Novinky
Spousta ridicu v Cechach blika a troubi pro stesti????? To jako fakt autore? Já na tenhle fenomen nikdy v cechach nenatrefil.
Jedine kde trebas prilezitostne kratce houknu je pred uzkym a neprehlednym mistem.
Ani jsem si nevsiml, ze by se drtiva vetsina autobusu (vcetne ridice) zacala pri projizdeni kolem kaplicky krizovat, jak je bezne trebas v recku
Jedine kde trebas prilezitostne kratce houknu je pred uzkym a neprehlednym mistem.
Ani jsem si nevsiml, ze by se drtiva vetsina autobusu (vcetne ridice) zacala pri projizdeni kolem kaplicky krizovat, jak je bezne trebas v recku
@vencelín Bohužel, já s tímto fenoménem mám každodenní zkušenost. K mému pozemku patří i kaplička, na hlavním tahu z Prahy do Kutné Hory a je to neuvěřitelné (i když docela uvěřitelné) množství klaksonů, co tady pravidelně troubí. I v noci. Dlouho jsem nechápal, proč zrovna tady auta troubí, a došlo mi to asi až po 4 letech, kdy jsem četl podobný článek.
Nevím, jestli troubí pro štěstí, nebo pro co jiného, ale faktem je, že mi tu troubí.
Nevím, jestli troubí pro štěstí, nebo pro co jiného, ale faktem je, že mi tu troubí.
Já troubím jen na důchodce, kteří už nemají za volantem co dělat a jedou 30 na 50 a 50 na 90. Pak mně hrozí pěstičkou a drbnou kolo o obrubník.
@Kasprik
Tak pozor na obrubníky až budete v jejich situaci Vy 😁.
Ale je pravda, že leckdy se občas někdo dlouhodobě plouží fest, ale že by bylo kvůli tomu nutné jej vytrubovat o tom nejsem přesvědčen.
Tak pozor na obrubníky až budete v jejich situaci Vy 😁.
Ale je pravda, že leckdy se občas někdo dlouhodobě plouží fest, ale že by bylo kvůli tomu nutné jej vytrubovat o tom nejsem přesvědčen.
Troubit a blikat "pre stastie"? Tak to ma teda este nikdy nenapadlo...
troubí a bliká asi 20 aut, co jedou 170.
Prostě borci co jedou 170 na dálnici D1 nikoho jiného nesnesou.
170 jer nyní povoleno, 150 + 20 k tomu.
Asi je autobus blokuje pomalou jizdou na cestě do porodnice. Těžko posoudit takhle z diskuse.
Viz. nedávná hysterie z měření na nové D4, kdy se jako trochu měří, ale fakt jen trochu, aby to nebylo příliš 😊