Novinky
Jakub Antoš
2
No nevím, za poslední rok jsem do Německa jel osobákem 4x v různou roční a denní /noční dobu a a ni jednou mne zatím nekontrolovali. Vždy jsem si jen odstál tu kolonu před kontrolním stanovištěm a následoval pokyn německého příslušníka abych pokračoval v jízdě. 😊
kozakm
1
@Jakub Antoš nás taky je, ale už jen to stání je otravné a zdržuje
Dušan Trnka
3
@Jakub Antoš A o to sa predsa jedná, o to zdržanie ! Prečo asi bol stvorený Schengen, aby sa strážili vonkajšie hranice EÚ . A keď to robil poctivo Orbán, na hraniciach so Srbskom, tak z neho robili v Rakúsku a Nemecku zločinca a následne zavreli hranice aj pre nás ...
Kontroly na hranicích...je na čase vstoupit do té EU... 😀
Nikdy našemu autu nevěnovali sebemenší pozornost.
Kdyz clovek jede se zenou a ditetem, jeste navic na nemeckych znackach, tak nema nikdy zadny problem, v 99 z 100 vas jen odmavnou a jedete dal.
Kdyz ale jedete sam, casto to vypada jinak. Treba vcera jsem tam stal asi 3min, otviral kufr, odpovidal na otazky odkud jedu, kam jedu, co to vezu (nestacilo jen rict nakup, ale i co je v tom nakupu), jestli cigarety, jestli tabak, jestli alkohol, co to mam za auto, jestli jsem jeho vlastnik, proc mi nesedi SPZ s mistem odkud jsem rikal ze jsem...
Byl to teda extrem, ale vyptavaj se lidi co jezdi sami casto, do kufru lezou casto... Otravnost.
Kdyz ale jedete sam, casto to vypada jinak. Treba vcera jsem tam stal asi 3min, otviral kufr, odpovidal na otazky odkud jedu, kam jedu, co to vezu (nestacilo jen rict nakup, ale i co je v tom nakupu), jestli cigarety, jestli tabak, jestli alkohol, co to mam za auto, jestli jsem jeho vlastnik, proc mi nesedi SPZ s mistem odkud jsem rikal ze jsem...
Byl to teda extrem, ale vyptavaj se lidi co jezdi sami casto, do kufru lezou casto... Otravnost.
Na Rozvadově už německý celníci a policajti většinou chrápou v autech a projíždí se kolem nich. Nicméně někdy se vytvoří kolona kamionů, je to otravný a trapný. Pohraničná buzerace jejich kolosální prů*e* s migrací nevyřeší...
Na česko-německých hranicích je zpomalení minimální stejně jako kontroly. Naproti tomu na francouzsko-německých je to o poznání horší. Kontroly časté, kolony dlouhé, policistů desítky.
Totální blbost. Převaděči se musí jenom smát. Ale voliči budou spokojeni, jakože se něco hlídá.
Úsměvné jak to stoji prý velké peníze dopravce, realita je taková že u Brno prostoji daleko více času 😁
Merkelová vítala migrantov, lebo jej niekto nakukal, že to bude lacná pracovná sila . Lenže mladí migranti neprišli do Nemecka pracovať, ale sa prišli nechať zadarmo živiť, prípadne " vypaľovať " svojich predchodcov, ktorí už niečo zarobili . Rozprávky bol koniec a nemčúri zavreli hranice ! Podobne ako Briti, ktorí mali dosť Cigáňov a aby neboli označení za rasistov, dali vízovú povinnosť všetkým...
Rakusania to tiez kedysi zaviedli, a spociatku to brali vazne. Ale medzicasom na to uz kaslu, aj ked kontroly oficialne stale trvaju. Vysledkom je akurat to, ze ak sa kedysi dalo prejst hranice po 2+2 pruhovej ceste rychlostou 80km/h (Jarovce-Kittsee), dnes je tam take "esicko" ktore auta spomali, stlaci do jedneho pruhu, a navedie tak, aby presli popri takej kontajnerovej "kukani" (kde chrapu rakuski colnici a policajti).
Inak, taka usmevna prihoda: kedysi tam mali este znacku "stop", tak tam vsetci zastavili, a zase odisli. Az raz tam zastal o dve auta predomnou daky dedo, vystupil a siel ich pohladat. Aj z tej dialky som potom videl, ako ho nas*ati rakusania z tej budy vyhodili. Ale ta "stop-ka" potom odial zmizla... 😉
Inak, taka usmevna prihoda: kedysi tam mali este znacku "stop", tak tam vsetci zastavili, a zase odisli. Az raz tam zastal o dve auta predomnou daky dedo, vystupil a siel ich pohladat. Aj z tej dialky som potom videl, ako ho nas*ati rakusania z tej budy vyhodili. Ale ta "stop-ka" potom odial zmizla... 😉
Za Freeportem Hatě je hned hraniční přechod - kontrolují papíry každému - i nákladový prostor - o víkendu i hodinová fronta
Cz-D
Nákladáky moc nekontrolujou.Těma by se jin natáhlo tolik migrantů, že by se divili........
