Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AutoRevue

Zpět na článek

Tesla Model 3 slaví 10 let. Globální bestseller překonal i 60 let starý rekord Citroënu

13 komentářů

Horký Rom
Gratuluju k výročí, TM3! 👏
Už X let válíš silnice a elektrizuješ svět 👍
rohYpnol
rohYpnol měl zkrátka pravdu...
www.auto.cz/diskuse/43694/1#…
Mikesus
@rohYpnol no když řekneš pokaždé něco jiného, tak je jasné, že něco vyjde. Posledních x let tvrdíš, že BEV nejsou budoucnost a najednou zase jo?
Fernando Martínez
@Mikesus

Stačí, když si sám zatleská, a jeho vyvrchoIení je rychlejší než espresso.
PowerHouse
Problém Tesly,
ukončuje model S a X a navíc není vidu a ani slechu po Modelu 2.
Díky tomu Tesle nevěřím.

Před Trumpem 2 Elon uváděl, že bude vyrábět 20 milionů aut.
rohYpnol
@PowerHouse
Taky Tesla buď skončí, nebo za mě pravděpodobnější scénář je ten, že ji prostě koupí Čína.
Fernando Martínez
@rohYpnol

No jasně, a pak budou prodávat Cybertruck s přibaleným čajem a karaoke instrukcemi.
Roman Dráček
To prvenství už jim nikdo nevezme
traveldrive
@Roman Dráček Len k čomu im to prvenstvo vlastne bude... Asi k tomu istému, k čomu bolo dodnes Citroenu - prakticky k ničomu.
Lenka Čížková
@traveldrive Prázdné přirovnání bez hodnoty.
rohYpnol
@Roman Dráček
První kdo masově s elektromobilitou začal. První, kdo s elektromobilitou skončí. Není se na co těšit 😁
Avantime
Strašne dlho som sa Tesle vyhýbal, ani Muska nemám rád, ale teraz som na nejaký čas presadol do TMY a sakra, nečudujem sa, že ich toľko jazdí po svete. Pár vecí ma síce štve, ale zvykol by som si. Klobúk dole ako to robia.
rohYpnol
@Avantime
Za mě TMY velké zklamání. Auto je velmi nepohodlné, prostě žebřiňák. Abych byl fér, tak Juniper tohle ÚDAJNĚ měl zlepšit. Ale TMY před FL já bych rozhodně nechtěl ani za nic. A T3 na tom je ještě hůř než TMY.