Testy
jo Giulia, překrásné auto
Libi se mi, nevim jak moc je to zabavna jizda, jen 135 kw za 1,2 milionu mi prijde malo. Kdyby 200kw
Giulii v Česku s benzínovým dvoulitrem nekoupíte.
Takové pěkné auto, ale i přes to okecávání v článku to bohužel moc pozitivní není, protože ten pohon je k tomu naprosto neadekvátní. Zrychlení na stovku za 8.3s a zmíněná "frustrace" při nájezdu na dálnici mi za 1.2M nedává vůbec žádný smysl. Jo za 800 tisíc, neříkám nic a vlastně pro radost pro běžné přesuny mimo dálnici tak asi fajn. Ale hlídat si zrcátka na dálnici v kopci a nervózně uhybat Superbům a základní prémii by mě v takovém autě fakt nebavilo 😁
@adamzprahy
Suhlasim s autorom clanku, stare Preludy nemali ziadnu extra dynamiku, cele sa to zmeni ked si ho mas objednat a zaplatit zo svojho... to pohlady trochu mení. Recenzia tento aspekt asi nikdy uplne nezohladni.
Suhlasim s autorom clanku, stare Preludy nemali ziadnu extra dynamiku, cele sa to zmeni ked si ho mas objednat a zaplatit zo svojho... to pohlady trochu mení. Recenzia tento aspekt asi nikdy uplne nezohladni.
Nevím, takové nemastné, neslané. Napsati o sportovním kupé, ze je plynulé, delikátní, komfortní ....... 🫣
Tohle je prakticky úplně to stejné, jako před 15 lety CR-Z (akorát o třídu výše). Kupé, které je výrazně dražší, než výchozí model, má super podvozek, ale pohání ho nemastný neslaný hybrid. Mam za to, že osud bude podobný.
Po dlouhé době opravdu hezké a komplexně zpracované auto. Za cenu 1,2mio vlastně úplně v pohodě, ale na druhou stranu, jako kupé, také plné kompromisů, což je takový nešvar dnešní doby. Začal bych délku, ono 4,5 metru je na čtyřmístné kupé sakra málo a v podstatě nevidím důvod, proč se s touto koncepcí Japonci vůbec zabývali. Pak ten pohon.. Věřím, že auto dokáže být ve většině běžných situacích poměrně pružné a agilní, tak jak se u sportovního kupé sluší a patří, a jako bonus velmi sympatická spotřeba. Ovšem na druhou stranu si takové auto zaslouží trochu víc než jen 135kW kombinovaného výkonu, a dle tabulek z tohoto výkonu navíc ani neumí vytěžit co spousta jiných dokáže. Je to trochu škoda, musí to být trochu divný pocit, jet v takovém kupé a přitom mě naklepe kdejaké levnější A Class, případně Řada 1, dost možná v základní motorizaci. Na druhou stranu můžeme být v dnešní době plné unylých SUV a všemožných crossoverů za takový vůz rádi, i se všemi kompromisy.
Mne sa to auto nepáči po stránke dizajnu. A nechápem ani koncept. V podstate sa jedná o menej praktickú Hondu Civic. Pochopil by som ak by to auto malo motor z Civicu Type R ale toto mi jednoducho nedáva zmysel. Je to športovo tvarované auto s konvenčným motorom ktorý má priemerný výkon. To už naozaj radšej Civic ktorý ponúka de facto ten istý jazdný zážitok a k tomu aj praktičnosť.
@Prezivkynetreba Rozumím, že na papíře to tak vypadá, ale zrovna prelude a civic bych poslepu spolehlivě poznal. Civic je skvělé, ale přecejen normální auto, které je poměrně nedotáčivé a né tak zábavné, aby se s ním šel člověk projet jen tak. Naproti tomu prelude zatáčí opravdu ochotně a ostře, má velké brzdy, jinou přední nápravu, je lehčí a vyváženější, posaz v kupé je zcela odlišný a rovněž adaptivní podvozek je všestranější a pohodlný i s 19" koly. Poměr cena/výkon u preludu nevypadá přesvědčivě, ale v zatáčkách je to opravdu nesmírně zábavné a unikátní auto. Ano, 250 koní by sneslo, ale Type-R by byl zase možná až příliš zběsilý a úplně o něčem jiném 😊
Tak jako je tomu v posledních letech bohužel takřka vždy, Honda opět neomylně střelila zcela mimo automobilový terč. Prodejní fiasko s novodobou, tedy hybridní CR-Z, ji zjevně nestačilo. Sorry Hondo, ale jen totální blbec dělá podruhé stejnou chybu a ještě přitom očekává odlišný výsledek!
