Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jízdy Světa motorů jsou za námi. Brňané opravdu porazili Prahu!

41 komentářů

rohYpnol
Každá akce mimo Prahu je perfektní. Pochvala redakci!
Horký Rom
Pochvala redakci je samozřejmě na místě. Jen drobná poznámka: při příštím hodnocení “mimo Prahu” by možná stálo za to ověřit, zda plzeňský rohypnol vůbec někdy opustil svůj přirozený referenční bod a zda tajně nedoufá, že se turné Jízdy Světa motorů jednou zastaví i v jeho domovském obvodu.
rohYpnol
@Horký Rom
Drobná poznámka, romíček opět lže jako obvykle. Protože nic jiného neumí.
Horký Rom
@rohYpnol
Argumenty došly, takže nastoupila klasika: diagnóza na dálku.
Plzeň nezklame 👍
rohYpnol
@Horký Rom
Máš smůlu, já na tvoji hru lží nikdy nepřistoupím. Blbý, co? 😄 Piš si co chceš. Podstatné pro ostatní je, že to jsou jen tvoje lži.
Horký Rom
@rohYpnol
Tohle už není spor o fakta, to je jen upgrade reality podle vlastního přesvědčení.
Každopádně oceňuji konzistenci: čím méně důkazů, tím pevnější jistota 👍
rohYpnol
@Horký Rom
Samozřejmě že to není spor o fakta. Ten s tebou nikdy ani nemůže nastat, protože ty fakta nikdy nejsi schopný uvést. Zato to, že jsi notorický lhář, to je tvojí konstantou.
Horký Rom
@rohYpnol
Nazývat všechno lží je pohodlné.
Člověk pak nemusí přemýšlet, a to je vidět.
Pozdrav do Plzně, kolébky téhle metody 👍
rohYpnol
@Horký Rom
Nazývat u tebe všechno lží je pouhý fakt.
Horký Rom
@rohYpnol
Nazývat všechno faktem je poslední útočiště člověka, kterému už žádná fakta nezbyla 👍
rohYpnol
@Horký Rom
Opět lžeš. Proč?
Nikoliv všechno. Ale všecho U TEBE!!!
Horký Rom
@rohYpnol
To „U TEBE!!!“ už není argument, to je už jen CAPS LOCK jako náhradní důkaz.
Když fakta dojdou, zůstane aspoň hlasitost 👍
rohYpnol
@Horký Rom
Průměrně inteligentnímu jedinci to stačí i bez caps locku. Ale oceňuji u tebe. že jsi zvládl rozeznat velké písmenka od malých. Fantazie!
Takže zpět k otázce - ptal jsem se PROČ OPĚT LŽEŠ?

Ale odpověď už stejně vlastně znám. Protože ty tady chceš dál a dál jen trollit. Takže hodně zdaru, pro mě je zásadní že ostatní ví, že jen lžeš a trollíš.
Horký Rom
@rohYpnol
Zdá se, že jsme se z faktů přesunuli do disciplíny „opakuj slovo LŽEŠ, dokud se z něj nestane argument“.
To ale bohužel pořád není důkaz - jen hlasitější názor 👍
Fernando Martínez
@rohYpnol

…pro mě je zásadní že ostatní ví, že jen lžeš a trollíš.

Tvl, zloděj křičí, chyťte zloděje!
rohYpnol
@Fernando Martínez
Tak si dejme opáčko. Já jsem napsal věcný příspěvek k jízdám. Romíček jen začal opakovat své lži na téma rohypnol a Plzeň... Takže smolík, romíček jen trollí a lže. A jak vidno, vrána k vráně sedá, viď 😁
Fernando Martínez
@rohYpnol

Upřímně, tady není co rozebírat. Stačí fotka občanky s adresou trvalého bydliště, to vyřeší víc než všechny vaše příspěvky dohromady. Tak v čem je problém?
rohYpnol
@Fernando Martínez
Stačí odmítnout zjevné lži romíčka. On asi foto mojí občanky nemá, takže psát o Plzni je zjevná lež z podstaty věci.
A když vyzýváš k předložení občanky, tak prvně sem předlož občanku tvoji vlastní, pak něco piš na tohle téma! Já nemám žádný důvod bavit se na téma dokládání něčí identity.
Fernando Martínez
@rohYpnol

