Novinky
Pepa_007
5
By mně zajímalo jak by na místě ale i ve správním prokázali, že řidič „mohl bezpečně zastavit“.
Stejsn
0
@Pepa_007 U půlky starých herek, co jezdí po českých silnicích se sjetými gumami a polofunkčními brzdami, to určitě prokázat nejde. Druhá věc je, že často mají čerstvou technickou 😊 Nemluvě o přetížených náklaďácích.
Rosta Jež
9
@Stejsn Co vím, tak si dnes nikdo na STK nedovolí pustit auto s nefunkčními brzdami. Že je to jinak máte prosím odkud ?
Co treba branit se tim, za nebudu jezdit na zlutou, kdyz uz par sekund sviti? Snad denne ve meste vidim nejakeho inteligenta, co jede teste na cervenou, protoze zluta jeste pred chvili svitila 😞
@JirkaVejrazka A čo také sa stane? Asi je lepšie, keď niekto prejde na oranžovú a ide plynulo ďalej, ako keď prudko brzdí a potom sa musí rozbiehať. A naviac za ten čas ešte stále väčšina áut smrdí.
@JirkaVejrazka hele to se ale občas stane, že jedeš k semaforu, blikne žlutá a už vidíš, že by si musel prudce brzdit, což je nežádoucí. Vytváříš tím jen nebezpečnou situaci, takže prostě projedeš na žlutou. Na červenou nejezdím, ale že projedu křižovatku na žlutou to se mi občas stane a nemíním nijak upravovat svoje chování a budu tak jezdit klidně dál
@ryccardo To ja samozrejme taky. Ale kdyz skoci oranzova a jsem tricet metru od krizovatky a muzu zabrzdit aniz by to detem utrhlo ruce a nohy, tak zastavim.
Neslapu na plyn, abych projel nez skoci cervena.
Neslapu na plyn, abych projel nez skoci cervena.
Pamatuji si to jako by to bylo dnes. Měl jsem úplně nové auto /Mitsubishi Colt/. Padla žlutá, zastavil jsem a BUM! Stařičká Audi 80 mne odhodila doprostřed křižovatky. "Myslel jsem, že to ještě projedete..."
Škoda 100 tis. /bylo to v r. 2007/. Od té doby si sakra rozmýšlím, kdy na žlutou zastavím.
Škoda 100 tis. /bylo to v r. 2007/. Od té doby si sakra rozmýšlím, kdy na žlutou zastavím.
@Ivo Žouželka Skrátka treba vždy mrknúť aj do späťáku.
Pokud můžu projet na žlutou tehdy, bylo by zastavení na ní nebezpečné, pak musí nastavení semaforů na křižovatce s tímto počítat a nemůže se stát, že by tam na žluté z jednoho směru pustilo auta ze směru jiného, neboť by došlo ke srážce. Při červené už je samozřejmě vjezd do křižovatky zakázán. Zajímala by mě statistika, kolik nehod při projetí na žlutou se stane v křižovatce a kolik za autem brzdícím na žlutou.
@honzaHK Ale ono s tim nastaveni delky sviceni zlute pocita. Od 2,5 vteriny u "pomalych" krizovatek az po 4 vteriny u krizovatek kde se jezdi 50-70kmh.
Problem je v tom, jestli kdyz se blizite ke krizovatce na zelenou, tak vy pocitate s tim ze vam muze naskocit zluta. Problem je taky v tom, kdy tazluta naskoci. Kdyz jedete 50 a naskoci vam 10 m pred krizovatkou tak nema cenu se o brzdeni pokouset. Pokud je to ale 30m tak uz ano.
Problem je v tom, jestli kdyz se blizite ke krizovatce na zelenou, tak vy pocitate s tim ze vam muze naskocit zluta. Problem je taky v tom, kdy tazluta naskoci. Kdyz jedete 50 a naskoci vam 10 m pred krizovatkou tak nema cenu se o brzdeni pokouset. Pokud je to ale 30m tak uz ano.
No vyplývá mi z toho, že zákonodárcům nejde už dlouhodobě o zlepšení situace a zvýšení bezpečnosti, ale především o buzeraci.
Pokud by prioritou opravdu bylo zlepšení bezpečnosti, dávno by uzákonili vhodná technická řešení, například rozblikání zelené před rozsvícením žluté, tak jak to je běžné třeba v Rakousku. Třístupňová změna "blikající zelená - žlutá - červená" je pro řidiče mnohem čitelnější a poskytuje podstatně víc času pro správné vyhodnocení situace.
