Novinky
Řízení po drátech a yoke místo volantu: Nový Mercedes-Benz EQS bude ještě futurističtější
30 komentářů
Je to ešte auto...? Interiér je ako z nejakej sci-fi kozmickej lode.
@traveldrive Ne, už není, už je to kosmická ponorka. Šmarjá, ty seš jelito. Ušetři si reakci, do zrkadla už som sa pozriel.
Prototyp Lexusu RZ měl max natočení volantu o 150° a podle videa https😐/www.youtube.com/watch?… to vypadalo dobře – plný rejd bez překřížení rukou. Jenže pak do toho zasáhl sám Akio Toyoda a vymohl si zvětšení na 220° – a zkuste si takto překřížit ruce. Těch 170° Mercedesu mi tak připadá ještě snesitelných – i když prvotních 150° Lexusu mi připadolo lepších.
@Miroslav Teď nové RZ 550e to dostane jako standard a ten úhel je ještě větší bych řekl. V tom odkaze, co jsi posílal je vidět, že to není ani 180, také spíš těch 170 jako u MB.
Mám pocit, že jsem četl, že to má mít 200 stupňů, což mi přijde už taky moc
www.youtube.com/…orts/s0ZB2-odLsc?…
Mám pocit, že jsem četl, že to má mít 200 stupňů, což mi přijde už taky moc
www.youtube.com/…orts/s0ZB2-odLsc?…
A co radši máknout na FSD level 4, kdy se volant objeví, jen když na něj budu mít náladu? 😊
A ať je ten volant, co vyleze zpoza displaye, normálně kulatý! Z tohoto patvaru se mi dělá mdlo 😊
A ať je ten volant, co vyleze zpoza displaye, normálně kulatý! Z tohoto patvaru se mi dělá mdlo 😊
A predne stlpiky hrube jak vietnamsky bambus ze prehliadnete aj kamion ... ake hlavne ze to bude mat xy mega displejov ... presne tomuto typu akoze luxusu nikdy nepridem na chut... tohto medu bedu v tom skutocnom luxuse vycvici aj 30 rocny rolls
hnusne, neprakticke, a pre bezneho vodica v civilnej premavke aj nebezpecne.
chápu že u nějakých jednoúčelových strojů typu F1 s extrémním převodem řízení se prostě neručkuje.... ale u obyčejného osobáku?
Zde se rovněž neručkuje. Maximální natočení volantu z vodorovné pozice je 170°, tedy do téměř překřížených rukou.
Mercedes si od toho slibuje právě pohodlnější a jednodušší řízení, lepší výhled přes volant a jednodušší nastupování. Yoke volant myslím opravdu dává smysl pouze a jedině v kombinaci se steer-by-wire, kde je možné softwarově mapovat pootočení volantu vs. pootočení kol v závislosti na aktuální rychlosti vozu. Pokud se to Mercedesu povede dobře naladit, bude takové řízení možná zajímavý zážitek. A tím nemyslím nepříjemný.
Též děkuji @Dzinus za dřívější vysvětlení, skutečně je to tak, jak říkáte. Také si myslím, že právě Mercedes-Benz je automobilkou, která má šanci systém odladit pro příjemné použití a zajímavý zážitek.
Modely S a X měli Yoke volant při běžném elektromechanickém řízení, kde se pro plný rejd musí ručkovat, což není ergonomické a dost možná ani bezpečné.
Cybertruck má steer-by-wire, volant není úplně Yoke, ale spodní a horní strana je placatá. Jak se to řídí nevím, ale Cybertruck není komerční propadák kvůlivá volantu, řekl bych.
Nehodnoťte to příliš zbrkle a už vůbec ne jen jako volant sám o sobě. Vývoj jde dopředu ve všech oblastech, takže Vaše ruce si na delších cestách budou moci odpočinout třeba položené na nohách či opěrkách, protože na dálnici pojedete s nějakou mírou autonomie a od levelu 3 nemusíte mít volant v rukou. Navíc spodní část volantu by stále mohla posloužit jako jste zvyklý. Chtělo by si to vyzkoušet.
Kromě přínosů výše popsaných tam vidím i ten, že z dat nasbíraných se všech serv a senzorů okolo steer-by-wire půjde dost možná vyčíst docela přesně počínající odchylky geometrie a dnes běžné fixní servisní plány na seřízení geometrie by mohli být laděné přímo na aktuální stav auta dle zásad prediktivní údržby.
ze je volant neprakticky? nevadi, mame autonomiu...
ze potrebujete sa preklikavat v displejoch pocas jazdy? nevadi, mame automnomiu...
vacsia strmost riadenia mi nepride pre vacsinu soferov v beznej premavke ako super vec... ale ako bezpecnostne riziko... sa teraz nahne k rediu, potiahne trosku volant a nic sa nestane... ked to bude 2-3x tak strme, moze sposobgit nehodu. alebo sa mu smykne ruka a chytaj teraz narychlo ten kusok volantu... ale nevadi, mame autonomiu 😊
Pane Bože Ty to vidíš, a nic s tím neděláš!