Hele, tohle už je fakt ztráta času. Celou dobu jen uhýbáš od úplně jednoduchýho ověření a místo toho tu točíš prázdný řeči. Kdo není schopný doložit ani základní věci, nemá vůbec žádnou váhu mluvit o pravdě nebo lžích. Upřímně, nemám potřebu to dál poslouchat. Tímhle to pro mě končí.
rohYpnol
@Fernando Martínez
Jistě, protože jsi ve zcela neobhajitelné pozici, že 😁

Proč nemá romíček doložit a obhájit jeho zcela zjevně lživé tvrzení??? Ale já mám něco dokládat ... 😁 Ano, přesně jako komanči. Nevinný člověk musí doložit svoji nevinu, že... 😁

A k doložení identity vyzývá anonymní Fernando Martínez... Bravo! Tvoje absolutní diskusní waterloo 😄 😄 😄
Fernando Martínez
@rohYpnol

Na tyhle tvoje výlevy fakt nemám čas, na rozdíl od tebe mi za tuhle trapnou přestřelku nikdo neplatí.
rohYpnol
@Fernando Martínez
Romíček lhář. Anonym Fernando Martínez odmítá rozkrýt svoji anonymitu, zatímco na jiné pro anonymitu útočí.

Gameover!
Fernando Martínez
@rohYpnol

*Game over.
praptak
@rohYpnol Rodilí Pražané jsou obvykle nad věcí. Perfektní jsou všechny automobilové akce, ať už se konají kdekoliv v Česku.
rohYpnol
@praptak
Ano, rodilí pražáci často dávno v Praze nežijí a a rejžují na nemovitosti v Praze a z toho si žijí pohodlně jinde 😁
Roman Dráček
Popcorn a Colu připravit, tento souboj dvou bohatýrů bude zábavný 😁
Horký Rom
@Roman Dráček
Přeji vám co nejpříjemnější požitek - ať si ho užijete přesně tak hluboce, jak si zaslouží 🥱
rohYpnol
@Roman Dráček
Taky jsem zvědavý, dokdy jeho trolling bude pokračovat. Ale myslím, že mě to brzo přestane bavit 😉
Roman Dráček
Děkuji oběma 👍 za reakci, víceméně nechtěl jsem vas přerušit, omluva
Man Ký
sevca si udělal nový nick? dobře ty😊
Lenka Čížková
@Man Ký Ševčík jeden zatracený.
Roman Dráček
@Man Ky ne, jsem tu za sebe. Ale tuhle nedávno v diskuzi jsi zapomněl přepnout účet?
Bull Shit
@Roman Dráček
Zajímavá úvaha, jen škoda že stojí na ničem.
Arese
Jedna technická - proč SM nezorganizuje podobnou prezentační akci pro prezentaci normálních, spalovacích aut?
Roman Dráček
@ Bull Shit No vida , ano to je přesně ten nick z kterého jsi se zapomněl minule přepnout . Ty valíš, jsi prostě borec 😁👍
Lenka Čížková
@Roman Dráček Přesně tak, Pavle Ševčíku alias Sevca1! Tím se loučím.
Roman Dráček
@Lenka Čížková ?
Roman Dráček
@ Lenka Čížková Škoda ze se loučíte rád bych pokecal s paní, nebo je fake profil? Děkuji za případnou odpověď
Lenka Čížková
Český a srozumitelně, děkuji Pavlíku. Tak zase někdy.
Roman Dráček
@Lenka Čížková Aha, takže falešný profil určený k hejtovani, takže jdeš do blokace , ostatně jak jsem koukal bude nás více nebo téměř všichni co na tebe nereagují. Takže u mně bohužel pro tebe už nikdy příště
Lenka Čížková
Tak pa, Pavlíku.