Abych jenom nehaněl - po designové stránce to auto zvenčí i zevnitř vypadá docela slušně, zvláště když si uvědomíme, že se jedná o Japonce. Poptávka po kupé neprémiových značek je ovšem tak nízká (samozřejmě, když tedy odhlédneme o US muscle cars), že by toto auto asi nedosáhlo nějakých extra dobých prodejních výsledků ani při použití pořádného motoru a manuální převodovky...
P.S. Honda je jednou z automobilek, která kvůli své pošetilé sázce na elektroplečky v posledních kvartálech vykazuje miliardové ztráty. Toto nemastné neslané hybridní kupátko je určitě nesníží, právě naopak!
Abych jenom nehaněl - po designové stránce to auto zvenčí i zevnitř vypadá docela slušně, zvláště když si uvědomíme, že se jedná o Japonce. Poptávka po kupé neprémiových značek je ovšem tak nízká (samozřejmě, když tedy odhlédneme o US muscle cars), že by toto auto asi nedosáhlo nějakých extra dobých prodejních výsledků ani při použití pořádného motoru a manuální převodovky...
P.S. Honda je jednou z automobilek, která kvůli své pošetilé sázce na elektroplečky v posledních kvartálech vykazuje miliardové ztráty. Toto nemastné neslané hybridní kupátko je určitě nesníží, právě naopak!
Připadá mi to jako takový DeLorean dnešní doby. Vypadá to děsně akčně, je to děsně nepraktické a jako bonus to zrovna moc nejede... 😊
@Barry Lyndon DeLorean byl ovšem mnohem větší exotika...
Zajímalo by mě...
- Ten systém simulovaného řazení jde vypnout? Pokud to je stejný sériový hybrid jako Civic, tak tam nějaké simulované vytáčení motoru nedává moc smysl a bylo by lepší držet agregát v jeho optimální zóně (a vůbec se nezabývat tím, jestli je na podzemní garáže dvojka moc krátká apod.). Jako vyzkoušet proč ne, ale možnost volby by se hodila...
- Je tam normálně otevřený diferenciál podporovaný přibržďováním kol, tj nějaká obdoba X D S?
PS: Nemožnost deaktivovat SS zní jako pěkná pruda... ale je fakt, že nejvíc mi SS vadí třeba při zajíždění do garáže a tam Prelude asi funguje na baterku... no budiž.
- Ten systém simulovaného řazení jde vypnout? Pokud to je stejný sériový hybrid jako Civic, tak tam nějaké simulované vytáčení motoru nedává moc smysl a bylo by lepší držet agregát v jeho optimální zóně (a vůbec se nezabývat tím, jestli je na podzemní garáže dvojka moc krátká apod.). Jako vyzkoušet proč ne, ale možnost volby by se hodila...
- Je tam normálně otevřený diferenciál podporovaný přibržďováním kol, tj nějaká obdoba X D S?
PS: Nemožnost deaktivovat SS zní jako pěkná pruda... ale je fakt, že nejvíc mi SS vadí třeba při zajíždění do garáže a tam Prelude asi funguje na baterku... no budiž.
Giulia bude nějakou dobu k objednání ve vrcholné verzi. To se tě senile netýká. Ne, že by se tě týkal benzinový dvoulitr, to taky ne.
Nejlepší je, že ti řeknu, jaký jsi mimoň a za dva týdny tu ohromuješ informacema, který máš ode mě😊
Nejlepší je, že ti řeknu, jaký jsi mimoň a za dva týdny tu ohromuješ informacema, který máš ode mě😊
Karoserie kupé už prostě táhne zcela minimálně. K tomu ta kombinace se slabým motorem. Za tu cenu.... Já si nedovedu představit kdo by si to měl koupit. I když oceňuju dobrou ergonomii, spotřebu a vyladěnost celku.
Než koupit tohle, tak prostě jdu pro Alfu Giulii - ergonomie dokonalá (klasická), dynamika někde zcela jinde, estetika parádní. A jízdně je to taky skvostné auto....