Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Land Rover Freelander se vrátí do Evropy. Tentokrát jako příbuzný Jaecoo a Omody

9 komentářů

simson33
Nedávno VW představil nový REEV model ID. ERA 9X na základech čínského SAIC, teď Land Rover nový PHEV a BEV Freelander na základech JAECOO. Společný jmenovatel ale je, že jde primárně o čínskou techniku, nevidím moc evropskou přidanou hodnotu... (nehodnotím, konstatuji).
rohYpnol
Tak co, kde jsu ty posměšky místních hujerů na čínskou komodu??? 😄 😄 😄
Fernando Martínez
@rohYpnol

Posměšky nezmizely. Jen už se nesmějí autu, ale představě, že tohle někdo pořád ještě nepochopil.
adamzprahy
@rohYpnol já se tomu budu dál vysmívat stejně jako Land Roveru. Zaprodat se východu jen z pocitu viny svých prapředků. Je to ostuda kam to dopracovali, přitom plnotučné RR/LR jsou stále velmi dobrá auta. Ale spojit se s kopírkama z tržnice a akceptovat ten vychcaný styl vykrádající know-how a roky vymýšlený design, to je zoufalost. Při výběru auta to já třeba zohledním, až budu mít u dalšího výběru vedle sebe RR/LR, tak tohle rozhodně půjde do mínusů i u jejich jinak dobrých modelů.
Stanislav Houdek
@adamzprahy souhlasím, měl jsem 4 auta od LR. Největší bolest byla spolehlivost. To, co je k mání v Číně ale strčí veškeré evropské automobilky do kapsy. Podívejte se na Pekingský autosalon...
KANKUNEN
Proč PHEV a sériový hybrid, mohli mít diesel z Evropy nebo třeba 1,2ku.
Ja Prvni 123
Bordel.
Ze si nedaj pokoj a furt jim ty zavedeny jmena prodavaji...
Arese
Land Rove vyráběný v Číně a s čínskou technikou? Si dělají pr..l?! To si říkají prémiová značka?!
ericn
@Arese v Číně to prodají, v Evropě těžko 😉