Novinky
Jiri Hanak
0
Dobrý článek. Vítejte v EU. Zvažoval jsem přívěs. Vidím, že budu muset ještě hodně přemýšlet zda a jaký.
Titulek je přinejmenším zavádějící. I kdyby se na citovaném useku dálnice v jižních Čechách mohlo 150 km/h, tak kolik % z dálniční sítě a sítě rychlostních silnic to je........
Větu "Je pravda, že vás většinou stejně drží při zemi konstrukční rychlost, snaha uspořit nebo malá síla tažného vozidla" bych si dovolil označit jako za nevhodnou. S naloženým přívěsem nás drží "při zemi" hlavně odpovědnost a jízdní vlastnosti takové soupravy, kde vliv naloženého přívěsu může být značný. Jen kretenský *** by valil s velkým a těžkým přívěsem 130 km/h či nedej bože více. Pisálek evidentně nikdy netáhl nějaký těžší přívěs......
K problematice rychlostí bych na závěr dodal, že v tomto by se zrovna mohl evropský šiml uplatnit ku prospěchu obyvatel a domluvit nějaké rozumné sjednocení tak aby v tom byl přehled a řidič bezpečně věděl zákonný limit napříč evropou. Namísto toho šiml nutí všelijaké blbosti či do nich přitrouble kafrá.......
Větu "Je pravda, že vás většinou stejně drží při zemi konstrukční rychlost, snaha uspořit nebo malá síla tažného vozidla" bych si dovolil označit jako za nevhodnou. S naloženým přívěsem nás drží "při zemi" hlavně odpovědnost a jízdní vlastnosti takové soupravy, kde vliv naloženého přívěsu může být značný. Jen kretenský *** by valil s velkým a těžkým přívěsem 130 km/h či nedej bože více. Pisálek evidentně nikdy netáhl nějaký těžší přívěs......
K problematice rychlostí bych na závěr dodal, že v tomto by se zrovna mohl evropský šiml uplatnit ku prospěchu obyvatel a domluvit nějaké rozumné sjednocení tak aby v tom byl přehled a řidič bezpečně věděl zákonný limit napříč evropou. Namísto toho šiml nutí všelijaké blbosti či do nich přitrouble kafrá.......
@vencelín
Myslím že konstrukční rychlost omezuje maximálku soupravy víc než ty jízdní vlastnosti. Přívěsy nad 750 kg mají obvykle jen 80 nebo 100 kmh, a lehké přívěsy nijak zásadně jízdní vlastnosti neovlivní.
A mezi jízdními vlastnostmi těžkých přívěsů jsou taky propastné rozdíly, záleží na rozložení hmotnosti, rozměrech apod.
No aspoň jsem z článku zjistil že v Chorvatsku překračuju limit o 40 kmh a v Rakousku o padesát
Myslím že konstrukční rychlost omezuje maximálku soupravy víc než ty jízdní vlastnosti. Přívěsy nad 750 kg mají obvykle jen 80 nebo 100 kmh, a lehké přívěsy nijak zásadně jízdní vlastnosti neovlivní.
A mezi jízdními vlastnostmi těžkých přívěsů jsou taky propastné rozdíly, záleží na rozložení hmotnosti, rozměrech apod.
No aspoň jsem z článku zjistil že v Chorvatsku překračuju limit o 40 kmh a v Rakousku o padesát
@Othello
Co se týká konstrukční rychlosti bržděných přívěsů, tak leckdy i ty mají 130 km/h a to i ty rozměrově větší.
A rozložením těžiště absolutní souhlas. Z vlastní zkušenosti vím, že i vcelku lehký přívěs může s autem řádně zamávat. Zvláště když je na přívěsu s délkou ložné plochy cca 150 cm uložen 3dílný cca 5 metrový žebřík. Tím jak ten žebřík "čumí" dozadu a tím je težistě až někde na konci toho přívěsu nebo možná až za ním, tak soupravu dokáže hodně solidně rozkmitat i při rychlosti do 100 km/h.
Jo, taky vcelku pravidelně jezdím s malým vcelku prázdným přívěsem v Německu o 40 až 50 km/h rychleji než bych měl. Předpokládám, že dojčlandáci by vzali základní rychlost ne 100 ale případnou pokutu by brali jako rozdíl nad 80 i přesto, že konstrukční přívěsu mám 130 či 140 km/h.
