Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Auta Martina Vaculíka: Vzestup automobilky Dacia s Alešem Matuškem

11 komentářů

Man Ký
Pan Vaculík promine

www.seznamzpravy.cz/…aha-lvovi-303451#…

Michelangelo v lezení do zadku - tady se Macinka naučil 😊
Horký Rom
@Man Ký
Doufám 😀

Michelangelo 👍
Barry Lyndon
@Man Ký Tak hlavně ten začátek rozhovoru je masakr, dál už to není až taková hrůza (co někdo vidí jako servilnost, je pro jiného jen slušnost. Nicméně i slušnost, jakou známe třeba z prvorepublikových filmům, působí dneska bizarně). Nicméně Putler je především válečný zločinec a s jako takovým se s ním má zacházet a ne mu více či méně poníženě telefonovat... Snad se to po víkendu v Maďarsku spraví...
Man Ký
@Barry Lyndon tak už fakt, že si vyvolává /potajmu/ s takovým ksindlem je šílený. a že se s nima paktují komplet, o tom není pochyb. a používají tutéž alibi-rétoriku co Fico - nene, my nejsme proruští, my jen myslíme na blaho svojich občanů!
a je to náhoda, že to ta zrovna vyšlo😊
martin-h
to klepání hodinek o stůl je otravný

ad Logan II a rozvod teplého vzduchu na nohy - to bylo teda tvrdě o ceně, ha ha ha, spíš o lenosti, později jsem kupoval dva ofuky pod přední židle, á 10euro, vpředu byla příprava, jinak stačilo tu přípravu zaslepit, otázka eurocentů

kdyby M.Vaculík zajímalo, dojíždím teď MCV II 1.2 55kW rv 2014 s 360 kkm
Jan Hájek
Uděláme to tak že tu část vystřihneme 😁 A střihač se asi nedostavil. Ale tak nevadí, aspoň máme i takovou vsuvku s problémy při natáčení.
Avantime
"Teď tam dám krásavce..." a bam, fotka hnusného jedničkového Sandera. 😁
Chlapci sorry jako, ale máte tam viac technických problémov ako priemerná Dacia za 5 rokov. To sa nedalo vystrihnúť? Príde mi z pohľadu diváka absurdné čakať, kým sa v štúdiu vyrieši zobrazovanie obrázkov a potom zas reklama.
Nie, skoro dve hodiny o Daciach je už u mňa v kategórii sado-maso.
Postupne ma viac a viac iritovalo ako Vaculík hosťovi skáče do reči a to aj napriek tomu, že vie pekne súvislo rozprávať. Obaja sú samozrejme studnice múdrostí čo sa týka áut, ale o hodinu menej to mať veru mohlo.
Pozdravujem Aleša, vždy si s ním rád pokecám, skvelý človek. Trúfam si tvrdiť, že nikto z SK/CZ Renaultu by takto komplexne nevedel o tých autách rozprávať a mali by si ho viac vážiť.
rohYpnol
Kvality (znalosti) hosta nechci vůbec rozporovat. Ale video mi přijde jako nepublikovatelný koncept. Vydržel jsem sledovat cca 20 minut, možná ani to ne... Sice možná informačně přínosné, ale absolutně nezáživné. A hlavně to mělo být sestříhané.
Filip Zajicek
Ještě bych doplnil Dacii Spring.
Pjenkava
Nejlepší pasáž: 21:00–24:00 😁
Barry Lyndon
Jako vydržet 2 hodiny koukat na rozhovor o Daciích, to asi nejsem úplně v pořádku. Minimálně lehký Aspergen tam bude 😁