Novinky
Popcorn a Colu připravit, tento souboj dvou bohatýrů bude zábavný 😁
@Man Ky ne, jsem tu za sebe. Ale tuhle nedávno v diskuzi jsi zapomněl přepnout účet?
Jedna technická - proč SM nezorganizuje podobnou prezentační akci pro prezentaci normálních, spalovacích aut?
@ Bull Shit No vida , ano to je přesně ten nick z kterého jsi se zapomněl minule přepnout . Ty valíš, jsi prostě borec 😁👍
@ Lenka Čížková Škoda ze se loučíte rád bych pokecal s paní, nebo je fake profil? Děkuji za případnou odpověď
Český a srozumitelně, děkuji Pavlíku. Tak zase někdy.
Drobná poznámka, romíček opět lže jako obvykle. Protože nic jiného neumí.
Argumenty došly, takže nastoupila klasika: diagnóza na dálku.
Plzeň nezklame 👍
Máš smůlu, já na tvoji hru lží nikdy nepřistoupím. Blbý, co? 😄 Piš si co chceš. Podstatné pro ostatní je, že to jsou jen tvoje lži.
Tohle už není spor o fakta, to je jen upgrade reality podle vlastního přesvědčení.
Každopádně oceňuji konzistenci: čím méně důkazů, tím pevnější jistota 👍
Samozřejmě že to není spor o fakta. Ten s tebou nikdy ani nemůže nastat, protože ty fakta nikdy nejsi schopný uvést. Zato to, že jsi notorický lhář, to je tvojí konstantou.
Nazývat všechno lží je pohodlné.
Člověk pak nemusí přemýšlet, a to je vidět.
Pozdrav do Plzně, kolébky téhle metody 👍
Nazývat u tebe všechno lží je pouhý fakt.
Nazývat všechno faktem je poslední útočiště člověka, kterému už žádná fakta nezbyla 👍
Opět lžeš. Proč?
Nikoliv všechno. Ale všecho U TEBE!!!
To „U TEBE!!!“ už není argument, to je už jen CAPS LOCK jako náhradní důkaz.
Když fakta dojdou, zůstane aspoň hlasitost 👍
Průměrně inteligentnímu jedinci to stačí i bez caps locku. Ale oceňuji u tebe. že jsi zvládl rozeznat velké písmenka od malých. Fantazie!
Takže zpět k otázce - ptal jsem se PROČ OPĚT LŽEŠ?
Ale odpověď už stejně vlastně znám. Protože ty tady chceš dál a dál jen trollit. Takže hodně zdaru, pro mě je zásadní že ostatní ví, že jen lžeš a trollíš.
Zdá se, že jsme se z faktů přesunuli do disciplíny „opakuj slovo LŽEŠ, dokud se z něj nestane argument“.
To ale bohužel pořád není důkaz - jen hlasitější názor 👍
…pro mě je zásadní že ostatní ví, že jen lžeš a trollíš.
Tvl, zloděj křičí, chyťte zloděje!
Tak si dejme opáčko. Já jsem napsal věcný příspěvek k jízdám. Romíček jen začal opakovat své lži na téma rohypnol a Plzeň... Takže smolík, romíček jen trollí a lže. A jak vidno, vrána k vráně sedá, viď 😁
Upřímně, tady není co rozebírat. Stačí fotka občanky s adresou trvalého bydliště, to vyřeší víc než všechny vaše příspěvky dohromady. Tak v čem je problém?
Stačí odmítnout zjevné lži romíčka. On asi foto mojí občanky nemá, takže psát o Plzni je zjevná lež z podstaty věci.
A když vyzýváš k předložení občanky, tak prvně sem předlož občanku tvoji vlastní, pak něco piš na tohle téma! Já nemám žádný důvod bavit se na téma dokládání něčí identity.
Hele, tohle už je fakt ztráta času. Celou dobu jen uhýbáš od úplně jednoduchýho ověření a místo toho tu točíš prázdný řeči. Kdo není schopný doložit ani základní věci, nemá vůbec žádnou váhu mluvit o pravdě nebo lžích. Upřímně, nemám potřebu to dál poslouchat. Tímhle to pro mě končí.
Jistě, protože jsi ve zcela neobhajitelné pozici, že 😁
Proč nemá romíček doložit a obhájit jeho zcela zjevně lživé tvrzení??? Ale já mám něco dokládat ... 😁 Ano, přesně jako komanči. Nevinný člověk musí doložit svoji nevinu, že... 😁
A k doložení identity vyzývá anonymní Fernando Martínez... Bravo! Tvoje absolutní diskusní waterloo 😄 😄 😄
Na tyhle tvoje výlevy fakt nemám čas, na rozdíl od tebe mi za tuhle trapnou přestřelku nikdo neplatí.
Romíček lhář. Anonym Fernando Martínez odmítá rozkrýt svoji anonymitu, zatímco na jiné pro anonymitu útočí.
Gameover!
*Game over.
Ano, rodilí pražáci často dávno v Praze nežijí a a rejžují na nemovitosti v Praze a z toho si žijí pohodlně jinde 😁