Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Sedm let klidu, jen nesmíte moc jezdit: Peugeot v Česku upravil záruku auta do města

17 komentářů

milous
Auto s motorem co má jednu poruchu za druhým bych nikdy nekoupil .! jedině že by mělo s motorem Honda asi i ze sekačky asi vydrží déle ?
Trtkal
Kdo chce víc km, může si doplatit rozdíl, viz ceník.

https😐/www.peugeot.cz/…dCarePremium.pdf
multicar
@Trtkal
Ano, článek neříká nic objevného. Mně dali do cenové nabídky na nový vůz Peugeot rovnou prodloužení záruky a to s nájezdem, který jsem jim sdělil, a to zdarma resp. se slevou ve výši této položky.

Škodovka má také prémiovou záruku, a to úplatnou, např . 5 let/60 tisíc Km, to také není mnoho jako nájezd...
rohYpnol
@multicar

Jistě. Aneb jak zákazníkovi nic navíc nedát a ještě ho přesvědčit, jak výhodně nakoupil 😁
traveldrive
@rohYpnol A o čo iného asi v obchode ide?
rohYpnol
@traveldrive

Tak já se cítím víc jako zákazník. Takže mě jde o to co opravdu reálně dostanu... 😁
traveldrive
@rohYpnol Snáď ale nečakáš, že dostaneš niečo úplne zadarmo? Ak niekde napíšu nulu, musí byť vyššie číslo inde. Logicky. Akcie a zľavy sa robia na podporu predaja, nie na podporu zákazníka. 😉
rohYpnol
@traveldrive
Vždycky to zaplatí zákazník, o tom žádná.

Ale pokud mi někdo chce něco nabízet jako BONUS, SLEVU, tak ten bonus má jít na vrub zisku/marže. Pak je to bonus. Jinak je to jen výdrb se zákazníkem.
traveldrive
@rohYpnol Našiel si niekde niečo také? Ja som nikde na stránkach Peugeotu slová ako bonus alebo zľava nezaznamenal. Je to štandardná a príplatková ponuka.
multicar
@rohYpnol Zákonná záruka je 2 roky , takže navíc to je. Jiná věc je , že nakonec vše stejně zaplatí zákazník v celkové ceně.
rohYpnol
@multicar
Nejen v ceníkové ceně. I v předraženém průběžném servisu prostřednctvím autorizovaného servisu.
praptak
@multicar U Škodovky si můžete vybrat kombinaci délky záruky a nájezdu.
multicar
@praptak Zajisté, u Peugeotu také.
Pepa_007
Je vidět, že si Stellantis moc nevěří.
traveldrive
@Pepa_007 V čom ako?
JirkaII
Nějak mi to připomíná taktiku naší současné vlády. Takto nastavená prodloužená záruka je kobliha, jako vyšitá.
traveldrive
@JirkaII O čom píšeš? Je to podobná ponuka ako má viacerá konkurencia. Predĺžené záruky alebo servisné zmluvy za príplatok. S čím nie si spokojný?