak holt přpadně rovnou plnohodnotná elektrika.
@lulinak No vidíš, já mám takové tlačítko a když to výjmečně začne vypínat a náhodou mi to vadí, tak ho zmáčknu a už to nedělá. A jestli podtáčí motor, to nevím a je mi to jedno, jenom vím, že stačí trošku přidat plyn a hned podřadí a auto vystřelí. A nemusím potupně furt mačkat nějakou spojku a kvrdlat s nějakou pákou jak v 20. století. Ale každého věc, ať si dělá co chce, já jenom říkám, jaká je realita mezi normálními lidmi mimo autíčkářskou bublinu.
Malý vůz za 0,7M... 😁 Naprosto nekonkurenceschopné. Se spalovákem by byla cena 0,4M 😄
0,7 m inflacnich penez.
Taky mam s nominalem problem, ale musime si zvykat
Ja bych to nechtel ani zadarmo, ale novy auto za 12, 14 průměrných platů neni až taková tragedie. Za to nebyly ani skodovky za Komančů.
Pořád ty stejné nesmysly. Jenže za komenčů jsi měl bezplatné služny státu. Za komančů jsi měl nízkoúročné půjčky pro rodiny. Za komančů jsi měl pozemky téměř zadarmo. Za komančů jsi měl levné bydlení a kvalitní levné potraviny. takže i na to drahé auto měl kde kdo.
Jj to urcite soudruhu...
Me to nerikej, ja mel v 89 sbaleno, rozprodano, do toho hodil vidle plyšák. Ja na tu dobu dvakrat s laskou nevzpomínám.
Mimochodem barevna televize tesla stala vic jak 4 platy, pracka 3, vrtacka 1. dal by to dneska nekdo?
Já opravdu nic neobhajuji, jsi vedle jak ta jedle.
Ale napsat, že něco bylo za minulého režimu lépe, to je opravdový zločin, že... 😁 Tím jen potvrzuješ, že sám jsi smýšlením komouš. Protože jedeš jen hloupou propagandu poplatnou době a současnému režimu. Úplně stejně jako před 89 KSČ.
na fejsbůku jsou skupiny, kde tihle pacienti vzpomínají na to, jak byly poctivé uzeniny a godhaj to byla vskutku božská mana! ne jako dneska😊
plzen.rozhlas.cz/…dravejsi-6718043
OKAL, panelák, škůdka, tesilky, rifle PREKON pro ty, co nezlobili😊 kdepak, nikdy se nevrátí pohádka mládí😊
I to levne bydleni pamatuju. Staci se podivat na fotky z detstvi, jak rodice tlaci kocarek bahnem mezi panelaky a okolo se povaluje stavebni material. To byly casy, panecku!
Vůbec jsi nepochopil co jsem napsal.
Podstata je v tom, kolik za co musíš vydávat. kolik % příjmů jsi před 89 vydával za bydlení, energie, potraviny, vzdělání, zdravotní péči??? Tedy za to nezbytné, bez čeho se neobejdeš???
A tady někdo bude blekotat nesmysly typu že barevná televize nebo walkman stál nesmysl... Nebo typické posměšky na paneláky... Jenže ty paneláky jsou v dnešním měřítku luxus, protože dnes je normou 1kk 35 m2 ... a ty panelákové byty ze socíku dnes stojí víc než tyhle nové kóje na přespání 😁
Krásný naprostý blábol a nesmysl. zajímavé, že ta stejná komodita zdražila jinak řemeslníkovi jako manažerovi... 😁 😁 😁 Dál to vůbec nemá cenu komentovat.
Ten nesmysl opravdu nebudu číst.
Ukazujes jen svou neschopnost konstruktivne diskutovat, nic jineho.
Ne.
Konkrétně např. hladká mouka. Stála v roce 1989 2,8–3,8 Kčs/kg.
Ten nesmysl co jsi uvedl říká 4,20...
Kdyby tě zajímala cena mouky, tak byla stanovena cenovým předpisem a regulována a uvedena v cenovém věstníku.
Je to prostě nesmysl, který není podložený ničím. A debatovat o něm nemá žádný smysl. Tak jak jsem napsal.
Zdroj je ten cenový věstník a předpis, že 😁
Ano, a nové auto si mohl dovolit takřka každý obyčejný člověk. Dnes? Cca 80% nových aut nakupují jen firmy, obyčejný člověk na nové auto nemá.
Ano, změnila se doba, takže to že na nové auto dnes nikdo nemá je nahrazeno ojetinami, které dříve logicky nebyly.
Cituju z iDnes: "Zatímco v polovině letošního roku bylo v tuzemsku registrováno 4,4 milionu vozů, před 20 lety to bylo o dva miliony aut méně, říkají statistiky Sdružení automobilového průmyslu.