Jo je i jeden z důvodů proč když jedu s přívěsem a vracím se z Francie nejezdím po A5 z Baselu na Karlsruhe ale jezdím po francouzské straně na Strasbourg. Další faktor je ten, že osobák s přívěsem by teoreticky neměl v useku od Baselu až někam před Strasbourg předjíždět. A todle je dost často i na A3
Co se týká konstrukční rychlosti bržděných přívěsů, tak leckdy i ty mají 130 km/h a to i ty rozměrově větší.
A rozložením těžiště absolutní souhlas. Z vlastní zkušenosti vím, že i vcelku lehký přívěs může s autem řádně zamávat. Zvláště když je na přívěsu s délkou ložné plochy cca 150 cm uložen 3dílný cca 5 metrový žebřík. Tím jak ten žebřík "čumí" dozadu a tím je težistě až někde na konci toho přívěsu nebo možná až za ním, tak soupravu dokáže hodně solidně rozkmitat i při rychlosti do 100 km/h.
Jo, taky vcelku pravidelně jezdím s malým vcelku prázdným přívěsem v Německu o 40 až 50 km/h rychleji než bych měl. Předpokládám, že dojčlandáci by vzali základní rychlost ne 100 ale případnou pokutu by brali jako rozdíl nad 80 i přesto, že konstrukční přívěsu mám 130 či 140 km/h.
Jo je i jeden z důvodů proč když jedu s přívěsem a vracím se z Francie nejezdím po A5 z Baselu na Karlsruhe ale jezdím po francouzské straně na Strasbourg. Další faktor je ten, že osobák s přívěsem by teoreticky neměl v useku od Baselu až někam před Strasbourg předjíždět. A todle je dost často i na A3
@vencelín Zase to nechce dramatizovat, obi vozíček s obyčejným žebříkem rozkmitá do 100 leda tak nějakou malou hajtru, normální auto o tom neví, a za větším to povlaje ve vzduchu…
@Xonik
To by jste se setsakra divil 😁.
Přívěs s 2 m ložnou plochou na tom samozřejmě bude lépe, ale rozhodně nebude imuní neb to těžiště bude stále dost vzadu za nápravou.
Tu situaci jak jsem zde popisoval tak hmotnost toho přívěsu s žebříkem tipuji celkově do 180 kg. Tažné vozidlo mělo pohotovostní hmotnost cca 1600 kg, tedy necelý desetinásobek a i tak to začlo vesele kmitat.
Za tím vozíkem s kterým jsem tehdá jel čumělo cca 3 či necelé 3 m žebříků, což už je dost velké rameno.
To by jste se setsakra divil 😁.
Přívěs s 2 m ložnou plochou na tom samozřejmě bude lépe, ale rozhodně nebude imuní neb to těžiště bude stále dost vzadu za nápravou.
Tu situaci jak jsem zde popisoval tak hmotnost toho přívěsu s žebříkem tipuji celkově do 180 kg. Tažné vozidlo mělo pohotovostní hmotnost cca 1600 kg, tedy necelý desetinásobek a i tak to začlo vesele kmitat.
Za tím vozíkem s kterým jsem tehdá jel čumělo cca 3 či necelé 3 m žebříků, což už je dost velké rameno.
@vencelín Nedivil, 200kg prostě v takhle nízké rychlosti s normálním autem nic neudělá i když to je špatně rozložený. Jo, 3t vlek za SUV už si pohraje solidně, ale tohle opravdu ne.
@Xonik
No, jo, teoretik.
Jo počkejte, ona Vám to pak praxe ukáže 😊.
Co tu píši si nevymýšlím, to je příklad co jsem zažil na vlastní kůži.
Samozřejmě můžete nesouhlasit, ale to je tak vše a realitu to nezmění.
No, jo, teoretik.
Jo počkejte, ona Vám to pak praxe ukáže 😊.
Co tu píši si nevymýšlím, to je příklad co jsem zažil na vlastní kůži.
Samozřejmě můžete nesouhlasit, ale to je tak vše a realitu to nezmění.
@vencelín To jste měl říct hned že jste teoretik, mnohé by to vyjasnilo.
Až získáte nějaké praktické zkušenosti, pochopíte o čem tu je řeč, tyhle vaše teorie jsou fajn jako varování, ale s praxí mají pramálo společného, to by tu vlastně už desítky let byla každá druhá škodovka být namotaná v pangejtu, a to se opravdu neděje.
Múžete si o tom samozřejmě myslet co chcete, ale tím to tak hasne, ty věci jsou dané.