Pokud by prioritou opravdu bylo zlepšení bezpečnosti, dávno by uzákonili vhodná technická řešení, například rozblikání zelené před rozsvícením žluté, tak jak to je běžné třeba v Rakousku. Třístupňová změna "blikající zelená - žlutá - červená" je pro řidiče mnohem čitelnější a poskytuje podstatně víc času pro správné vyhodnocení situace.
@Othello Ano, souhlasím, nebo počítadlo, při zelené počítá zeleně, při červené počítá červeně, jednoduchá věc, která jasně stanoví, kolik ti ještě zbývá. Znenadání se objevující a vcelku krátká žlutá skutečně nedává moc času na rozmyšlenou.
Man Ký
@honzaHK a že to mají třeba ve víceméně zaostalém Bulharsku... to je fakt drsný
Zase děláte z policajtů necitelné harpije. Já jsem si ještě ani nevšiml, že by někde čekali u semaforu vysloveně na to, jestli dobrzdím na oranžovou aby mi hned dali za uši.
jak dlouho mám sledovat semafor? Když v pravém pruhu výhled blokuje kamión a horní semafor díky nízkému oknu nebo sluneční cloně není vidět pěkný kus před křižovatkou, nepojedu předkloněný....
ja bych vychazel z EHK/OSN 13 a 13a
kdy osobni auto musi zastavit na vzdalenost kratsi nez 0.15*v + v^2/130 (m), kde "v" je rychlost v km/h.
tedy pro 50km/h to je 27m + reakcni doba ridice 1 sec na mistni komunikaci (mimo mistni 1.5sec - viz CSN) = dalsich 14 metru k tomu, takze to co je pred 41 metry je uhratelny, to co nad je problem.
asi tezko budes na zlutou brzdit jako kdyz ti pred auto skoci dite, kdy z padesatky je brzda draha cca 10 metru
.
na tohle sem uhral projeti na cervenou na sedmdesatce, kde ale meli blbe nastavenou delku zluty - misto 4sec pro 70km/h jen 3 sec pro padesatku a mensi rychlost.
tehdy to z me strany skoncilo u soudu, ale nakonec stahli ocasy, protoze by asi museli vracet nekolik milionu na neopravnene vybranejch pokutach.
doted me mrzi, ze sem to nedotah do konce a ty penize z nich nevytlouk
kdy osobni auto musi zastavit na vzdalenost kratsi nez 0.15*v + v^2/130 (m), kde "v" je rychlost v km/h.
tedy pro 50km/h to je 27m + reakcni doba ridice 1 sec na mistni komunikaci (mimo mistni 1.5sec - viz CSN) = dalsich 14 metru k tomu, takze to co je pred 41 metry je uhratelny, to co nad je problem.
asi tezko budes na zlutou brzdit jako kdyz ti pred auto skoci dite, kdy z padesatky je brzda draha cca 10 metru
.
na tohle sem uhral projeti na cervenou na sedmdesatce, kde ale meli blbe nastavenou delku zluty - misto 4sec pro 70km/h jen 3 sec pro padesatku a mensi rychlost.
tehdy to z me strany skoncilo u soudu, ale nakonec stahli ocasy, protoze by asi museli vracet nekolik milionu na neopravnene vybranejch pokutach.
doted me mrzi, ze sem to nedotah do konce a ty penize z nich nevytlouk
@topten no vše je o zdokumentování přestupku jdoucího do správka. Policie by měla mít informaci s náležitou přesností kde bylo auto když padla oranžová. Obávám se že toto nikdo nebude mít. Leda videozáznam v potřebné kvalitě a správného úhlu.
@Pepa_007
delka zlute je minimalne 3sec, ktera je pouzitelna max do rychlosti 50km/h, pro vyssi rychlosti musi byt delsi.
pri padestace ujedes za 3vteriny 42metru, coz odpovida tem 41metrum, na kterejch musis bejt schopnej podle norem zastavit.
problem muze bejt treba u autobusu nebo nakladaku, kde podle toho predpisu EHK je na zastaveni draha delsi
.
takze v pripade, ze semafory vyuzivaj nejkratsi delku zlute podle norem, coz ve vetsine vyuzivaj, tak je nesmysl pokutovat za projeti na zlutou a jestli to nekdo dela (dost pochybuju ze statni policajti), tak jen zneuziva nevedomosti a vybrkanosti lidi.
ale jestlize jako odpustek kdyz te vyfoti kamera ti daj 1tis, kdyz te chytej na miste 5tis, ale ve spravnim rizeni az 25tis, tak to asi pro vetsinu lidi je docela silnej argument sklopit ocas a zacalovat.
a to je prave ta prasarna, ze pokuty ve spravnim rizeni jsou az 5nasobek pokuty na miste nebo 20+nasobek odpustku, takze si vetsina lidi rozmysli jit do spravniho rizeni, i kdyz maj silny pochybnosti, ze by nejakej prestupek udelali.
