Videa
šofér
1
Již brzy v našich městech , nejlépe jako mamacar 🤣
Nevěřím některým údajům, které zazněly ve videu.
O-100 to určitě neumí za 5s.
Běžná spotřeba ve městě určitě nezačíná trojkou... to si zas tester užíval dynamiku...
Při 120 na dálnici, by to auto mělo brát 12-13l.
Údaje vztaženy na F-150 V8 s kompresorem, se Silveradem nemám zkušenost, ale tyhle pickupy mají obdobné spotřeby.
O-100 to určitě neumí za 5s.
Běžná spotřeba ve městě určitě nezačíná trojkou... to si zas tester užíval dynamiku...
Při 120 na dálnici, by to auto mělo brát 12-13l.
Údaje vztaženy na F-150 V8 s kompresorem, se Silveradem nemám zkušenost, ale tyhle pickupy mají obdobné spotřeby.
Tak se provalilo, že vás skutečně sponzorují Číňani, protože nezvažujete pick-up za 1,8 milionu jenom kvůli malé garáži 😄
@jinrys No, sponzoruji.
Protoze clanek o tomhle mastodontovi, do nasich podminek zcela nevhodnem... s obludnou spotrebou, tak presne takovy clanek vytvari prostredi, kde i ta cinska mrcha vypada jako rozumne reseni.
Protoze clanek o tomhle mastodontovi, do nasich podminek zcela nevhodnem... s obludnou spotrebou, tak presne takovy clanek vytvari prostredi, kde i ta cinska mrcha vypada jako rozumne reseni.
... zadek trochu klouže, ale nemusíte mít strach. Elektronika v případě potřeby zapojí i předek takže ze silnice nevyletíte ....
Haha
Haha
@Othello ne, že by všechny nenaložené pick-upy s připojitelným pohonem všech kol, navíc na terénních all-year pneu nebyly jako saně v zimě... a většina jich ani možnost mít na asfaltu zapnutou čtyřkolku mít nesmí...
...ale proč by nějaká ta elektronická spojka nemohla pomoct?
(a že jsem na Silvestra jednoho hodil na ledovce do pole a přes střechu😊
...ale proč by nějaká ta elektronická spojka nemohla pomoct?
(a že jsem na Silvestra jednoho hodil na ledovce do pole a přes střechu😊
@Man Ký
samozřejmě že pohon všech kol pomůže a často i výrazně. Nicméně není to žádnou zárukou setrvání na silnici.
Ta formulace že po připojení předku už auto nemůže vyletět ven mi přišla poměrně legrační
samozřejmě že pohon všech kol pomůže a často i výrazně. Nicméně není to žádnou zárukou setrvání na silnici.
Ta formulace že po připojení předku už auto nemůže vyletět ven mi přišla poměrně legrační
@Othello u mě to navíc byl staříček bez protiprokluzu, takže to trvalo asi tak čtvrt sekundy při rychlosti okolo 30 km/h
nicméně, nějaký haldex v té situaci by mě nepochybně dost pomohl.
nicméně, nějaký haldex v té situaci by mě nepochybně dost pomohl.
@Othello
Souhlasím, to už spíše udrží to auto na cestě ESP než přidání přední nápravy.
A i to ESP není všespasitelné, když to přeprasím nad fyzikální limity.
Souhlasím, to už spíše udrží to auto na cestě ESP než přidání přední nápravy.
A i to ESP není všespasitelné, když to přeprasím nad fyzikální limity.
Nechce se mi to sledovat, ale jak je v tuhé zimě vyřešeno, aby mi nevychladly (nebo dokonce nezmrzly) věci na té korbě? Je to tam temperované? 😊
Proč tu máme za 2 měsíce dva testy jednoho totožného auta? Kolik redaktorů si ho ještě vyzkouší a napíše svůj test? A každý mu budete dávat ve městě tak za uši, že překročíte 30-tilitrovou spotřebu? Mám tyhle auta rád a vím, že tolik určitě nežerou ani v koloně a Vy se k nim chováte jako dobytek.