Až získáte nějaké praktické zkušenosti, pochopíte o čem tu je řeč, tyhle vaše teorie jsou fajn jako varování, ale s praxí mají pramálo společného, to by tu vlastně už desítky let byla každá druhá škodovka být namotaná v pangejtu, a to se opravdu neděje.
Múžete si o tom samozřejmě myslet co chcete, ale tím to tak hasne, ty věci jsou dané.
@Xonik
A jankovitý Janek s novým jménem, zdravím Vás 😁.
V jednom Vašem příspěvku tvrdíte: " Zase to nechce dramatizovat, obi vozíček s obyčejným žebříkem rozkmitá do 100 leda tak nějakou malou hajtru, normální auto o tom neví, a za větším to povlaje ve vzduchu… "
Načež v dalším příspěvku následující😒br /> "Jasně, ale tak za fabií by něco tahal leda blázen, natož ledničku ve 130, to je průšvih na cestě."
To si dost protiřeší nemyslíte????????
A jankovitý Janek s novým jménem, zdravím Vás 😁.
V jednom Vašem příspěvku tvrdíte: " Zase to nechce dramatizovat, obi vozíček s obyčejným žebříkem rozkmitá do 100 leda tak nějakou malou hajtru, normální auto o tom neví, a za větším to povlaje ve vzduchu… "
Načež v dalším příspěvku následující😒br /> "Jasně, ale tak za fabií by něco tahal leda blázen, natož ledničku ve 130, to je průšvih na cestě."
To si dost protiřeší nemyslíte????????
@vencelín Nějak se zamotáváte, ale to nevadí 😉
Věci jsou jak bylo uvedeno - nejen že si to neprotiřečí, právě naopak to je v plném souladu - těžko říct kde vidíte jakýkoliv rozpor.
Věci jsou jak bylo uvedeno - nejen že si to neprotiřečí, právě naopak to je v plném souladu - těžko říct kde vidíte jakýkoliv rozpor.
@Xonik
No, nechme to být......
Vy coby teoretik máte z nějakého důvody své (zvláštní) předstvy, reálný svět však funguje jinak než píšete.
No, nechme to být......
Vy coby teoretik máte z nějakého důvody své (zvláštní) předstvy, reálný svět však funguje jinak než píšete.
@vencelín Copak, došla slova? Dá se pochopit že jako teoretik nemáte moc představu jak to funguje, natož zkušenosti, ale na vysvětlení údajného rozporu v uvedených konstatováních nepotřebujete ani jedno, takže je otázka proč sám sebe pak zaháníte do kouta…
@Xonik
Zda Vám došla slova netuším. A pokud by k tomu došlo, tam žádná škoda.
Mne slova nedošla, nicméně nevidím důvod dál komunikovat s existencí mající svěřepé představy jenž jsou diametrálně odlišné od reality.
Až budete mít najeto s přívěsem tolik co mám nacouváno, můžeme se bavit kdo z nás je tu teoretik.
Zda Vám došla slova netuším. A pokud by k tomu došlo, tam žádná škoda.
Mne slova nedošla, nicméně nevidím důvod dál komunikovat s existencí mající svěřepé představy jenž jsou diametrálně odlišné od reality.
Až budete mít najeto s přívěsem tolik co mám nacouváno, můžeme se bavit kdo z nás je tu teoretik.
To to šíříte za LŽI !!! V ČR vozík a náklaďák mimo obec max 80 !!! bez jakékoliv vyjímky
@Vladimír Janča
Co to plácáte??????
www.pktechnik-trailers.com/…lost-s-privesem/
M+O1,2 do 130, s tím, že se nesmí překročit konstrukční rychlost žádného z vozidel soupravy.
A souprava s O3,4 90 km/h.
My se tu nebavíme o soupravách N2,3 + O2 a výše, mlho! Nebo vy běžně jezdíte na rodinný výlet kamčákem? Řeč je o soupravách vozidel M+O1,2!
Co to plácáte??????
www.pktechnik-trailers.com/…lost-s-privesem/
M+O1,2 do 130, s tím, že se nesmí překročit konstrukční rychlost žádného z vozidel soupravy.
A souprava s O3,4 90 km/h.
My se tu nebavíme o soupravách N2,3 + O2 a výše, mlho! Nebo vy běžně jezdíte na rodinný výlet kamčákem? Řeč je o soupravách vozidel M+O1,2!
Pamatuju jednoho co spěchal do Chorvatska s Tuaregem, na vleku loď, při nepřiměřené rychlosti ho vlek stáhnul do protisměru přímo pod kamion...
