Novinky
máme prostor pro levný sporťák, říké šéf Dodge ... to nikdo nebude chtít, Alfu romeo 4C nikdo nekupoval !!! řve na celou džungli orangutan ... co na tom, že 4C bylo mnohem dražší než Porsche Cayman, osmiválcové Mustangy a Challengery, pro orangutana je to jasný důkaz, že levné sporťáky nikdo nechce
@Pan Glosátor Tak hlavně, že Miata za 900 tisíc je dostupný sporťák pro masy.
Ale uznávám - vyškolil jsi mě jako malého kluka. Byla řeč o Alfě a tak jsem dal příklad dvoudveřové Alfy, o jiné nevím.
Za důkaz považuji to, že Opel, Peugeot, Citroen, Ford a spousta dalších výrobců už přestali v téhle kategorii cokoliv vyvíjet a prodávat. Kabriolety už úplně vzdali. Nebo se pletu?
První věc jsou emise, druhá vývoj, třetí, že to pak všichni ti fňukalové a bychaři stejně nekoupí a půjdou si pro SUV, kterých se prodá víc než polovina jako nových.
Ale uznávám - vyškolil jsi mě jako malého kluka. Byla řeč o Alfě a tak jsem dal příklad dvoudveřové Alfy, o jiné nevím.
Za důkaz považuji to, že Opel, Peugeot, Citroen, Ford a spousta dalších výrobců už přestali v téhle kategorii cokoliv vyvíjet a prodávat. Kabriolety už úplně vzdali. Nebo se pletu?
První věc jsou emise, druhá vývoj, třetí, že to pak všichni ti fňukalové a bychaři stejně nekoupí a půjdou si pro SUV, kterých se prodá víc než polovina jako nových.
@Man Ký nepleteš se ... evropské automobilky víceméně 0 ... ale má to důvod a to jsou komouši kteří se zase vracejí, aby určovali naše životy, regulovali, utlačovali ... Mazda komoušům taky podlehla, klikneš na stránku Miaty a dozvíš se tam milion nesmyslů, ale nikde tam není ani jediná zmínka o motoru !!! to je až někde na poslední záložce a tam se dozvíš, že to je 1.5. zatímco Amík dostane větší a výkonnější motor za lepší cenu a Mazda se za motor nestydí, naopak to tam popisuje do posledního detailu ... věřím, že Dodge nabídne Amíkům zábavné auto za nízkou cenu. my leda tak individuální dovoz, pokud ho komouši do té doby nezakážou
posledních pár aut byly bez výjimky kupé a kabria a GT ale já jsem zamrzl v pubertě. většina normálních lidí takový auta nekupuje, chtějí něco praktického. obrat nastane až v andropauze, to si chlap koupí sporťák a balí na to buchty😊
8C, to je jiná písnička😊
ano, nepochybně je na trhu místo pro dvoudveřový sporťák s přeplňovaným dvoulitrem a výkonem třeba 300 koní na zadek... ale levné to nebude (Supra) a prodávat se to bude tak nějak... jako Supra.