Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetá Honda Jazz II: Pro pohodový život

4 komentáře

Lord Owl
Jazz jsem chtěl asi před 3 lety koupit. Ideálně tak rok 2013-2016. Potřeboval jsem ho ovšem důkladně omrknout, a to i z hlediska možností vnitřního uspořádání. Starší řady byly poněkud větší (na délku), ale u těch novějších jsem chtěl mít jistotu variability prostoru. Narazil jsem ovšem na poměrně dost prořídlou nabídku ojetin (s ohledem na vzdálenost dojezdu k nim, jako fakt k autu nebudu jezdit 200km a více). Ty nejprofláklejší bazary jsem z preventivních důvodů vynechával... Určitě kdysi zajímavé auto, poměrně dost drahé, ale dneska už cenově vážně nezajímavé na provoz (nové modely 2020+).
...vždycky manuál, pochopitelně...
Pajinex31
@Lord Owl Před necelými třemi lety jsem sehnal 1,3 v manuálu 2014 v té červené na foto. Aut. klima, tempomat atd. Stál sice necelá dvě kila, ale měl najeto skutečných 58 tis. km po jednom majiteli ročník 43. Auto na pěkných Conti a sada zimních kol Dunlop. Aktuálně najeto 93 tis. Doděláno denní svícení, vyměněny brzdy a vystříkány dutiny. Víc nechtěl a dlouho chtít asi nebude. Poruchy nula. U nás na rovině dle pravidel umí jet i za čtyři litry. Dcery ho jako druhý vůz v rodině milují (jedna s ním občas jezdí) a zamýšlený prodej mi zatrhly..
Lord Owl
@Pajinex31 Ok. To zní jako dobrý kup. Když se tam vše poskládá vzadu, vleze do toho jízdní kolo (po sundání předního kola)? Nemusí to nutně být horské kolo, stačí trekové. Jo a který bazar (web, eshop) to nabízel ? Nebo to bylo napřímo?
Pajinex31
@Lord Owl Tuším AutoRevl Slaný, právě ho přivezli z DE. Manželky gravel vel. M ano, můj XL bohužel velmi špatně, musel by ven i zadek. Mám ještě naftové kombi, takže je vozím v něm. Na kratší pojížďky po městě a do vedlejšího stadtu na tréninky je neuvěřitelný, že s malou aku stále startuje a oil už ani nekontroluji, výměna je cca po 8-10 tis. a bez úbytku. Navíc si interval vynuluji sám na volantu. Jen letos nechám kvůli kompresoru doplnit aut. klimu, toť vše.