@Man Ký
stát se může všechno ale zrovna přívěsy s loděma mají jízdní vlastnosti obecně velice dobré, zcela bez snah soupravu nějak rozkmitávat apod. Obrovský rozdíl oproti třeba obytným přívěsům
stát se může všechno ale zrovna přívěsy s loděma mají jízdní vlastnosti obecně velice dobré, zcela bez snah soupravu nějak rozkmitávat apod. Obrovský rozdíl oproti třeba obytným přívěsům
@Othello
Je to možné, ale i tak bych se docela bál s takovou krávou uhánět nějak rychle. Ono pak i brzdná dráha je diametrálně jinde a vliv bočního větru takovéhle krávy (předpokládám, že není řeč o neckách na Berounku 😁) tak taky je třebas vzít v potaz.
Je to možné, ale i tak bych se docela bál s takovou krávou uhánět nějak rychle. Ono pak i brzdná dráha je diametrálně jinde a vliv bočního větru takovéhle krávy (předpokládám, že není řeč o neckách na Berounku 😁) tak taky je třebas vzít v potaz.
@vencelín
i boční vítr je ok. Holt hydrodynamika má hodně společného i s aerodynamikou
i boční vítr je ok. Holt hydrodynamika má hodně společného i s aerodynamikou
No, takze nez to pocitat, je stejne lepsi s vlekem jezdit do tech 80 a je pokoj.
I v 80 to umi udelat "vostudu", a plne ruce prace.
😄
I v 80 to umi udelat "vostudu", a plne ruce prace.
😄
A to už se neřeší délka jízdy soupravy???
Auto + vlek nad 7m -80 km/h?
Pak jsou limity u brzděných vleků na 100+ úplný nesmysl .
Auto + vlek nad 7m -80 km/h?
Pak jsou limity u brzděných vleků na 100+ úplný nesmysl .
@Jiří Paťava
Tohle někdy bylo?
Pak by jste v podstatě s drtivou většinou přívěsů (respektive všema) musel jet tou 80. Běžný přívěs s ojí má celkově těch cca 3 m (cca 2 m ložná plocha + cca 1 m oj). A dnes auta pod 4 m na délku jsou max. nějací drbajzlíci.
Podle mne je tohle kritérium nějaká hovězina.
Tohle někdy bylo?
Pak by jste v podstatě s drtivou většinou přívěsů (respektive všema) musel jet tou 80. Běžný přívěs s ojí má celkově těch cca 3 m (cca 2 m ložná plocha + cca 1 m oj). A dnes auta pod 4 m na délku jsou max. nějací drbajzlíci.
Podle mne je tohle kritérium nějaká hovězina.
Předpisy jsou jedna věc, zdravý rozum a pud sebezáchovy v kombinaci s fyzikou druhá. Přívěs dramaticky mění chování vozidla, což se umocňuje rychlostí. Připojit k fábii vozík, na něj naložit ledničku a uhánět s ním po D1 130kou není moc dobrý nápad. Stačí nepřiměřený pohyb volantem či nečekaný poryv větru a se soupravou se začnou dít zajímavé věci....
@johny555
Záleží jak tama tu ledničku plácnete 😁.
Pokud naležato, tak bych v rychlosti 130 km/h problém neviděl.
Pokud na stojato, tak už bych byl opatrnější 😊.
Záleží jak tama tu ledničku plácnete 😁.
Pokud naležato, tak bych v rychlosti 130 km/h problém neviděl.
Pokud na stojato, tak už bych byl opatrnější 😊.
@johny555 Jasně, ale tak za fabií by něco tahal leda blázen, natož ledničku ve 130, to je průšvih na cestě. Ale za normálním autem táhnout správně naloženy vlek není 130 problém. Jasně - pozornost to vyžaduje, ale to všechno, nikdo neříká že to je pro každého, to vůbec ne, ale pro běžného řidiče co s přívěsem jezdí to není nijak překvapující.
@Xonik
Co je u Vás normální auto???????
A ta lednička, žáleží jak jí na ten vozík plácnete.
Cca 120 po rovině jsem jel i s felinkou a velkým přívěsem a jelo to. Jo do kopce mě pak na dálnici předjížděli či min dojížděli i ti kamčáci, tam rychlost padala někam mezi 70 až 80. A to byla Felicie 40 kW.
Co je u Vás normální auto???????
A ta lednička, žáleží jak jí na ten vozík plácnete.
