Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Máme prostor pro levný sporťák, říká šéf Dodge. Jestli ho vyrobí, neprozradil

12 komentářů

Mr.Murphy
Kromě Dodge něco podobného potřebuje i Alfa.... jestli teda už ve Stellantisu úplně nezapomněli, že ji v portfoliu mají....
Man Ký
@Mr.Murphy ne, nepotřebuje, nikdo to nebude kupovat. nikoho to nezajímá, nebude se to prodávat, dyť to měli (Alfa 4C), nikdo to nekupoval, i když cena byla samozřejmě astronomická, nikdo nekupoval Supru, nikdo nekupoval Hyundai Genesis coupé...
Pepa_007
@Man Ký Alfa plánovala u 4C malé objemy už od začátku (cca pár tisíc ročně). Takže celkem jich udělali 15000ks cca.
Man Ký
@Pepa_007 protože jinak bych se jich prodaly statisíce.
posledních pár aut byly bez výjimky kupé a kabria a GT ale já jsem zamrzl v pubertě. většina normálních lidí takový auta nekupuje, chtějí něco praktického. obrat nastane až v andropauze, to si chlap koupí sporťák a balí na to buchty😊
honzaHK
@Pepa_007 Plánovali 15000, všehovšudy udělali něco přes 9000 kusů, z více zdrojů. Dvakrát měř, pepo. Takže je to trochu fail. Těch 6000 kusů asi plánovali prodat na diskuzi auto.cz. Na každém kusu prý prodělali, ale zase nahypovali značku tam, kde je teď...
Man Ký
@honzaHK potkal jsem tuším jednu za celou dobu😊
8C, to je jiná písnička😊
Mr.Murphy
@Man Ký Mazda MX-5 se pořád prodává dobře ne? Tam bych viděl potenciál.... Supra už je drahé auto...
Man Ký
@Mr.Murphy otázkou zůstává, jestli je auto za 900 tisíc levný sporťák. chtěl jsem říct, že Honda něco dělá, ale ta Prelude je za 1,2😊
ano, nepochybně je na trhu místo pro dvoudveřový sporťák s přeplňovaným dvoulitrem a výkonem třeba 300 koní na zadek... ale levné to nebude (Supra) a prodávat se to bude tak nějak... jako Supra.
Pan Glosátor
máme prostor pro levný sporťák, říké šéf Dodge ... to nikdo nebude chtít, Alfu romeo 4C nikdo nekupoval !!! řve na celou džungli orangutan ... co na tom, že 4C bylo mnohem dražší než Porsche Cayman, osmiválcové Mustangy a Challengery, pro orangutana je to jasný důkaz, že levné sporťáky nikdo nechce
Man Ký
@Pan Glosátor Tak hlavně, že Miata za 900 tisíc je dostupný sporťák pro masy.
Ale uznávám - vyškolil jsi mě jako malého kluka. Byla řeč o Alfě a tak jsem dal příklad dvoudveřové Alfy, o jiné nevím.
Za důkaz považuji to, že Opel, Peugeot, Citroen, Ford a spousta dalších výrobců už přestali v téhle kategorii cokoliv vyvíjet a prodávat. Kabriolety už úplně vzdali. Nebo se pletu?

První věc jsou emise, druhá vývoj, třetí, že to pak všichni ti fňukalové a bychaři stejně nekoupí a půjdou si pro SUV, kterých se prodá víc než polovina jako nových.
Pan Glosátor
@Man Ký nepleteš se ... evropské automobilky víceméně 0 ... ale má to důvod a to jsou komouši kteří se zase vracejí, aby určovali naše životy, regulovali, utlačovali ... Mazda komoušům taky podlehla, klikneš na stránku Miaty a dozvíš se tam milion nesmyslů, ale nikde tam není ani jediná zmínka o motoru !!! to je až někde na poslední záložce a tam se dozvíš, že to je 1.5. zatímco Amík dostane větší a výkonnější motor za lepší cenu a Mazda se za motor nestydí, naopak to tam popisuje do posledního detailu ... věřím, že Dodge nabídne Amíkům zábavné auto za nízkou cenu. my leda tak individuální dovoz, pokud ho komouši do té doby nezakážou
Man Ký
To už je diagnóza
Kupovat SUV taky lidem přikazují komouši
Jdi se léčit