Novinky
milous
0
Auto s motorem co má jednu poruchu za druhým bych nikdy nekoupil .! jedině že by mělo s motorem Honda asi i ze sekačky asi vydrží déle ?
@Trtkal
Ano, článek neříká nic objevného. Mně dali do cenové nabídky na nový vůz Peugeot rovnou prodloužení záruky a to s nájezdem, který jsem jim sdělil, a to zdarma resp. se slevou ve výši této položky.
Škodovka má také prémiovou záruku, a to úplatnou, např . 5 let/60 tisíc Km, to také není mnoho jako nájezd...
Ano, článek neříká nic objevného. Mně dali do cenové nabídky na nový vůz Peugeot rovnou prodloužení záruky a to s nájezdem, který jsem jim sdělil, a to zdarma resp. se slevou ve výši této položky.
Škodovka má také prémiovou záruku, a to úplatnou, např . 5 let/60 tisíc Km, to také není mnoho jako nájezd...
@multicar
Jistě. Aneb jak zákazníkovi nic navíc nedát a ještě ho přesvědčit, jak výhodně nakoupil 😁
Jistě. Aneb jak zákazníkovi nic navíc nedát a ještě ho přesvědčit, jak výhodně nakoupil 😁
@rohYpnol A o čo iného asi v obchode ide?
@traveldrive
Tak já se cítím víc jako zákazník. Takže mě jde o to co opravdu reálně dostanu... 😁
Tak já se cítím víc jako zákazník. Takže mě jde o to co opravdu reálně dostanu... 😁
@rohYpnol Snáď ale nečakáš, že dostaneš niečo úplne zadarmo? Ak niekde napíšu nulu, musí byť vyššie číslo inde. Logicky. Akcie a zľavy sa robia na podporu predaja, nie na podporu zákazníka. 😉
@traveldrive
Vždycky to zaplatí zákazník, o tom žádná.
Ale pokud mi někdo chce něco nabízet jako BONUS, SLEVU, tak ten bonus má jít na vrub zisku/marže. Pak je to bonus. Jinak je to jen výdrb se zákazníkem.
Vždycky to zaplatí zákazník, o tom žádná.
Ale pokud mi někdo chce něco nabízet jako BONUS, SLEVU, tak ten bonus má jít na vrub zisku/marže. Pak je to bonus. Jinak je to jen výdrb se zákazníkem.
Nějak mi to připomíná taktiku naší současné vlády. Takto nastavená prodloužená záruka je kobliha, jako vyšitá.