Nejvíce kontrolují asi autobusy a občas mě když kempujou zrovna na starém rozvadově.......
Dále na dálnici A6 odklání vždy, nákladáky většinou asi pouští osobáky taky a staví ponejvíce busy. A na starém Rozvadově, když má člověk trochu kliku občas vůbec nejsou a projede člověk bez kontroly a zamává těm kempujícím pacholkům na dálnici 😊
A relativně nedávno L-D, pacholci přítomni a hádejte koho si vybrali. Áno mě s CZ rz (jinak dojčlandáci a luxové, povětšinou). Aj nějakého staršího karavaníka hned předemnou pustili lojzové a mě se začli hrabat v taškách 😞. Samozřejmě našli kvrdlačku tam mne s kyselým ksichtem pustili (a já měl ten ksich taky kyselý jako reakci na jejich výběr 😁).
Nákladáky moc nekontrolujou.Těma by se jin natáhlo tolik migrantů, že by se divili........
Nejvíce kontrolují asi autobusy a občas mě když kempujou zrovna na starém rozvadově.......
Dále na dálnici A6 odklání vždy, nákladáky většinou asi pouští osobáky taky a staví ponejvíce busy. A na starém Rozvadově, když má člověk trochu kliku občas vůbec nejsou a projede člověk bez kontroly a zamává těm kempujícím pacholkům na dálnici 😊
A relativně nedávno L-D, pacholci přítomni a hádejte koho si vybrali. Áno mě s CZ rz (jinak dojčlandáci a luxové, povětšinou). Aj nějakého staršího karavaníka hned předemnou pustili lojzové a mě se začli hrabat v taškách 😞. Samozřejmě našli kvrdlačku tam mne s kyselým ksichtem pustili (a já měl ten ksich taky kyselý jako reakci na jejich výběr 😁).
Tohle už ani není čeština, to je spíš ex(k)periment. Chyby na každém kroku (odhadem tak 20–25, pravopis, gramatika i interpunkce dostávají solidně zabrat), styl jak po lobotomii a člověk jen hádá, co tím chtěl básník říct. Upřímně obdivuju, že to někdo dokáže napsat a ještě to po sobě nepřečíst, asi v tom sehrál roli alkohol nebo něco podobného. @vencelín
@Václav Hanzelín
Píše člověk, jenž k článku nemá absolutně co říci a píšící konstantně chujoviny. To že Vy, nerozumíte psanému textu není můj problém ale Váš.
Píše člověk, jenž k článku nemá absolutně co říci a píšící konstantně chujoviny. To že Vy, nerozumíte psanému textu není můj problém ale Váš.
@vencelín
Bohužel, marně na něj ztrácíte čas, je to duševně nemocný člověk, který ani po několika dnech nedokáže vysvětlit, kdo je jeho imaginární kámoš Mončičak.
Bohužel, marně na něj ztrácíte čas, je to duševně nemocný člověk, který ani po několika dnech nedokáže vysvětlit, kdo je jeho imaginární kámoš Mončičak.
@Petr Janek
😁DDDD. Koukám, že kontrakce stále pokračují.....
Však jsem dostal odpověď výslovně nápránu a je Vám to málo! Naopak od Vás jsem se odpovědi nedočkal!
Že máte ty kontrakce, dal jsem si tu práci a zde je přesná kopie inkriminovaného příspěvku😒br /> začátek citace
vencelín
7. dubna 2026 • 10😁4
@Petr Janek
Opravdu vrcholná raketová věda a kvatová fyzika se pro Vás podívat do diskuze, že.......
Man Ký 6. dubna 2026 • 22:25
Fakt jste tak natvrdlý, jak ze sebe děláte? Co z toho proboha máte za potěšení?
A odpovíte mi (smyslupně) konečně na moji otázku z 6. dubna 2026 • 22:44??????
Konec citace.
Tak tu laskavě nešiřte ty Vaše blbé bludy!!!!!!!!!
Tak čekám na odpověď!
😁DDDD. Koukám, že kontrakce stále pokračují.....
Však jsem dostal odpověď výslovně nápránu a je Vám to málo! Naopak od Vás jsem se odpovědi nedočkal!
Že máte ty kontrakce, dal jsem si tu práci a zde je přesná kopie inkriminovaného příspěvku😒br /> začátek citace
vencelín
7. dubna 2026 • 10😁4
@Petr Janek
Opravdu vrcholná raketová věda a kvatová fyzika se pro Vás podívat do diskuze, že.......
Man Ký 6. dubna 2026 • 22:25
Fakt jste tak natvrdlý, jak ze sebe děláte? Co z toho proboha máte za potěšení?
A odpovíte mi (smyslupně) konečně na moji otázku z 6. dubna 2026 • 22:44??????
Konec citace.
Tak tu laskavě nešiřte ty Vaše blbé bludy!!!!!!!!!
Tak čekám na odpověď!