.
a to byl i ten pripad o kterem pisu - v jednom stredoceskym meste meli zlatej dul na projeti na cervenou na semaforu a kdyz me tam nahle skocila cervena, bylo me jasny, ze je tam neco spatne.
takze kdyz me prisla vyzva k odpustku na 6 stovek, vzal jsem auto, jel sem 80km tam a 80km zpatky obhlidnout situaci a zaver byl ten, ze na sedmdesatce (zvyseno znackou z padesatky na sedmdesatku 200 metru pred semaforem) meli zlutou jen 3sec. takze jsem sel do spravniho rizeni a protoze to nechteli pochopit tak to skoncilo u soudu a az pak jim docvaklo, ze maj neco blbe a stahli ocasy, ale to soud jeste stih rozhodnou, ze kdybych na ty sedmdesatce jel 50, tak bych zastavit stihnul...
.
takze nejdriv prodlouzili zlutou na 4sec a po roce dali pryc semdesatku a zlutou stahli na 3sec.
dnes to mesto je osazeny kamarama na merei rychlosti a po zakonym odectu 3km/h tolerujou jen 1km/h nad, takze se tam na padesatce vsichni plouzej sotva ctyricitkou
delka zlute je minimalne 3sec, ktera je pouzitelna max do rychlosti 50km/h, pro vyssi rychlosti musi byt delsi.
pri padestace ujedes za 3vteriny 42metru, coz odpovida tem 41metrum, na kterejch musis bejt schopnej podle norem zastavit.
problem muze bejt treba u autobusu nebo nakladaku, kde podle toho predpisu EHK je na zastaveni draha delsi
.
takze v pripade, ze semafory vyuzivaj nejkratsi delku zlute podle norem, coz ve vetsine vyuzivaj, tak je nesmysl pokutovat za projeti na zlutou a jestli to nekdo dela (dost pochybuju ze statni policajti), tak jen zneuziva nevedomosti a vybrkanosti lidi.
ale jestlize jako odpustek kdyz te vyfoti kamera ti daj 1tis, kdyz te chytej na miste 5tis, ale ve spravnim rizeni az 25tis, tak to asi pro vetsinu lidi je docela silnej argument sklopit ocas a zacalovat.
a to je prave ta prasarna, ze pokuty ve spravnim rizeni jsou az 5nasobek pokuty na miste nebo 20+nasobek odpustku, takze si vetsina lidi rozmysli jit do spravniho rizeni, i kdyz maj silny pochybnosti, ze by nejakej prestupek udelali.
.
a to byl i ten pripad o kterem pisu - v jednom stredoceskym meste meli zlatej dul na projeti na cervenou na semaforu a kdyz me tam nahle skocila cervena, bylo me jasny, ze je tam neco spatne.
takze kdyz me prisla vyzva k odpustku na 6 stovek, vzal jsem auto, jel sem 80km tam a 80km zpatky obhlidnout situaci a zaver byl ten, ze na sedmdesatce (zvyseno znackou z padesatky na sedmdesatku 200 metru pred semaforem) meli zlutou jen 3sec. takze jsem sel do spravniho rizeni a protoze to nechteli pochopit tak to skoncilo u soudu a az pak jim docvaklo, ze maj neco blbe a stahli ocasy, ale to soud jeste stih rozhodnou, ze kdybych na ty sedmdesatce jel 50, tak bych zastavit stihnul...
.
takze nejdriv prodlouzili zlutou na 4sec a po roce dali pryc semdesatku a zlutou stahli na 3sec.
dnes to mesto je osazeny kamarama na merei rychlosti a po zakonym odectu 3km/h tolerujou jen 1km/h nad, takze se tam na padesatce vsichni plouzej sotva ctyricitkou
Jak se bránit ? Nečíst tyhle články 🤣
Tady by sme byli rádi, kdyby nejezdili lidi na červenou.
Tady by sme byli rádi, kdyby nejezdili lidi na červenou.