Cca 120 po rovině jsem jel i s felinkou a velkým přívěsem a jelo to. Jo do kopce mě pak na dálnici předjížděli či min dojížděli i ti kamčáci, tam rychlost padala někam mezi 70 až 80. A to byla Felicie 40 kW.
@vencelín Normální auto na tahání není malá městská nákupní taška 😉
To že to někdo postaví tak, že to má odpor vzduchu jak metro a motor ze sekačky na trávu to na ten dálniční limit ani nerozjede, je zas jiný problém 😊
To že to někdo postaví tak, že to má odpor vzduchu jak metro a motor ze sekačky na trávu to na ten dálniční limit ani nerozjede, je zas jiný problém 😊
@Xonik
Takhle, Fabia klidně na nějaký Agados 750 kg je cajk.
Samozřejmě abych s Fabií tahal pravidelně na podvalu jiná auta, bagry, koně atd, tak to není optimální.
Takhle, Fabia klidně na nějaký Agados 750 kg je cajk.
Samozřejmě abych s Fabií tahal pravidelně na podvalu jiná auta, bagry, koně atd, tak to není optimální.
@vencelín Znovu - malá městská nákupní taška není auto na tahání vleku 😉
@Xonik
Jakého vleku?
400 či 750 kg, či 3,5 t? To je rozdíl vašnosti..........
Jo mimochodem, viděl jsem myslím i Aixam s TZ 😁.
Jakého vleku?
400 či 750 kg, či 3,5 t? To je rozdíl vašnosti..........
Jo mimochodem, viděl jsem myslím i Aixam s TZ 😁.
@vencelín Jakéhokoliv, to že formálně vůbec může mít tažné i s homologovanou tažnou hmotností (tedy ne jen k umístění nosiče kol, což je jinak primární účel), neznamená že to je k tomu určené, malou městskou nákupní taškou se dá v extrému dojet i do jugošky nebo do alp, ale nikdo si nemyslí že je to určení takového auta.
@Xonik
Každopádně jsou přívěsy rozně těžké a dle toho je mohou tahat různá auta.
Sám jste zde psal že Fabie s Agadosem není problém......
Každopádně jsou přívěsy rozně těžké a dle toho je mohou tahat různá auta.
Sám jste zde psal že Fabie s Agadosem není problém......
@vencelín Pochopitelně, což nijak nemění fakt, že malá městská nákupní taška není určena k tahání obecně, a pokud už má homologovanou tažnou hmotnost, tak na věci typu že si někdo po vesnici převeze sekačku na trávu, ne že pojede s lednicí 130.
@Xonik
Zdravím pane Hadice, kroutíte se pěkně 😁.
Takže už i Vámi zmíněná lednice, která byla předtím bezproblémová je nadrozměrný náklad. Předpokládám, že do hodiny se tím nadrozměrným nákladem stane i aktuálně Vámi zmíněná sekačka.
A tahání přívěsu za osobním vozidlem by jste nechtěl zakázat uplně?????????
Ach jo........
Zdravím pane Hadice, kroutíte se pěkně 😁.
Takže už i Vámi zmíněná lednice, která byla předtím bezproblémová je nadrozměrný náklad. Předpokládám, že do hodiny se tím nadrozměrným nákladem stane i aktuálně Vámi zmíněná sekačka.
A tahání přívěsu za osobním vozidlem by jste nechtěl zakázat uplně?????????
Ach jo........
Teoreticky možná ano, ale prakticky 150km/h s přívěsem jet nemůžete a to proto, že jsem ještě neviděl přívěs s takovou konstrukční rychlostí.
Takže ano,u nás můžete jet s přívesem nakrásno 130km/h po dálnici, pokud to přívěs papírově umí. Narazíte na spoustu starých přívěsů, které mají pouze 80km/h. Později se začali certifikovat nové na 100km/h a nakonec i 130km/h.
Důležité je hlavně vědět, že v Německu a dalších zemích musíte zpomalit na 80km/h.
Takže ano,u nás můžete jet s přívesem nakrásno 130km/h po dálnici, pokud to přívěs papírově umí. Narazíte na spoustu starých přívěsů, které mají pouze 80km/h. Později se začali certifikovat nové na 100km/h a nakonec i 130km/h.
Důležité je hlavně vědět, že v Německu a dalších zemích musíte zpomalit na 80km/h.
Podstatné pre redakciu je zohnať vozík s konštrukčnou rýchlosťou 150km/h, aby mohli nadalej vykonávať test spotreby u elektromobilov.