Testy
Full hybrid s výkonem 184 k a spotřebou pod 7 litrů na 100 km lehkou nohou a ve městě (!) 9 litrů na 100 km? Navíc s nedotaženým sladěním mezi spalovacím a elektrickým pohonem? Tomu se snad ani full hybrid říkat nedá ...
Zlatá Toyota Camry, která jezdí pod 5 litrů na 100 km běžnou nohou a přechody mezi druhy pohonu nepoznáte.
Zlatá Toyota Camry, která jezdí pod 5 litrů na 100 km běžnou nohou a přechody mezi druhy pohonu nepoznáte.
@Michal Chmelař kdyby tam prdli nějaký starý motor, tak bych řekl, že to ani nechtějí prodávat a udělali to, jen aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Ale jestli kvůli CLA vyvinuli nový motor a v hybridu jim to žere ve městě 9, tak je někde něco špatně.
@kozakm
Myslím, že špatně je hlavně ten příliš slabý elektromotor. Taky mě to napadlo, že do toho vložili tolik peněz a práce při vývoji a výsledek veškerý skoro žádný. Samozřejmě mluvím jen o tom pohonu, jinak to auto bude mít určitě hodně dobrých vlastností.
Já mám taky na Camry věci, které mi nevyhovují, mohla by mít lepší světla, nelíbí se mi výplně dveří, chybí mi vyhřívané čelní sklo, ale ten hybridní pohon a ergonomie ovládání to všechno bohatě vyváží.
Myslím, že špatně je hlavně ten příliš slabý elektromotor. Taky mě to napadlo, že do toho vložili tolik peněz a práce při vývoji a výsledek veškerý skoro žádný. Samozřejmě mluvím jen o tom pohonu, jinak to auto bude mít určitě hodně dobrých vlastností.
Já mám taky na Camry věci, které mi nevyhovují, mohla by mít lepší světla, nelíbí se mi výplně dveří, chybí mi vyhřívané čelní sklo, ale ten hybridní pohon a ergonomie ovládání to všechno bohatě vyváží.
@Michal Chmelař Camry parkuje vedle mě v garáži a pokaždé mě praští do očí ta odhalena krytka zámku na klice. Blbost, já vím 😊
@kozakm
Jo, to jsou přesně Japonci 😄
Neměň, co funguje a nevymýšlej znovu, co už jsi jednou vymyslel 😄
Moderní auto, výborně fungující pohon, pohodlné, ale některé detaily jako z devadesátek. Ale zase tenhle přístup pomáhá spolehlivosti, takže je mi to nakonec svým způsobem sympatické a beru to.
Jo, to jsou přesně Japonci 😄
Neměň, co funguje a nevymýšlej znovu, co už jsi jednou vymyslel 😄
Moderní auto, výborně fungující pohon, pohodlné, ale některé detaily jako z devadesátek. Ale zase tenhle přístup pomáhá spolehlivosti, takže je mi to nakonec svým způsobem sympatické a beru to.
Dnes zvedám palec nahoru, za to, že jste si vzali naše nářky k srdci a výkonové tabulky jsou vyplněné. Jen doufám, že to nebyl omyl, ale že budete v tomto trendu pokračovat. Bylo to milé překvapení, že jsem nemusel nic hledat na těch internetech a našel jsem to přímo u článku. Nevím jak jiné čtenáře, mě to ale potěšilo.
Jen malý detail - Mercedes už u interních kódů nepoužívá jen "W" (Dokonce už několik dekád). Interní kódy zmiňované v úvodu článku mají být C174/C178
Jen malý detail - Mercedes už u interních kódů nepoužívá jen "W" (Dokonce už několik dekád). Interní kódy zmiňované v úvodu článku mají být C174/C178
Tak, a teď mně někdo vysvětlete, proč bych měl chtít za 1,5 M zrovna tohle. I kdyby na to dali 10% slevu.
Myslím, že by se do všech testů měla psát světlá výška. U té fotky z boku to vypadá, že bude problém na každém druhém retardéru.
Na auto, co se neumí plynule rozjet ani zastavit hezké hvězdičkové hodnocení. Ta cenovka je na tuhle třídu a FWD mimo. Design se mi líbí. Pokud chcete CLA a nekoupíte ho v elektrice, pro to musíte mít důvod, který mi uniká obzvlášť při zmiňované "efektivitě". Strategii mercedesu ne úplně rozumím - za stejné peníze prodávají C, což je auto konceptu úplně jiné třídy (pravda asi s menším vnitřním prostorem). Spalovacím CLA vlastně vytvořili horšího konkurenta třídy C.
Pripada mi to tak, ze jeden clovek pisal test, a niekto uplne iny potom doplnil hodnotenie "hviezdami". A ti dvaja spolu vobec nehovorili. Inak si to fakt neviem vysvetlit...
Podla testu je to zmatek, kde nefunguje prakticky nic (brzdy, zrychlenie, spotreba, ergonomia, vsetko nadraka). A napriek tomu 4 a pol hviezdy? Spotrebu 7 s lahkou nohou (a 9 v meste!) uviest ako "Plus"? To si niekto fakt robi srandu. A to vsetko v "premiovom obale"! No to sme to teda dopadli...
Podla testu je to zmatek, kde nefunguje prakticky nic (brzdy, zrychlenie, spotreba, ergonomia, vsetko nadraka). A napriek tomu 4 a pol hviezdy? Spotrebu 7 s lahkou nohou (a 9 v meste!) uviest ako "Plus"? To si niekto fakt robi srandu. A to vsetko v "premiovom obale"! No to sme to teda dopadli...
Hustý městský provoz za 9, po okreskách lehce pod 7.... To je na relativně malé auto, celé vyvíjené s ohledem na efektivitu, špatný výkon.... Za míň jezdí můj 5 let starý PHEV Superb s vybitou baterkou. Neškube a je o dvě třídy větší....
Za 1,1mio v základu zcela o ničem.
Hvězdičkové hodnocení nechápu, ale to bych dál nerozebíral 😁
PS: možná že těch 9 ve městě je s vypnutým hybridem (čili režim sport). To bych ocenil, že se spotřeba u fosilu uvede úplně stejně nesmyslně jako u elektroaut. Respekt!
Tady se zdá, že kdyby do tak aerodynamického auta dali 1.5 TSI od VW, bude to ve všem lepší 😊
"Tady se zdá, že kdyby do tak aerodynamického auta dali 1.5 TSI od VW, bude to ve všem lepší 😊" - spolahlivost je pre niektorych podstatna...
"Alespoň Toyota to tak má - město super, okresky taky dobrý, dálnice porod... 😊" - s 2.0hybridom od Toyoty/Hondy v aute ako CLA neni porod, kultivovanost premie tam nebude, ale k tomu je Lexus.
Myslel som v kombinacii s DSG (kedze sa zrovnava s hybridmi), motor ako taky je v pohode i ked karbon a dalsie problemy GDI a turba sa mu casom nevyhnu.
CLA je pomerne male auto? mozno tak miestom v kabine.
ale celkovo ma na dlzku cez 4,7m, len o nejakych 15 cisel menej ako Superb. Ten ma viac 5cm v razvore a 10cm v oblasti zadneho previsu.