Zdroj: https😐/www.idnes.cz/…aut😲jetiny_fdv"
Kdyby ses nahodou chtel zabyvat daty (jakoze zjevne nechces), tak viz treba https😐/zelenavlna.rozhlas.cz/…vysilani-7914498
Opět pleteš hruška jabka. Já se bavím o tom, že lidi si mohli dovolit kupovat NOVÉ auta.
Dnes je aut tolik, protože tady máš trh s ojetinami. A ten vzniklal postupně. V roce 1980 jsi asi těžko mohl mít trh s ojetinami, když v roce 1965 byl trh s auty úplně jinde a po válce tady byla situace úplně jiná, že.
Ale když chceš srovnání, tak dej srovnání, kolik DOMÁCNOSTI kupovaly nových aut v roce 1980 a kolik dnes... 😁
Jaka data budes chtit dal? Srovnani prodeje klimatizaci mezi Gronskem a Portugalskem?
TAKŽE ODPOVĚĎ NIKDE, ŽE... ale budeš mě tu poučovat 😁
A jsme u toho co říkám. Dříve si domácnosti mohly dovolit kupovat nové vozy. Dnes si to dovolit vesměs nemohou. A je úplně jedno, kolik co stálo v tupém přepočtu, který je naprosto nicneříkající. Protože struktura výdajů je úplně jiná. Protože energie zdražily, protože náklady na bydlení jsou úplně jinde, protože musíš platit za školky, školy, zubaře, lékaře, atd. ...
Leasingy neexistovaly a o pujcce na auto jsem tehdy neslysel (ale mozna me opravis).
Dnes si kazdy nabidne auto i s financovanim, operak atd. atp. Moznosti ma i soukromnik spoustu.
Staci se podivat pred vesnickou samosku. Za komunistu pred ni stala prevazne kola, dnes je tam zpravidla parkoviste pro auta (caso zaplnene). A nesnaz se mi tvrdit, ze ne.
Ty vážně buď neumíš číst, nebo odmítáš používat mozek. takže znovu a opět - já se bavím o NOVÝCH autech, které si mohly pořídit DOMÁCNOSTI.
To, kolik starých aut kde dnes stojí, je absolutně irelevantní!!!
Ad leasingovky... ano, takže vlastně se mě snažíš říct, že považuješ za pokrok to, že dnes stát umožní se lidem zadlužit, zatímco dříve sis na dluh pořizoval leda tak vlastní bydlení. a považuješ to za úžasný výdobytek současnosti, že domácnosti jsou zadlužené... 😁
Rad bych pro tebe vyhrabal nejake statistiky (i kdyz data stejne nectes), ale Mototechna je jaksi zapominala zverejnit, nebo jsem je nenasel.
Průměrné stáří cca 16 let. Stačí?
...6 let starý článek... o čem se chceš bavit...
Me uz novy auta nezajimaji, a neni to kvuli penezum. S kazdou dalsi blbosti co vymýšlí EU je ten můj odpor větší a lepsi uz to nebude.
Možná nějaká amerika, tam ty kraviny pry nejsou. Nevim uvidim
Mě kupodivu ano. Ale je to už více zvědavost, kam až ta lidská blbost zhmotněná v nařízeních EU může dojít... Jak až moc ty kdysi skvělá auta dokážou zprasit.
nezajima ve smyslu neco si koupit, udelat si radost. Uz neni co
prave naopak, nejvetsi radost z jizdy mi ted dela skoro 40tilete osmivalcove kupe. Bez displeje, asistentu, internetu, nema ani katalyzator. Lehke, rychle, tiche auto, ktere se uz nikdy delat nebude.
Jo tak vlastne narocny jsem.
Je snad obrovský rozdíl "dostat se" a "začít na".
Přesně tak. Protože na manipulativní otázky nebudu odpovídat. Nikde není podmínka automatu, to je jen tvůj výmysl a manipulace.
A kolik % lidí si za ten automat u malých vozů připlácí, co??? Takže zjevně asi o ten automat nikdo až tak nestojí.
Ty si vybereš něco, co se ti hodí. Ok, tak já si vyberu a řeknu, že chci srovnávat malé vozy se stejným dojezdem. A hele, on ten BEV rázem bude ne za 0,7M, ale za 1,0M a dojezd stejně nebude takový jako u spalováku, že... 😁 😁 😁 Tohle jsou ty tvoje manipulativní demagogické úvahy.
Ne. Opět jsi mimo. Protože dojezd není jen o dojezdu jak daleko dojedeš. Dojezd je i o tom, jak často musíš dobíjet!!! A to ocení opravdu velká skupina zákazníků!!!