Novinky
kozakm
3
To je tak strašně zajímavý a dotýkající se každodenního života Evropanů. Kam se na to hrabe schválení FSD v Nizozemsku.
Podvodnikov je vsade plno, akoby ich zhora priehrstim zhadzovali. Naslubuju hory-doly.
Niekde sa takto "vyrabaju" auta, u nas sa takto "vyrabaju" SuperMegaBombaBrutal mikrocipy Prodigy.
Nic nove pod slnkom na Zemeploche.
Niekde sa takto "vyrabaju" auta, u nas sa takto "vyrabaju" SuperMegaBombaBrutal mikrocipy Prodigy.
Nic nove pod slnkom na Zemeploche.
Kam se dají poslat prachy, aby mě někdo nepředběhl?
Už jsem poslal prachy Sandře Bullock na letenku, aby mohla přijet, vzít si mě a žít spolu u nás v Kropáčově Vrutici, zachránil jsem svůj napadený účet tím, že jsem si vzal půjčku, vybral jí a hotový prachy jsem na ulici předal kurýrovi na koloběžce, aby mi je vložil na bezpečný účet, no a pohádkové dědictví v Nigérii se už vyřizuje, právníkovi jsem taky poslal prachy.
No a teď budu mít i fajn novou káru z LIbanonu, taky jistota.
Už jsem poslal prachy Sandře Bullock na letenku, aby mohla přijet, vzít si mě a žít spolu u nás v Kropáčově Vrutici, zachránil jsem svůj napadený účet tím, že jsem si vzal půjčku, vybral jí a hotový prachy jsem na ulici předal kurýrovi na koloběžce, aby mi je vložil na bezpečný účet, no a pohádkové dědictví v Nigérii se už vyřizuje, právníkovi jsem taky poslal prachy.
No a teď budu mít i fajn novou káru z LIbanonu, taky jistota.
Množství elektropodvodníků a elektrošmejdů je zdá se nekonečné! Skvělý typ na "výhodnou" investici pro zdejší fanatické zkratofans! 😊